Pomidorai su varške ir česnaku

Ingredientai

    • varškė: 100 gramų
    • grietinė: 2 šaukštų
    • agurkai: 50 gramų
    • raudonosios paprikos: 50 gramų
    • česnakas: 1 skiltelės
    • pomidorai: 2 (didelių)
    • krapai
    • druska
    • pipirai

    Recepto paruošimas

  1. 1. Pradžioje varškę pertriname. Tada į varškę įmaišome susmulkintą česnaką, įdedame grietinės, įberiame susmulkintų krapų, pagal skonį druskos bei pipirų. Gerai išmaišome.
  2. 2. Tuomet papriką bei agurkus smulkiai supjaustome. Pomidorus supjaustome griežinėliais bei ant kiekvieno uždedame varškės, užberiame paprikos ir agurkų, papuošiame krapais. Skanaujame!
Recepto autorius Rasos virtuvės užrašai

Atsiliepimai

Tortilijų suktinukai su mėsos ir daržovių įdaru
(1)
Įdarytos tortilijos su kumpiu, sūriu ir daržovėmis
(5)
Keptuvėje kepti kalmarų žiedai su česnakiniu padažu
(1)
Keptos traškios šparaginės pupelės tešloje
(12)
Plaučių paštetas
(1)
Sūrio sausainėliai | Receptas
(2)