Šis užkandis savo skoniu yra labai panašus į suši, tačiau jis gaminamas daug lengviau ir greičiau, iš daugiau biudžetinių produktų. Gražus pateikimas padaro patiekalą vienu skaniausių ant šventinio stalo.
Norėdami gaminti maistą, jums reikia šių ingredientų:
- krabų lazdelės, 200 g;
- kiaušiniai. 4 dalykai;
- sūrio, 150 g;
- agurkas, 1 vnt;
- česnako, 2 gvazdikėlių;
- majonezo arba grietinės, 2 šaukštai;
- krapai, druska, pipirai.
Gaminimo procesas
Imame krabų lazdeles ir porai minučių panardiname į karštą vandenį – ši technika padeda greitai jas išskleisti.
Norėdami atsikratyti drėgmės pertekliaus, mes juos paskirstome ant popierinių rankšluosčių ir uždengiame, ištriname.
Nedidelį sūrio gabalėlį palikite "nepažeistą", likusius tris kartu su česnaku ant smulkios trintuvės.
Ant stambios trintuvės išimame trynius iš 3 kiaušinių, visą kiaušinį ir tris baltymus, sumaišome su sūriu ir česnaku.
Pagal skonį pagardinkite majonezu arba grietine ir išmaišykite iki vientisos masės.
Nulupkite agurką, supjaustykite jį iki krabų lazdelių ilgio dydžio ir supjaustykite dideliais strypais.
Ant lentos uždėjau išlankstytą pagaliuką su raudona puse, paskleidžiau truputį įdaro ant viso paviršiaus, ant krašto uždėjau agurkų juostą ir susukau į ritinį.
Tai darome su visomis lazdelėmis.
Kiekvieną pagaliuką supjaustome 2 dalimis ir supjaustome supjaustytą ant indo.
Krapus smulkiai supjaustykite ir sumaišykite su tryniu, sutarkuotu ant smulkios trintuvės.
Įmerkite vieną lazdelės riekelę į majonezą, iš karto į trynio ir žolelių mišinį ir užberkite.
Pabarstykite visą patiekalą tarkuotu sūriu ir patiekite.
Skaniau nei bulvytės. Vakarienė paruošta per 10 minučių

Paprastas receptas, kurį galite paruošti per 10 minučių vakarienei, užkandžiams ar iškylai.
Norėdami gaminti maistą, jums reikia šių ingredientų:
- bulvės, 500 g;
- kumpio, 100 g;
- kiaušiniai, 2 vnt;
- druska, pipirai, prieskoniai, žolelės;
- sūris, 50 g;
- miltų, 2 šaukštai
Gaminimo procesas
Trys bulvės ant rupios trintuvės ir išspauskite skysčio perteklių.
Į masę suberkite ant kiaulienos tarkuotą kumpį.
Patarimas: galite pasiimti bet kurią virtą mėsą.
Į masę suberkite druską, pipirus, įvairius prieskonius.
Kiaušinius pertraukiame šakute ir supilame į masę, sumaišome iki vientisos masės.
Pagal skonį smulkiai supjaustykite žalumynus ir supilkite į tešlą.
Supilkite miltus ir sumaišykite.
Mes įtriname sūrį ir sumaišome su šaukštu.
Kepkite tokius originalius bulvinius blynus augaliniame aliejuje iš abiejų pusių iki auksinės rudos spalvos.
Patiekiama su skirtingais padažais, dera su šaltais gabalėliais ir šviežių daržovių salotomis.