Braškiniai ledai

2017-10-17 Autorius Odeta Kudopčenkienė - Samčio užrašai

Braškiniai ledai

Ingredientai

    • braškės: 500 gramų
    • cukrus: 200 gramų
    • grietinė: 200 mililitrų
    • grietinėlė: 200 mililitrų
    • citrinos sultys: 1 šaukšto

    Recepto paruošimas

  1. 1. Pradžioje braškes nuplauname, nuskabome lapelius bei susmulkiname.
  2. 2. Tuomet užpilame cukrumi bei paliekame kambario temperatūroje maždaug 60 minučių, vis pamaišydamos. Supilame grietinę, grietinėlę bei citrinos sultis ir viską sutriname.
  3. 3. Tada dedame į šaldymo kamerą bei kas 30 minučių išėmus gerai išmaišome, kad nesusidarytų ledo kristaliukai. Skanaujame!
Mėtiniai ledai su šokolado gabaliukais
(4)