Originalus patiekalas su bulvėmis ir kiaušiniais.
Galima greitai ir lengvai pagaminti keptuvėje pusryčiams ar vakarienei pagal įvairų meniu. Siūlau 2 receptus.
Norėdami paruošti 1 receptą, jums reikės šių ingredientų:
- kiaušiniai, 1 vnt;
- pusiau didelės bulvės;
- druska, pipirai, žolelės, parmezanas.
Gaminimo procesas
Virkite bulves jų odelėse, kol suminkštės, o tris – ant stambios trintuvės.
Pašildykite augalinį aliejų arba sviestą, viduryje įdėkite bulves ir kepkite iš vienos pusės.
Apverskite ir pyrago viduryje padarykite apvalią skylę, į kurią įmušame kiaušinį.
Druska ir pipirai, pabarstykite žolelėmis ir patiekite.
Norėdami paruošti 2 receptus, jums reikės šių ingredientų:
- kiaušinis, 1 vnt;
- pusiau didelės bulvės;
- konservuoti kukurūzai, saldžiosios paprikos, žolelės, druska ir pipirai.
Gaminimo procesas
Smulkiai supjaustykite paprikas ir sumaišykite su kukurūzais, smulkintomis žolelėmis.
Suberkite tarkuotas bulves ir mišiniu paskleiskite pašildytą sviestą.
Kepkite iš vienos pusės, apverskite, viduryje padarykite skylę ir į ją įlaužkite kiaušinį. Kepkite, kol suminkštės.
Pabarstykite žolelėmis ir patiekite.
Patiekalas skanus, paprastas ir aromatingas. Jei nemėgstate kukurūzų, galite pakeisti konservuotus žirnius.
Jei laukiu svečių, iškart nusiperku puse kilogramo krūtinėlės ir kopūstų: parodysiu, kokį viliojantį „skanumėlį“ gaminu
Skanus vištienos patiekalas. Krūtinėlės sultingumą suteikiame kefyru, kuris minkština mėsos skaidulas, o užkandis bus labai minkštas ir švelnus.
Norėdami gaminti maistą, jums reikia šių ingredientų:
- vištienos krūtinėlė, 500 g;
- šilto kefyro, 300 ml;
- bazilikas, prieskoniai;
- česnako pagal skonį;
- baltagūžių kopūstų, 700 g;
- sūrio, 50 g.
Gaminimo procesas
Mėsą plauname ir nusausiname popieriniais rankšluosčiais
Mes supjaustome mėsą – tai leis jai gerai pasimarinuoti.
Šiltame kefyre ištirpiname prieskonius, druską, pipirus, česnaką, perleistą per presą, aromatines žoleles.
Įdėkite mėsą į marinatą ir palikite 20 minučių.
Smulkiai supjaustykite kopūstus, suberkite juos į formą ir ant viršaus uždėkite mėsos gabalėlių.
Užpildykite marinatu.
Trys sūriai ant trintuko ir sumaišomi su komerciniu kiaušiniu, taip pat tarkuotu.
Kepame orkaitėje 30 minučių 180 laipsnių temperatūroje, išimame ir ant viršaus paskleidžiame sūrį bei kiaušinį ir kepame dar 15 minučių.
Tokį kvapnų patiekalą patiekiu su šviežių daržovių salotomis ir virtomis bulvėmis. Jei norite, į patiekalą taip pat galite įdėti grybų, tada jis pasirodys dar aromatingesnis ir pasotinantis.
Vyras parodė, kaip pagaminti krūtinėlę skanesnę už kotletus. Aš pagaminu tik per 15 minučių, dabar ji visada sultinga
Vištienos krūtinėlė pagal šį receptą pasirodo nepaprastai minkšta ir sultinga. Visa tai dėka ypatingos duonos ir tešlos.
Gamindami praleisite minimaliai laiko, tačiau iš šio patiekalo gausite maksimalų malonumą.
Norėdami gaminti maistą, jums reikia šių ingredientų:
- vištienos filė, 500 g;
- kiaušiniai, 2 vnt;
- sūrio, 200 g;
- grietinės, 2 šaukštai;
- krakmolo, 1 valgomasis šaukštas;
- druskos ir pipirų pagal skonį;
- sojos padažo, 1 valgomasis šaukštas.
Gaminimo procesas
Vištienos mėsą supjaustome sluoksniais ir labai gerai išmušame.
Druska ir pipirai, pabarstykite mėgstamais vištienos prieskoniais.
Tešlai sumaišykite grietinę ir kiaušinius, sojos padažą, krakmolą.
Patarimas : Kad padažas taptų daug vienodesnis, pirmiausia išplakite kiaušinius, tada pridėkite juos prie kitų ingredientų.
Sūrį sutarkuokite per smulkią tarką.
Nusausinkite kotletus servetėlėmis ir pamirkykite tešloje, tada apvoliokite sūryje, vėl panardinkite į tešlą ir sūrį.
Kaitinkite augalinį aliejų šiek tiek virš vidutinės ugnies ir greitai apkepkite kotletus iš visų pusių.
Mes ištepėme jį ant servetėlių ir tada įdėjome į indą.
Šiuos kotletus patiekiu su šviežių daržovių salotomis, bulvių koše ir kitais garnyrais.