Sultingos ir labai gardžios rūkytos vištienos mėsos, konservuotų pupelių ir kukurūzų salotos su kiaušiniais ir žolelėmis.
Norėdami gaminti maistą, jums reikia šių ingredientų:
- rūkytos vištienos mėsos, 250 g;
- konservuotų baltųjų ir raudonųjų pupelių, po 1 skardinę;
- konservuoti kukurūzai, 1 skardinė;
- kiaušiniai, 3 – 4 vnt;
- žolelės, druska ir pipirai, majonezas.
Gaminimo procesas
Pupeles ir kukurūzus išpilame iš skysčio – galite įdėti juos į sietą ir šiek tiek palikti.
Mėsą supjaustykite gabalėliais, virtus kiaušinius supjaustykite kubeliais.
Mes paimame bet kokius žalumynus pagal savo skonį ir smulkiai supjaustome.
Mes sumaišome visus produktus, sumaišome, druskos ir pipirų pagal skonį.
Pagardinkite majonezu ir patiekite.
Vasaros salotos žiemai: gaminame 15 metų ir neatsibosta. Daržovių salotos žiemai
Labiausiai bet kokios daržovės visiems yra agurkai, pomidorai, paprikos.
Kad žiemą galėtumėte mėgautis mėgstamo asortimento skoniu ir gaiviu aromatu, siūlau paruošimui naudoti mano receptą.
Norėdami virti, jums reikia šių ingredientų:
pomidorai, 3,5 kg;
agurkai, 1 kg;
aitriosios paprikos, 500 g%
žalumynų mišinys;
česnakai, 1 galva;
druska, 80 g;
cukrus, 100 g;
augalinis aliejus, 120 g;
aitrieji pipirai, 2 vnt;
lauro lapas, pipirų žirneliai;
Virimo procesas
Agurkus supjaustykite skiltelėmis. Jei jums patinka cukinijos, naudokite jas vietoj agurkų.
Pomidorus supjaustykite skiltelėmis.
Papriką supjaustykite juostelėmis.
Svogūną supjaustykite plonais pusžiedžiais.
Daržoves sumaišykite su kapotomis žolelėmis ir česnaku, druska, cukrumi ir augaliniu aliejumi, aitriosios paprikos gabaliukais.
Patarimas: jei nėra šviežių aitriųjų pipirų, pakeiskite juos smulkintomis.
Palikite salotas 15 minučių.
Mes dedame salotas į stiklainius, užpildome sultimis.
Uždenkite dangčiais ir padėkite į puodą ant rankšluosčio.
Įpilkite šilto vandens ir sterilizuokite nuo virimo momento 30 minučių.
Užveržiame dangčius ir apverčiame, paliekame atvėsti.
Salotas laikome šaldytuve arba sandėliuke.
Užkandis yra tiesiog nuostabus, dera prie garnyro, mėsos patiekalų. Galima patiekti su šaltais gabalėliais ir lašiniais.