Aš visada skubu aplankyti uošvę, kai ji ruošia šias salotas. Seniai mėgstamas receptas

2021-08-16 Autorius oskanu.lt

Aš visada skubu aplankyti uošvę, kai ji ruošia šias salotas. Seniai mėgstamas receptas
Tai viena seniausių morkų salotų: sovietiniais laikais, kai visiškai trūko maisto, šios salotos visada buvo ruošiamos šventėms ir kiekvienai dienai. 

Salotos yra sveikos, aromatingos, pikantiškos ir aromatingos.

Norėdami gaminti maistą, jums reikia šių ingredientų:

  • morkos, 500 g;
  • sūris, 50 g;
  • kiaušiniai, 3 vnt;
  • lydytas sūris, 1 vnt;
  • druska, pipirai, majonezas;
  • česnako, 3 skiltelių arba pagal skonį.
Reklama

Gaminimo procesas

Trys žalios morkos sutarkuojamos ant rupios ar smulkios tarkos.

Virti kiaušiniai ir sūris, lydytas sūris taip pat sutarkuojami ant smulkios tarkos.

Patarimas: jei norite, kiaušinius galite supjaustyti kubeliais.

Trys česnakų skiltelės sutarkuojamos ant smulkios trintuvės. Paimkite česnaką pagal skonį, tuo daugiau. Kuo pikantiškesnės salotos.

Sumaišome visus produktus, pagardiname majonezu, jei reikia, įberiame druskos ir pipirų.

Uždenkite salotas ir padėkite į šaldytuvą 1 – 2 valandoms, kad jos būtų atvėsintos ir skoniai susidraugavę tarpusavyje.

Patiekite ir skanaukite!

Jos labai skanios! Išbandžiau naujas salotas ir iškart įtraukiau į mėgstamus receptus


Aš visada skubu aplankyti uošvę, kai ji ruošia šias salotas. Seniai mėgstamas receptas

Net iš labiausiai paplitusių produktų galima gaminti labai skanų ir neįprastą patiekalą. 

Šios vištienos širdelių salotos su svogūnais, agurkais ir kiaušiniais pasirodo labai šventiškos, gaivaus pavasario kvapo.

Norėdami gaminti maistą, jums reikia šių ingredientų:


Norėdami paruošti svogūnų marinatą, turite:

  • vanduo, 2 šaukštai;
  • actas 9%, 2 šaukštai;
  • cukraus, 1 arbatinis šaukštelis;
  • druskos, 0,5 šaukštelio
Reklama
Naminiam majonezui pasiimkite:

  • kiaušinis, 1 vnt;
  • augalinis aliejus, 150 ml;
  • garstyčios 0,5 šaukštelio;
  • citrinos sulčių, 1 valgomasis šaukštas;
  • cukrus, trečias šaukštelis;
  • druskos, 0,5 šaukštelio

Gaminimo procesas

Nuplaukite širdis ir virkite druska, lauro lapais ir prieskoniais, kol suminkštės. 

Tai užtruks apie 40 minučių.
Reklama
Patarimas : galite virti daug greičiau, per 20 minučių, jei turite greitpuodį.

Atvėsinkite ir supjaustykite juostelėmis.

Supjaustykite agurką juostelėmis.

Supjaustykite svogūną plonais ketvirčio žiedais ir marinuokite, sumaišydami visus marinato produktus.

Virkite kiaušinius ir tris ant stambios trintuvės.

Sumaišome visus produktus ir pagardiname naminiu majonezu.

Jei ruošiate naminį majonezą, visi maisto produktai turi būti kambario temperatūros. 
Reklama

Mes viską sumaišome ir pertraukiame panardinamuoju maišytuvu.

Nebus nereikalinga pjaustyti šviežių žolelių į tokias šviežias salotas.