Kai namuose yra miltų, vandens ir šiek tiek maltos mėsos. Pyragėlių su mėsos įdaru receptas
Kai namuose yra miltų, vandens ir šiek tiek maltos mėsos. Pyragėlių su mėsos įdaru receptas
2021-12-16
Autorius
oskanu.lt
Pyragėliai su mėsos įdaru, į kuriuos dedama daug žalumynų ir žalių svogūnų, yra minkšti, purūs.
Maisto gaminimas neužtrunka ilgai.
Pagaminimui jums reikės šių ingredientų:
miltai, 500 g;
druskos, verdančio vandens;
augalinis aliejus, 2 šaukštai;
malta mėsa, 800 g;
svogūnai, druska, pipirai, prieskoniai, žolelės ir žalieji svogūnai;
sviestas, 60 g;
grietinės, 2 v.š.
Reklama
Gaminimo procesas
Miltus persijokite ir įmaišykite su druska ir trupučiu verdančio vandens.
Masę minkykite mentele, o kai atvės, rankomis minkykite minkštą tešlą.
Supilkite į jį augalinį aliejų, minkykite, uždenkite ir palikite 20 minučių.
Bet kokią maltą mėsą sumaišykite su smulkiai pjaustytomis žolelėmis, žaliais svogūnais, tarkuotais paprastais svogūnais pagal skonį, druska, pipirais ir prieskoniais.
Gerai išmaišyti.
Patarimas: jei faršas labai kietas, užpilkite šiek tiek šalto vandens ir gerai išminkykite iki vientisos masės.
Padalinkite tešlą į 5 dalis.
Reklama
Iškočiokite plonais sluoksniais, dėkite įdarą ir suspauskite ratu, paverskite pyragu.
Reklama
Kepkite ant mažos ugnies nedideliame kiekyje augalinio aliejaus iš abiejų pusių iki auksinės rudos spalvos.
Reklama
Dėkite ant kepimo skardos, ant kiekvieno pyrago uždėkite po gabalėlį sviesto ir kepkite 15 minučių 180 laipsnių temperatūroje.
Grietinę sumaišyti su krapais ir česnaku, pasidaryti padažą, kurį patiekiame su šiais mėsos pyragėliais.
Jie pasirodo labai sultingi, iškepę, minkšti.
Vos 2 ingredientai ir skanus užkandis ant stalo (dalinuosi receptu)
Tai labai paprastas ir lengvai paruošiamas užkandis keptuvėje, jam prireiks vos 2 ingredientų ir trupučio laiko.
Užkandis gaunasi gražus, sotus, labai skanus ir aromatingas. Jį patiekti galima su bet kokiais padažais. 20 porcijų.
Paruošimo laikas 15 min. Gaminimo laikas 10 min.
Ingredientai
– 250 g sūrio – 20 šoninės juostelių
Instrukcijos
1. Užkandžio paruošimui galima naudoti Adygėjos sūrį (foto dešinėje) arba specialų sūrį griliui ir keptuvei (foto kairėje).
Grilio sūrio lydymosi temperatūra aukšta, todėl jis puikiai tinka kepimui.
Reklama
2. Gaminu užkandį iš grilio sūrio Artis, galima pakeisti halumiu.
Supjaustome sūrį gabalėliais (20 vnt).
3. Sūrio gabalėlius dedame ant šoninės juostelių.
Galima naudoti šviežią ar rūkytą šoninę.
Su rūkyta šonine užkandis gaunasi aromatingesnis ir skanesnis.
Reklama
4. Sūrį susukame į šoninę, gaunasi 20 ruošinių.
5. Proceso pagreitinimui imame 2 keptuves.
Įkaitiname jas, dedame užkandį po 10 ir kepame aukštoje temperatūroje, kol susidarys rusva plutelė.
Reklama
6. Apverčiame sūrį šoninėje į kitą pusę ir kaitiname dar porą minučių.
Paruošimui išeina ne daugiau 10 min.
Sūris viduje tampa minkštas, tačiau neišbėga. Aromatas virtuvėje stulbinantis.
Reklama
7. Skaniausią užkandį iš sūrio ir šoninės dedame į lėkštę, papildome mėgstamu padažu (pas mane iš grietinės, krapų ir česnako) ir iškart patiekiame.
