Sultingi, purūs ir minkšti pyragėliai, įdaryti ryžiais ir marinuotais agurkais.
Aš dažnai gaminu užkandžių pyragus iškyloms ir savaitgaliams, jie yra labai populiarūs mano šeimoje.
Norėdami paruošti tešlą, jums reikia šių ingredientų:
- miltų, 400 g;
- sausų mielių, 7 g;
- apie 350 ml vandens;
- druskos, 1 arbatinis šaukštelis;
- cukraus, 1 valgomasis šaukštas
Norėdami paruošti jums reikalingą įdarą :
- ryžių, 70 g;
- marinuoti agurkai, 450 g;
- svogūnai, 2 – 3 vnt.
Gaminimo procesas
Virkite ryžius pasūdytame vandenyje, atvėsinkite.
Smulkiai supjaustykite svogūną ir kepkite, kol suminkštės.
Trys agurkai ant sutarkuojami per stambią tarką..
Sumaišykite ryžius, svogūną ir agurkus.
Patarimas : į įdarą taip pat galite pridėti gerą kekę smulkiai supjaustytų krapų, keptų grybų.
Miltus persijokite ir sumaišykite su cukrumi ir druska, mielėmis.
Pirmiausia užpilkite 300 ml šilto vandens ir, jei tešla pasirodys per tiršta ir nesimaišys iki vientisos masės, įpilkite dar šiek tiek vandens.
Uždenkite tešlą ir palikite šiltoje vietoje, kol ji bus tinkama.
Mes formuojame pyragėlius su įdaru ir kepame karštame augaliniame aliejuje iš abiejų pusių ant silpnos ugnies.
Pyragėliai skanūs karšti ir šalti. Kitą dieną aš tik šiek tiek pakepinu ištirpintame svieste ir jie tampa dar skanesni.
Nepaprastai skanus ir greitas mėsos orkaitėje receptas. Paprasti ingredientai

Pagal šį receptą virta kiauliena pasirodo labai rafinuota, aromatinga ir tirpstanti burnoje.
Receptas paprastas, viskas paruošiama greitai, rezultatas yra skaniausias, minkštas ir sultingas užkandis.
Norėdami gaminti maistą, jums reikia šių ingredientų:
- kiaulienos ar kitos mėsos, 700 g;
- bulvės, 800 g;
- druska, pipirai, prieskoniai;
- svogūnai pagal skonį;
- sūrio, 100 g;
- garstyčios, 1 valgomasis šaukštas;
- majonezas, 2 šaukštai;
- baltojo jogurto, 2 šaukštai
Gaminimo procesas
Mėsą nuplauname ir nusausiname popieriniais rankšluosčiais.
Mes išmušėme mėsą iš abiejų pusių, bet nedaug.
Druska ir pipirai, pagal skonį įtrinkite įvairiais prieskoniais.
Patarimas : galite pasiimti bet kokią mėsą, tačiau nepamirškite, kad paukštiena kepama greičiau nei kiauliena.
Tris bulves ant rupios trintuvės ir druskos, palikite 10 minučių.
Išspauskite iš sulčių bulvių masę.
Formą patepkite aliejumi ir tolygiai paskirstykite bulves.
Paimkite svogūną bet kokiu kiekiu, supjaustykite plonais pusžiedžiais ir paskleiskite bulves.
Ant viršaus uždėkite mėsos riekeles.
Trys sūriai ant rupios trintuvės ir sumaišykite su garstyčių grūdeliais, majonezu ir jogurtu.
Įdėkite daugiau prieskonių pagal skonį.
Padažą ant mėsos paskirstykite tolygiai.
Mes kepame orkaitėje 180 laipsnių temperatūroje apie 20 minučių.
Aš ruošiu tokį patiekalą svečiams. Jei mėgstate grybus, tuomet ant sūrio padažo galite dėti grybų griežinėlius.