Šie vištienos suktinukai tikrai gali sukelti priklausomybę ir kiekvienas paragavęs pakartoja suvalgyti dar bent vieną suktinuką.
Tai nėra didelis mokslas, ir net mažiau patyręs virėjas gali puikiai susitvarkyti ir skaniai paruošti.
Skonio paslaptis slypi įdare!
Mes radome jums šį receptą „YouTube“ kanale.
Jums reikės:
- Vištos krūtinėlės
- 1 pomidoro
- Lydyto sūrio
- 60 g kieto sūrio
- 1 morkos
- 1 skiltelės česnako
- 2 šaukštų grietinės
- Druskos
- Maltų juodųjų pipirų
- Džiovintų žolelių
- Petražolių
Gaminimo eiga:
Vištienos krūtinėlę nuplaukite ir nusausinkite popieriniais rankšluosčiais.
Supjaustykite plonomis riekutėmis.
Pasūdykite, pagardinkite pipirais ir pabarstykite mėgstamomis žolelėmis.
Viską kruopščiai išmaišykite ir mėsą 30 minučių padėkite į šaldytuvą.
Tuo tarpu supjaustykite nuplautus pomidorus.
Sutarkuokite kietąjį sūrį ir sumaišykite su lydytu sūriu.
Morkas sutarkuokite, supjaustykite pomidorus ir viską kartu suberkite į sūrių mišinį.
Galiausiai įdėkite susmulkintą česnaką, grietinę ir gerai išmaišykite.
Po 30 minučių mėsą išimkite iš šaldytuvo ir sluoksniuokite ant kiekvienos riekelės užtepdami paruoštą įdarą.
Susukite ir padėkite vieną riekelę šalia kitos ant riebalais išteptos kepimo skardos.
Uždenkite ir kepkite 180°C temperatūroje apie 40 minučių.
Likus 10 minučių iki kepimo pabaigos, suktinukus apibarstykite tarkuotu sūriu.
Patiekite su mėgstamu garnyru.
Linkime gero skonio!
Skaniausias visų laikų vištienos patiekalas! Net kaulai tirpsta burnoje!
Virti vištieną labai greitai.
Šis patiekalas puikiai tinka, kai svečiai yra prie slenksčio.
Net nusileidę jie išgirs šio patiekalo aromatą.
Pabandykite gaminti.
Šis patiekalas patinka tiek suaugusiems, tiek vaikams.
Produktų rinkinys yra minimalus; pagal šį receptą vištiena visada bus skani.
Ingridientai:
- 1 kilogramas vištienos;
- 2 svogūnai;
- 3 skiltelės česnako;
- 100 gramų grietinės;
- 1 šaukštas pomidorų pastos
- vištienos prieskoniai – 1 šaukštelis;
- druska, pipirai, vanduo – 300 ml.
Patarimas: jei turite pomidorų ar agurkų marinatą, galite jį naudoti kaip vištienos marinatą.
Tada kepdami nedėkite druskos.
Paruošimas
Vištienos gabaliukus pagardinkite druska ir pipirais, suberkite vištienos prieskonius.
Maišykite rankomis.
Kepkite kiekvieną gabalėlį iš abiejų pusių ant vidutinės ugnies.
Smulkiai supjaustykite svogūną ir apkepkite keptuvėje, po mėsos suberkite makaronus ir grietinę, šiek tiek troškinkite su svogūnu.
Į keptuvę su svogūnų padažu užpilkite karšto vandens ir pagardinkite druska.
Įdėkite mėsą į padažą. Troškinkite uždengtą ant silpnos ugnies 30 minučių.
Prieš patiekiant suplakti su smulkiai supjaustytomis žolelėmis.
Vištiena bus labai sultinga, mėsa ištirps burnoje.
Visi paprašys daugiau, todėl padarykite dvi porcijas vienu metu. Skanaus!