Jis skanus ir karštas, ir truputį praaušęs.
Šoninė duoda puikų rūkytą skonį, o sūris grietinėlės skonį.
Viskas kartu tai neįtikėtinai skanu.
Gero apetito!
Buvau svečiuose pas draugę ir paragavau neįtikėtinai skanų užkandį su silke. Viskas pasirodė paprasta, dalinuosi su jumis receptu
Užkandiniai rutuliukai su silke
Ingredientai:
– burokėliai – 170 g
– sūris – 50 g
– + 20 g apvoliojimui
– kiaušiniai – 2 vnt (tryniai)
– majonezas – 1 valgomasis šaukštas (su kaupu)
– česnakas – 1 skiltelė
– silkė – 120 g file
Reklama
Išeiga – 7 vnt
Burokėlius ir morkas išverdu ir nulupu. Burokėlius tarkuoju vidutine trintuve.
Imu po 1 valgomąjį šaukštą morkų masės ir formuoju iš jos paplotėlį. Į kiekvieno paplotėlio vidurį dedu silkės gabalėlį.
Reklama
Formuoju iš paplotėlio rutuliuką.
Morkų rutuliukus su riešutais apvolioju likusiame trynyje.
Reklama
Užkandiniai rutuliukai su silke ir riešutais gatavi.
Karališkas vyniotinis: skumbrės mėgėjai įvertins šį receptą
Ingredientai:
– 1 svogūnas – 600 g skumbrės – 1-2 kiaušinis – 1 morka – 3 valgomieji šaukštai aliejaus – druska pagal skonį – malti juodieji pipirai pagal skonį – 2 arbatiniai šaukšteliai želatinos
Reklama
Paruošimas:
Išsirinkite riebesnę skumbrę. Pradėsime nuo įdaro. Smulkiai supjaustykite svogūną ir apkepkite aliejuje.
Reklama
Morką sutarkuokite ir apkepkite kartu su svogūnu. Pasūdykite, berkite pipirų. Dėkite į lėkštę.
Kiaušinį išvirkite ir stambiai sutarkuokite. Nupjaukite žuvies galvą ir uodegą. Nupjaukite pelekus.
Reklama
Perpjaukite pilvą ir išimkite vidurius.
Abiejose stuburo pusėse padarykite įpjovas ir pašalinkite kaulus.
Reklama
Skumbrės file dėkite ant maistinės plėvelės. Pasūdykite ir berkite pipirų. Pabarstykite puse kiekio želatinos. Paskui dėkite įdarą, tolygiai paskirstykite.
Paskui išdėliokite morką su svogūnu, kiaušinius ir pabarstykite likusia želatina.
Reklama
Reklama
Susukite vyniotinį maistinės plėvelės pagalba. Suriškite siūlu. Dėkite vyniotinį į verdantį vandenį 30 min.
Reklama
Paskui ataušinkite. Padėkite po svarmeniu. Dėkite į šaldytuvą 7 val.
Reklama
Po to nuimkite plėvelę ir supjaustykite griežinėliais. Karališkas vyniotinis paruoštas!
Skumbrė pataluose! Senos salotos naujai – net skanesnės už įprastą silkę pataluose!
Ingredientų sąrašas:
– 450-500 g burokėlių
– 450-500 g bulvių
– 200 g morkų
– 3-4 kiaušiniai
– 1 vidutinis violetinis svogūnas
– 150 g majonezo
– 1-2 silpnai sūdytos/rūkytos skumbrės
Forma: 30x20x5 cm
Receptas žingsnis po žingsnio:
Bulves su lupenomis išverdame pasūdytame vandenyje, ataušiname, nulupame ir stambiai sutarkuojame arba pjaustome smulkiais kubeliais.
Reklama
Kad šis sluoksnis nebūtų sausas, iškart sumaišome jį su nedideliu majonezo kiekiu ir dedame į serviravimo formą – tai gali būti gili lėkštė, dubuo, kulinarinis žiedas arba permatoma kepimo forma, kaip pas mane.
Reklama
Paskui pjaustome žuvį – pas mane 2 rūkytos skumbrės – vieną supjaustome į salotas, kitą paliekame papuošimui, nors tai nebūtina.
