Šokolado skonio varškės desertas yra būtent tai, kas tinka prie rytinės kavos ir popietės arbatos.
Norėdami gaminti maistą, jums reikia šių ingredientų:
– kiaušiniai, 4 vnt;
– žiupsnelis druskos;
– miltai, 120 g;
– cukrus, 120 g;
– kepimo milteliai, 1 arbatinis šaukštelis;
– vanilinis cukrus pagal skonį.
Norėdami paruošti jums reikalingą kremą :
– varškė, 200 g;
– riebi grietinėlė, 250 ml;
– cukraus pudra, 100 – 120 g.
Pabarstymui:
– kakava, 2 šaukštai
Gaminimo procesas
Suberti sijotus miltus su kepimo milteliais, vaniliniu cukrumi, žiupsneliu druskos. Mes sumaišome.
Kiaušinius išplakite su cukrumi iki standumo ir tirštumo, tada dalimis supilkite sausą mišinį ir plakite tešlą plakikliu.
Uždenkite formą pergamentu ir išdėliokite tešlą.
Įkaitinkite orkaitę iki 190 laipsnių ir kepkite biskvitą apie 30 minučių.
Atvėsinkite ir supjaustykite į du biskvitus.
Varškę pertrinkite.
Plakite šaltą grietinėlę iki purumo, tada suberkite miltelius ir plakite, kol sutvirtės.
Sumaišykite abi mases ir suplakite į sodrų ir tirštą kremą.
Mes formuojame pyragą, sutepdami biskvitus kremu. Pyrago viršų taip pat sutepame grietinėle ir per koštuvą pabarstome kakava.
Patarimas : kakavą taip pat galima pakeisti tarkuotu šokoladu.. Į grietinėlę galite pridėti citrusinių vaisių žievelės arba cukatų žievelės; slyvų gabaliukai taip pat netrukdo.
Greitai pagaminamas pyragas. Patiks visai šeimai. Dings akimirksniu
Pyragas su dideliu varškės sluoksniu pasirodo skanus ir švelnus, su ryškiu citrinos aromatu ir poskoniu.
Gaminimo procesas yra paprastas ir greitas, pyrago bus daug, užteks visai šeimai.
Norėdami gaminti maistą, jums reikia šių ingredientų:
- kiaušiniai, 2 vnt;
- miltų, 400 g;
- cukraus, 80 g;
- sviesto, 180 g;
- citrinos žievelės;
- druska, žiupsnelis;
- soda arba kepimo milteliai, 1 šaukštelis.
Norėdami paruošti jums reikalingą įdarą :
- varškės, 720 g;
- vanilinas;
- cukraus, 130 g;
- grietinė, 200 g;
- krakmolo, 60 g;
- kiaušinių, 2 vnt.
Gaminimo procesas
Kiaušinius sumaišykite su cukrumi ir druska, išmaišykite.
Minkštinkite sviestą. Norėdami tai padaryti, mes iš anksto ištraukiame juos iš šaldytuvo arba šiek tiek laikome mikrobangų krosnelėje.
Patarimas: sviestą pakeiskite kokybišku margarinu.
Sumaišykite mišinį su aliejumi ir įpilkite visos citrinos žievelės.
Mes pridedame grietinę ir sumaišome.
Įpilkite soda arba kepimo miltelius.
Miltus persijokite ir suberkite į masę. Užminkykite tešlą.
Padalinkite tešlą į 2 dalis, 30 minučių nusiųskite ją į maišelį į šaldiklį.
Antroji dalis iškočiojama ant pergamento lakšto ir dedama į formą. Iš tešlos formuojame šonus.
Varškę sumaišykite su likusiais ingredientais ir padėkite ant formos tešlos.
Ant trijų yra tešla, išimta iš šaldiklio.
Kepame apie 30 – 35 minutes 180 laipsnių temperatūroje.
Išimkite pyragą iš formos, atvėsinkite ir pabarstykite cukraus pudra. Bet tai neprivaloma. Pyragas bus labai minkštas, citrinos skonio ir aromato.