Visada pravers saldūs desertai iš šviežių uogų ir vaisių. Nors tokių sodo ir daržo sodų dovanų sezonas tęsiasi, desertus reikia ruošti tik iš tokių produktų.
Norėdami gaminti maistą, jums reikia šių ingredientų:
- braškės, 500 g;
- želatinos, 30 g;
- cukraus pudros, 180 g.
Gaminimo procesas
Braškes pertraukiame į bulvių košę, panardinant maišytuvą.
Supilkite į želatiną, sumaišykite ir palikite, kol želatina išbrinks.
Supilkite cukraus pudrą ir padėkite ant nedidelės ugnies.
Patarimas: vietoj miltelių galite pridėti stevijos, tačiau mažomis porcijomis, ragaudami saldumo.
Maišykite ir kaitinkite, bet neužvirkite.
Galite pridėti citrinos sulčių pagal skonį, 1 šaukštelis.
Išimkite iš viryklės ir plakite maišytuvu arba maišytuvu karštą, kol pasidarys tiršta ir erdvi masė.
Plakimo laikas yra apie 15 minučių.
Supilkite masę į formą, uždenkite folija ir nusiųskite ją į šaldytuvą sustingti.
Išimkite iš formos, supjaustykite gabalais.
Desertas yra labai aromatingas ir skanus, kad zefyrai taptų saldesni, galite jį apvolioti cukraus pudroje.
Aš tiesiog sudedu viską į maišelį ir gaunasi idealiai skanu

Rankovėje keptos bulvės su vištiena ir aromatingu obuoliu yra tiesiog karališkas patiekalas. Pasirodo taip skanu, kad niekas negali atsispirti ir visada ima antrą porciją.
Norėdami gaminti maistą, jums reikia šių ingredientų:
- bulvės, 600 g;
- 1 vnt svogūno ir žalio obuolio;
- vištienos krūtinėlė, 600 g;
- druska, pipirai, prieskoniai, kalendra, česnakai;
- karšto pomidorų padažo, 1 valgomasis šaukštas;
- augalinis aliejus, 1 valgomasis šaukštas.
Gaminimo procesas
Supjaustykite bulves smulkiais gabalėliais.
Supjaustykite svogūną plonais pusžiedžiais.
Obuolys – plonais griežinėliais.
Į kepimo rankovę įdėkite svogūną, ant viršaus uždėkite bulves, tada obuolių gabalėlius.
Mėsą taip pat supjaustome gabalėliais ir dedame ant viršaus.
Druska ir pipirai, pabarstykite įvairiais prieskoniais, užpilkite padažu ir augaliniu aliejumi.
Maišelį surišame ir išminkome rankomis, kad visi produktai būtų sumaišyti su druska ir prieskoniais.
Įdedame maišelį į kepimo indą, padarome keletą pjūvių.
Kepame apie 40 minučių 180 laipsnių temperatūroje.
Patiekdami pabarstykite smulkintomis žolelėmis ir česnakais – pasirodo dar apetitiškiau ir aromatingiau. Prie šio patiekalo puikiai tinka salotos iš šviežių žolelių su majonezu ar daržovėmis.