Aš iš anksto nulupau odą, pašalinau visus vidurius ir kaulus, palikusi gryną file.
Pjaustome lygiai taip pat, kaip ir silkę – iš pradžių išilgai plonomis juostelėmis, paskui skersai smulkiais kubeliais.
Reklama
Dedame žuvį antru sluoksniu ant bulvių. Iškart paruošime tą, kurią palikome papuošimui – supjaustome ją įstrižai vos mažesniais nei centimetro storio gabalėliais.
Reklama
Vieną nedidelį violetinį svogūną pjaustome kuo mažesniais kubeliais.
Šiame salotų variante aš svogūnų nemarinuoju ir negardinu aliejumi, kadangi skumbrė pati yra pakankamai riebi žuvis.
Reklama
Paskirstome svogūnus ant žuvytės ir labai plonu sluoksniu tepame majonezą – pas mane naminis.
Reklama
Vieną virtą morką stambiai tarkuojame iškart į formą ir paskirstome tolygiu sluoksniu.
Viršuje plonas majonezo sluoksnis.
Toliau tarkuojame virtą burokėlį. Visų šių salotų ingredientų kiekį aš paliksiu straipsnio pabaigoje.
Burokėlį dedame lygiu sluoksniu ir sutepame majonezo likučiais.
Finalinis sluoksnis – virti kiaušiniai.
Tarkuojame juos stambiai, o jei norite – smulkiai ir taipogi tolygiai paskirstome.
Papuošti salotas galima kaip tik jums norisi – žalumynais, iš morkų ar burokėlių išpjautomis gėlėmis, žvaigždutėmis, snaigėmis, padaryti iš kiaušinių lelijas, apipavidalinti kalėdinio vainiko forma…
Šprotai lavaše – puikus Naujųjų metų užkandis. Greita pitos duona
Šprotai jau seniai tapo vienu mėgstamiausių patiekalų ant bet kurio šventinio stalo.
Dažniausiai naudojami šprotų sumuštiniai.
Aš jums siūlau ne tik originalų skonį, bet ir gana gražų užkandį iš pitos duonos ir šprotų.
Norėdami gaminti maistą, jums reikia šių ingredientų:
šprotai, 1 b;
duonos pita, 2 vnt (apie 35 \ 40 cm);
kiaušiniai, 2 vnt;
sūrio, 100 g;
česnakas, 2 dantys;
majonezas, apie 100 g;
salotų lapai.
Reklama
Gaminimo procesas
Išimame šprotus iš stiklainio, nupjauname uodegas, supjaustome į dvi dalis ir pašaliname kraigą.
Per spaudą įspauskite česnaką į majonezą, sumaišykite.
Dedame pitos duonos lakštą ir sutepame jį šiuo padažu.
Mes platiname salotų lapus (iš anksto nuplaukite ir išdžiovinkite).
Ant viršaus patrinkite sūrio gabalėlį ir kiaušinį, padarykite majonezo tinklelį.
Uždenkite antrą pita duoną ir sutepkite česnako padažu.
Reklama
Trys sūriai ir kiaušinis, padarykite majonezo tinklą.
Tolygiai paskirstome žuvį ant pitos duonos ir susukame į tvirtą ritinį.
Mes suvyniojame su folija ir siunčiame į šaldytuvą 1 valandą.
Nuimame plėvelę, aštriu peiliu supjaustome porcijomis ir gražiai išklojame ant indo.
Reklama
Jei nemėgstate šprotų, galite naudoti kitus žuvies konservus, o salotų lapus galite pakeisti smulkiai supjaustytais krapais.
Naujųjų metų stalo karalius! Originalaus ir gražaus dizaino salotos
Salotos su vištiena, šviežiu agurku, džiovintais abrikosais ir riešutais.
Norėdami gaminti maistą, jums reikia šių ingredientų:
– virta vištienos krūtinėlė, 250 g;
– virtos bulvės, 5 vnt;
– kiaušiniai, 4 vnt;
– šviežias agurkas, 4 vnt;
– smulkinti graikiniai riešutai, 50 g;
– sausas abrikosas arba slyva, 50 g;
– majonezas;
– kalendra;
– konservuoti žirneliai, granatas ir sūris dekoravimui.
