Itin sultingi beliašai su mėsa. Paprastas ir tuo pačiu tobulas receptas, įrodytas laiko

2021-08-18 Autorius oskanu.lt

Itin sultingi beliašai su mėsa. Paprastas ir tuo pačiu tobulas receptas, įrodytas laiko
Man patinka šis receptas dėl paprasto paruošimo ir labiausiai paplitusių produktų, reikalingų patiekalui, rinkinio. 

Galima naudoti bet kokią maltą mėsą, net tik kiaulieną, net asorti – čia jau pagal jūsų skonį.

Norėdami paruošti tešlą, jums reikia šių ingredientų:

  • pieno ir vandens, po 250 ml;
  • miltų, 750 g;
  • sausos mielės 8 g;
  • cukraus 1 valgomasis šaukštas;
  • druskos, 1,5 šaukštelio

Norėdami paruošti jums reikalingą įdarą :
  • maltos kiaulienos, 400 g;
  • svogūnai, 300 g;
  • druska, pipirai, prieskoniai, žolelės;
  • česnako pagal skonį;
  • augalinis aliejus, 30 ml.
Reklama
Gaminimo procesas

Vanduo ir pienas turi būti šilti, sumaišykite.

Supilkite cukrų ir druską, sumaišykite.

Suberkite persijotus miltus, sumaišytus su sausomis mielėmis. 

Užminkykite tešlą.

Supilkite augalinį aliejų ir minkykite toliau.

Uždenkite rankšluosčiu ir padėkite šiltai 1 valandai.
Reklama
Susmulkinkite svogūną trintuvu, sumaišykite su malta mėsa, druska, pipirais ir prieskoniais, taip pat galite pridėti skonio smulkintų žalumynų.

Ant stalo užpilkite augalinį aliejų, paskleiskite tešlą ir išminkykite.

Padalinkite tešlą į porcijas, susukite kamuoliukus.

Kiekvieną rutulį suvyniokite į pyragą, išdėliokite įdarą ir suspauskite kraštus, suformuodami baltinimą.

Kepkite iš abiejų pusių įkaitintame augaliniame aliejuje ant silpnos ugnies, kad jie būtų gerai iškepę.

Mes paskirstome jį ant popierinių rankšluosčių, tada padėkite ant indo.

Itin sultingi beliašai su mėsa. Paprastas ir tuo pačiu tobulas receptas, įrodytas laiko

Suvalgai akimirksniu. Skanumėlis per 10 minučių, ir jo visada būną per mažai


Itin sultingi beliašai su mėsa. Paprastas ir tuo pačiu tobulas receptas, įrodytas laiko

Norėdami gaminti maistą, jums reikia šių ingredientų:

– 100 ml kefyro;

– kiaušinis, 1 vnt;
– druska pagal skonį;
– soda, 0,5 šaukštelio;
– žalieji svogūnai, 1 kekė;
– sūris, 50 g;
– miltai, 200 – 250 g.
Reklama
Gaminimo procesas

Smulkiai supjaustykite svogūną, įtrinkite sūrį rupia tarka.

Kefyrą ar jogurtą sumaišykite su druska ir soda, kiaušiniu ir suberkite miltus, išminkykite.

Įpilkite svogūno ir sūrį, sumaišykite iki vientisos masės ir minkykite minkštą tešlą.

Mes jį paskleidžiame ant stalo, pabarstę miltais, šiek tiek minkykite ir rankomis paverskite pyragą, padalykite į 8 dalis – trikampius.
Reklama
Mes pašildome daug augalinio aliejaus ir įdėkite trikampius į keptuvę, kepkite iš abiejų pusių.

Mes paskirstome jį ant popierinių rankšluosčių, tada padėkite ant indo.

Patarimas : jei norite, galite pabarstyti paruoštas tortilijas su smulkintu česnaku ir krapais arba pagaminti grietinės padažą: sumaišykite grietinę (jogurtą, majonezą) su smulkintu česnaku, krapais, petražolėmis, pipirais, paprika.