1. Iš pradžių paruošiame žele kaip nurodyta ant pakuotes, tik pilame kiek mažiau vandens. Paliekame šaldytuve. Kiaušinius išplakame su cukrumi iki purios masės. Įpil garų vonelėje ištirpintą sviestą su šokoladu.
2. Tada po truputį beriame persijotus miltus su druska ir kepimo milteliais bei lėtai plakame, kol masė taps vientisa. Torto formą, nuimamais kraštais, išklojame su kepimo popieriumi bei pilame į ją tešlą. Kepame iki 150 laipsnių temperatūros įkaitintoje orkaitėje maždaug 15 minučių. Atvėsiname bei nuimame kepimo popierių.
3. Tuomet želatiną, skirtą varškės kremui, užpilame su 80 mililitrų vandens bei pastatome išbrinkti (maždaug 20 minučių). Varškę sumaišome su cukraus pudra. Šokoladą smulkiai sutarkuojame, arba ištirpiname garų vonelėje, atvėsusį įmaišome į varškės masę. Grietinėlę išplakame iki standumo bei atsargiai įmaišome į varškės masę. Įmaišome iki vienalytės masės. Želatiną ištirpiname ant nedidelės ugnies, atvėsiname bei išmaišome su kremu.
4. Paruošto kremo vieną trečdalį pilame ant biskvito, paskui dedame paruoštos želė drebučius, vėliau likusius du trečdalius varškės ir statome į šaldytuvą.
5. Tuo tarpu, kol masė stings, paruošiame braškių užpilą. Želatiną, skirtą užpilui, užpilame su 60 mililitrų vandens bei paliekame išbrinkti.
6. Želatiną ištirpiname ant silpnos ugnies bei pilame ją braškių tyrę, išmaišome. Užpilame ant jau sustingusios varškės kremo.