Reklama
Gaminimo procesas
Forma turi būti stačiakampio formos, didesnė, kad vėliau galėtumėte salotas susukti į ritinį.
Uždenkite formą folija ir išdėliokite pirmąjį sluoksnį – tarkuotas bulves, gerai užminkykite ir padarykite majonezo tinklą.
Antrasis sluoksnis – virtos mėsos gabaliukai, sutrinta ir majonezo tinklelis.
Trečias sluoksnis – tarkuoti kiaušiniai, majonezo tinklas.
Ketvirtasis sluoksnis yra smulkinti riešutai ir abrikosų ar slyvų gabalėliai, majonezo tinklas.
Penktasis sluoksnis yra grubus tarkuotas agurkas ir majonezo tinklas.
Reklama
Susisukame ir apvyniojame folija.
Siunčiame porai valandų į šaldytuvą.
Reklama
Mes atleidžiame nuo plėvelės ir sutepame majonezu, tepame žirnius, granatų sėklas, kapotas žoleles ir tarkuotą kietą sūrį juostelėmis.
Tikrai skanios salotos Naujiesiems metams. Pirmos dingsta nuo stalo, įrodyta per metus
Prabangios salotos su raudona žuvimi ir šviežiu agurku yra klasikinis skonio ir aromato derinys, jos visada yra naudingos ir tokios salotos tikrai patiks visiems jūsų svečiams.
Produktų rinkinys yra įprastas, raudonos žuvies nereikia daug.
Norėdami gaminti maistą, jums reikia šių ingredientų:
raudonos žuvies, 150 g;
2 bulvės ir kiaušiniai;
morkos ir šviežias agurkas 1 vnt.
Reklama
Naminiam majonezui jums reikia :
druskos ir garstyčių po 1/2 arb.
kiaušinis, 1 vnt;
cukrus, trečias šaukštelis;
augalinis aliejus, 150 g;
citrinos sulčių, 1 valgomasis šaukštas.
Gaminimo procesas
Visus majonezo produktus sumaišome maišytuve ir pertraukiame, kol sutirštės.
Trys bulvės ir morkos ant stambios trintuvės.
Supjaustykite žuvį smulkiais gabalėliais.
Reklama
Suformuokite salotas sluoksniais ir ant kiekvienos padarykite majonezo tinklelį.
Jei nemėgstate virtų morkų salotose, apšlakstykite jas citrinos sultimis ir gausite labai įdomų skonį, tikrai ne morką!
Pirmasis sluoksnis yra tarkuotos bulvės.
Antrasis sluoksnis yra žuvies dalis.
Trečias sluoksnis yra morkos.
Ketvirtasis sluoksnis yra agurkų kubeliai.
Penktas sluoksnis – tarkuoti kiaušiniai.
Pabarstykite lašišos griežinėliais ir kapotomis žolelėmis.
Reklama
Štai tokios paprastos ir skanios salotos jums tikrai patiks. Jei nenorite išdėstyti sluoksnių, sumaišykite maisto produktus salotų dubenyje ir išdėstykite juos porcijomis.
Naujiesiems metams aš tikrai paruošiu šį mėgstamą užkandį iš krabų lazdelių: visi produktai yra prieinami ir labai skanūs
Naujųjų metų stalas reikalauja ypatingo dėmesio – užkandžiai yra neatsiejama šio stalo dalis, kuri turėtų ne tik būti skani, bet ir gražiai atrodyti!
Šiandien noriu pasidalinti su jumis labai skanaus ir tuo pačiu gražaus užkandžio iš krabų lazdelių receptu .
Šį užkandį galima paruošti pažodžiui per 15 minučių, o produktai yra labai prieinami.
Toks užkandis visada pirmiausia palieka stalą. Išbandykite, jums tikrai patiks!
Reklama
Virimo ingredientai:
Krabų lazdelės – 200 g (viena didelė pakuotė)
Vištienos kiaušiniai – 2 vnt.
Kietas, pusiau kietas arba sūrymo sūris – 100 g
Majonezas – 2-3 šaukštai l.
Petražolės ir (arba) krapai – maža kekė
Česnakai – 1 gvazdikėlis
Druska ir pipirai pagal skonį
Pradėkime gaminti …
Pirmasis žingsnis – kietai išvirti 2 vištienos kiaušinius: užpilti šaltu vandeniu ir nusiųsti į ugnį.
