1. Pradžioje į vandenį suberkite želatiną, palikite 30 minučių brinkti.
2. Tuomet sausainius sumalkite, supilkite lydytą sviestą, viską sumaišykite, dėkite į tortinę (ranka prispauskite prie tortinės dugno bei šonų), paliekite 30 minučių, kad sustingtų.
3. Tada varškę pertrinkite per sietelį arba gerai ištrinkite trintuvu, dėkite "Rududu", jei reikia, miltelinio cukraus, labai gerai išplakite.
4. Po to želatiną pašildykite ant garų vonelės, kol pasidarys skysta masė.
5. Į varškės masę supilkite želatiną bei išplakite iki vientisos masės.
6. Varškės masę supilkite į indą su sausainiais, dėkite į šaldytuvą mažiausiai 2 valandoms. Tortą, išimtą iš tortinės, apibarstykite sutarkuotu šokoladu. Skanaukite!
Atsiliepimai