Silkės mišrainė su konservuotais žirneliais, kiaušiniais ir porais

2023-12-09 Autorius Rasos virtuvės užrašai

Silkės mišrainė su konservuotais žirneliais, kiaušiniais ir porais
Kartais būna taip, kad visai mažai ingredientų sukuria viena fantastišką skonį. Vakar gaminant būtent taip ir nutiko. Nusprendžiau, kad pamėginsiu pasigaminti silkės mišrainę, iš turimų likusių ingredientų šaldytuve. Tad sudėliojau silkę, konservuotus žirnelius, virtus kiaušinius, porus ir majonezą. Gavosi nuostabiai. Esu tikra, kad, jei majonezą pakeisite į grietinę bus taip pat be galo skanu. Tikrai labai rekomenduoju pamėginti. Tad imkite šį receptą! 

Ingredientai

    • silkių filė: 3
    • konservuoti žirneliai: 1 stiklinės
    • kietai virti kiaušiniai: 3
    • porai: 1 (arba pagal skonį)
    • majonezas arba grietinė

    Recepto paruošimas

  1. 1. Iš pradžių silkių filė supjaustome vidutinio dydžio gabaliukais.
  2. 2. Tuomet virtus kiaušinius supjaustome nedideliais kubeliais.
  3. smulkiai pjaustyti kiaušiniai
  4. 3. Tada porą supjaustome plonais griežinėliais.
  5. supjaustytas poras
  6. 4. Po to beriame žirnelius.
  7. 5. Galiausiai viską išmaišome su mėgstamu majonezu arba grietine.
  8. 6. Patiekiame ir mėgaujamės fantastiškai skania mišraine!
Silkės mišrainė su konservuotais žirneliais, kiaušiniais ir porais
Recepto autorius Rasos virtuvės užrašai

Agnė

Mano mylimiausia silkių mišrainė. Atrodo, kad galėčiau valgyti kiekvieną dieną. :)
Atsakyti
Balta mišrainė su žaliu agurku
(1)