Virkite 7–9 minutes nuo virimo momento, tada išpilkite verdantį vandenį, užpilkite naują dalį šalto vandens ir palikite atvėsti.
Tuo tarpu krabų lazdeles patrinkite smulkia tarka. Kad būtų lengviau sutarkuoti, galite juos šiek tiek užšaldyti – įdėkite į šaldiklį 15-20 minučių.
Padalinkite visas gautas krabų „drožles“ į 2 nevienodas dalis: kol kas atidėkite trečdalį, likusius supilkite į gilų dubenį.
Reklama
Atvėsusius kiaušinius nuvalome nuo lukšto ir smulkiai įtriname, o tada į dubenį suberiame į krabų lazdeles.
Mes taip pat įtriname sūrį smulkia tarka, pridėkite prie ankstesnių ingredientų.
Taip pat ten siunčiame smulkintus žalumynus, česnaką, perleistą per presą, ir porą šaukštų majonezo. Viską gerai išmaišykite.
Skanaujame ir ragaujame su druska ir pipirais.
Reklama
Dabar lengvai patepkite rankas augaliniu aliejumi arba sudrėkinkite vandeniu ir suformuokite kamuoliukus iš krabų masės.
Dydis yra jūsų nuožiūra.
Galite pagaminti sniego gniūžtes dideles arba labai mažas – vienam kąsniui.
Ir tai dar ne viskas, perskaitykite iki galo ↓↓↓
Reklama
Tada sukite kiekvieną rutulį anksčiau sutarkuotose krabų lazdelėse.
Pasirodo, šis užkandis yra švelnus, šiek tiek aštrus. Ir visas pasiruošimas užtruko ne ilgiau kaip 15 minučių.
Gaminkite, ragaukite, gero apetito!
30 prabangių pjaustytos mėsos patiekimo variantų
Kiek karštų patiekalų beplanuotumėte patiekti ant šventinio stalo, šaltų užkandžių būtinai reikia.
O ką labiausiai mėgsta svečiai? Žinoma, aromatingą pjaustytą mėsą, kurią galima užsidėti ant sumuštinio arba suvalgyti su bulvyte.
Žodžiu, pjaustyta mėsa – nepamainomas daiktas ant šventinio stalo.
Ją reikia patiekti gražiausiame inde, prabangiai papuoštą ir estetiškai išdėliotą.
Bet kaip tai padaryti, jei dešrų ir mėsos daugybė rūšių, o dar ir daržovių reikia pridėti ryškumui?
Kaip viską sutalpinti?
Šiandien mes jums parodysime 30 mėsos užkandžių apipavidalinimo variantų.
Jie gana paprastai paruošiami, tačiau atrodo fantastiškai gražiai. 1. 2.
Reklama
3. 4.
Reklama
5. 6.
Reklama
7. 8.
Reklama
9. 10.
Reklama
11. 12.
Reklama
13. 14.
Reklama
15. 16.
Reklama
17. 18.
Reklama
19. 20.
Reklama
21. 22.
Reklama
23. 24.
Reklama
25. 26.
Reklama
27. 28.
Reklama
29. 30.
Seniai užmirštas receptas! Caro pirštai ant šventinio stalo
Skanus ir sultingas mėsos patiekalas, jo paruošti nereikia ilgai.
Norėdami gaminti maistą, jums reikia šių ingredientų:
Ant maistinės plėvelės gaminame kuo plonesnį faršo pyragą.
Sviesto luitą pamirkykite krapuose, įdėkite į faršo pyragaičių vidurį ir plėvele sulenkite pirštą. Įmerkite į miltus.
Reklama
Kitas kotletas – pamerkite sviestą į sūrį ir suvyniokite į faršo pyragą. Mes keičiame kotletų rūšis – pamerkite sviestą į krapus ar sūrį.
Kotletus siunčiame į šaldiklį 30 minučių.
Norėdami tešlą, sumaišykite kiaušinius su citrinos sultimis, druska, įpilkite ciberžolės, paprikos, sauso česnako, ketvirtadalio stiklinės vandens ir kukurūzų bei paprastų miltų, kepimo miltelių arba sodos, užpiltų actu.