Pagal šį receptą paruošta mėsa pasirodo labai sultinga, minkšta, aromatinga ir, tiesą sakant, šventiška.
Norėdami gaminti maistą, jums reikia šių ingredientų:
– mėsa, 1 kg;
– svogūnas, 1 vnt;
– marinuoti agurkai, 4 vnt;
– sūris;
– majonezas;
– prieskoniai, druska ir pipirai.
Gaminimo procesas
Supjaustykite mėsą griežinėliais ir išplakite.
Druska, pipirai, pabarstykite mėgstamais prieskoniais.
Paimkite sūrį pagal savo skonį – jo niekada nėra daug.
Formą patepkite sviestu, išdėliokite karbonadus.
Padažui sumaišykite majonezą arba grietinę su druska, pipirais ir prieskoniais, žolelėmis.
Pagal skonį taip pat galite pridėti žolelių ir česnako.
Mėsos gabalėlius sutepkite padažu.
Supjaustykite svogūną plonais pusžiedžiais ir uždėkite svogūną ant mėsos.
Marinuotus agurkus supjaustykite griežinėliais ir padėkite ant svogūno.
Įtrinkite sūrį ir sumaišykite su majonezu arba grietine.
Daug sutepkite agurkus.
Kepame 185 laipsnių temperatūroje 20 minučių, išimame, pabarstome tarkuotu sūriu ir kepame, kol sūris ištirps.
Patarimas : Šis patiekalas puikiai dera su įvairiais garnyrais ir salotomis.
Patys tobuliausi kiaulienos suktinukai su grybais ir sūriu
Suktinukai yra sultingi viduje, turtingos skonio puokštės, kurioje yra kriaušių, grybų ir vyno natų.
Norėdami gaminti maistą, jums reikia šių ingredientų:
– svogūnas, 1 vnt;
– raudonas vynas, pusė taurės;
– sūris, 150 g;
– kriaušės, 1 – 2 vnt;
– druskos ir pipirų pagal skonį.
Gaminimo procesas
Supjaustykite mėsą pailgomis riekelėmis, gerai išplakite jas, druską, pipirus ir pabarstykite mėgstamais prieskoniais.
Grybus supjaustome plonais griežinėliais, svogūnus – plonais pusžiedžiais, kriaušes – gabalėliais, o sūrį – kubeliais.
Kepkite svogūną, kol pusė išvirs, suberkite grybus ir troškinkite 10 minučių.
Kai masė atvės, sumaišykite ją su grybais.
Ant kiekvieno karbonado tepame įdarą, ant jo – sūrio kaladėlę ir susukame ritinėlį, pritvirtiname dantų krapštuku ar siūlu.
Įkaitinkite orkaitę iki 180 laipsnių ir kepkite suktinukus 10 minučių, išimkite kepimo skardą, pabarstykite mėsą vynu ir vėl padėkite į orkaitę 15 minučių.