Miltai, vanduo ir aliejus: niekas netiki, kad aš juos taip lengvai padarau. Čeburekai su mėsa

2021-08-18 Autorius oskanu.lt

Miltai, vanduo ir aliejus: niekas netiki, kad aš juos taip lengvai padarau. Čeburekai su mėsa
Paprasčiausias ir elementariausias tešlos receptas greitai paruošiamiems tešlos gaminiams. 

Man labai patinka šis receptas, pyragaičiai yra auksiniai, raudoni, su spuogeliais, labai skanūs ir sultingi. 

Jokio triukšmo virtuvėje.

Norėdami gaminti maistą, jums reikia šių ingredientų:

  • miltų, apie 500 g;
  • verdančio vandens, 200 ml;
  • druskos, 1 arbatinis šaukštelis;
  • augalinis aliejus, 3 šaukštai.

Norėdami paruošti jums reikalingą įdarą :

  • maltos mėsos, 400 g;
  • mėgstami prieskoniai
  • druskos ir pipirų;
  • augalinis aliejus, 3 šaukštai.
Reklama
Gaminimo procesas
Išsijotus miltus sumaišykite su druska ir užpilkite verdančiu vandeniu bei augaliniu aliejumi.

Iš pradžių minkykite tešlą mentele, o tada rankomis. Masė turi būti minkšta ir elastinga.

Uždenkite tešlą ir palikite 10 minučių.

Pabarstykite stalą miltais ir užminkykite tešlą, suvyniokite ją į dešrą ir supjaustykite porcijomis, kiekvienas susukite į bandelę. 

Uždenkite folija ir palikite kuriam laikui.

Sumaišykite faršą su svogūnais, druska ir pipirais.
Reklama
Patarimas: Aš naudoju smulkiai supjaustytą žalią svogūną, jis gaunasi labai skanus. 

Bet galite pasiimti įprastą, tiesiog smulkiai supjaustykite.

Kiekvieną bandelę suvyniojame į pyragą, ant vieno krašto paskleidžiame įdarą ir užspaudžiame kraštus.

Kepkite karštame augaliniame aliejuje iš abiejų pusių, uždėkite popierinius rankšluosčius, kad pašalintumėte perteklinį aliejų, ir padėkite ant indo.

Pasirodo, labai skanūs pietūs ar vakarienė, užkandis.

Grįžk

Puikus, išbandytas receptas
Atsakyti

Vaida

Tešla gavosi kaip akmuo!
Atsakyti

Jolanta

Man irgi gavosi kaip akmuo,ir dar neskanus.

Dalia

Darau tokiom proporcijom, 3 stiklinės miltų, 1 stiklinė verdančio vanders ir 4 vavgomi šaukštai aliejaus, druskos pagal skonį ,tikrai nesigauna kieta teša ,aš darau su paprastais norfiniais miltais,net ir koldūnus darau su šita tešla

Diana

Pyliau dar šiek tiek miltų ir šalto vandens. Tešla gavosi tobula. Čeburėkai labai skanūs.
Atsakyti

Aušra

Nesupratau ir faršas ir dešrelės
Atsakyti

Juraja

Parasyta: suvyniokite i dešrą. Na, tešlą suformuoti i dešrą kad būtų panaši😊

Vincas

Geras. Seniai taip gaminu
Atsakyti

Skaitytoja

Labai skanu, tik reikia labai plonai kočioti tešlą. Trašku,sluoksniuota
Atsakyti

Aldona

Tešla labai gera. Aš taip gaminu.
Atsakyti

Birutė

Tešla tikrai gavosi lyg akmuo.Miltai ir vanduo buvo sudėti tiksliai ,kaip nurodyta recepte.Dar įpyliau apie 100 mll vandens,tada vel minkant ,tešla suminkštėjo.Gavosi visai neblogai,tačiau-jokio stebuklo...
Atsakyti

Skanu.

Aš mėsytę apkepinu keptuvėje su svogūnais.
Atsakyti

Augis

Aš ši receptą pabandęs kitų jau net nebandau, labai skanūs gaunasi
Atsakyti

Inesa

Visad tešlą darau: 1 miltai 2 kefyras 3 du-trys šaukštai aliejaus ir žiupsnelį druskos
Atsakyti