Nepaprastai skani mėsa iš orkaitės: kiaulienos nugarinę, kepant kepsnius, ruoškite taip – išbandykite šį puikų receptą!

2021-09-23 Autorius oskanu.lt

Nepaprastai skani mėsa iš orkaitės: kiaulienos nugarinę, kepant kepsnius, ruoškite taip – išbandykite šį puikų receptą!

Tikrai skani mėsa pagal „YouTube“ kanalo receptą, kurią labai lengva paruošti, o skonis yra tiesiog puikus. 

Niekas net neprisimins jūsų paprastų kepsnių! 

Jums reikės:

  • 6 gabaliukų kiaulienos nugarinės
  • 1 šaukštelio druskos
  • 1/2 šaukštelio juodųjų maltų pipirų
  • 1 šaukštelio raudonėlio
  • 4 valgomų šaukštų augalinio aliejaus
  • 4 kietai virtų kiaušinių
  • 150 g kietojo sūrio
  • 3 šaukštų majonezo arba tiršto balto jogurto

Gaminimo eiga:

Mėsos gabalėlių paviršių supjaustykite iš abiejų pusių tinklelio pavidalu. 

Įdėkite juos į dubenį, apiberkite druska, pagardinkite ir pabarstykite raudonėliu iš abiejų pusių. 

Reklama
Įpilkite augalinio aliejaus ir sumaišykite viską rankomis. 

Kietai virtus kiaušinius sutarkuokite stambia tarka, suberkite į dubenį ir sumaišykite su tarkuotu sūriu ir majonezu. 

Kepimo skardą padenkite kepimo popieriumi, uždėkite ant jo mėsos riekeles ir ant kiekvieno sluoksniuokite kiaušinio ir sūrio mišinį. 

Reklama
Kepkite iki 180 ° C įkaitintoje orkaitėje apie 30-35 minutes. 

Viskas – galite skanauti savo patiekalą! 
Gero apetito! 

Tobulasis būdas: Vištienos šlaunelės su bulvėmis orkaitėje kaip restorane


Nepaprastai skani mėsa iš orkaitės: kiaulienos nugarinę, kepant kepsnius, ruoškite taip – išbandykite šį puikų receptą!

Šio recepto žievė yra padaže, kuris suteikia mėsai sultingumo ir pikantiškumo.

Norėdami gaminti maistą, jums reikia šių ingredientų:

– vištienos šlaunelės, 5 vnt;
– bulvės, 1 kg;
– svogūnai, 2 vnt;

– česnakai, 1 galva;
– majonezas, 200 g;
– mėsos prieskoniai, 1 valgomasis šaukštas;

– karis, 1 arbatinis šaukštelis;
– druskos ir pipirų pagal skonį.
Reklama
Gaminimo procesas

Bulves supjaustykite gabaliukais, svogūną – pusžiedžiais.

Perduokite česnaką per presą ir sumaišykite su majonezu, prieskoniais, kariu ir kitais jūsų pasirinktais prieskoniais.

Į mėsą įberkite šiek tiek druskos, o didžiąją dalį padažo – į šlaunis, gerai išminkykite.

Į bulves ir svogūnus suberkite likusį padažą ir gerai išmaišykite.

Pirmiausia įdėkite bulves ir svogūnus į formą, o ant jų – šlaunis.
Reklama
Įkaitinkite orkaitę iki 190 laipsnių ir kepkite indą 1 valandą.