Aš suvynioju faršą į ritinį ir užšaldau! Neįprastas, bet labai skanus patiekalas

2021-08-20 Autorius oskanu.lt

Aš suvynioju faršą į ritinį ir užšaldau! Neįprastas, bet labai skanus patiekalas
Mes rekomenduojame gaminti šiandien. 

Receptas yra pats paprasčiausias, ir tuo įsitikinsite patys.

Ingridientai:

  • maltos mėsos -500 gramų;
  • svogūnas – 1 gabalas;
  • sūrio -150 gramų;
  • kiaušinis – 1 gabalas;
  • druska pipirai.

 Įdaras:
  • pienas – 1 stiklinė;
  • kiaušiniai – 2 vnt;
  • miltai – 10 šaukštų. 
  • druska: 1 šaukšto
Reklama
Paruošimas

Patiekaluose maltai mėsai svogūną sutarkuokite smulkia tarka, įmuškite kiaušinį, įberkite druskos ir pipirų. 

Mes sumaišome. 

Stalą keliais sluoksniais uždenkite maistine plėvele, uždėkite visą maltą mėsą ant plėvelės stačiakampio formos.

Ant sūrio patrinkite stambų tarka, stengdamiesi, kad sūris nenukristų ant kraštų.

Plėvelės pagalba apvyniokite ritinį. 

Mes tik padedame šiam procesui plėvelę, bet jos nevyniojame.
Reklama
O jau suformuotą ritinį suvyniokite į maistinę plėvelę. 

Indą dedame į šaldiklį 4 valandoms.

Paruoškime tešlą

Į pieną įberkite kiaušinių, druskos, pipirų ir išplakite. 

Įpilkite miltų palaipsniui. 

Maišykite taip, kad neliktų gumuliukų.

Po kelių valandų mes išimame iš kameros ritinį ir supjaustome maždaug 1 centimetro gabalėliais.
Reklama
Kiekvieną gabalėlį suvyniokite į tešlą ir kepkite augaliniame aliejuje iki auksinės rudos spalvos iš abiejų pusių ant vidutinės ugnies. 

Būtinai uždenkite dangčiu, todėl mėsa gerai iškeps.

Paprastas ir maistingas receptas. Pabandyk tai!

Greita vakarienė kiekvienai dienai! Viska sudėti, sumaišyti su šaukštu ir į orkaite!


Aš suvynioju faršą į ritinį ir užšaldau! Neįprastas, bet labai skanus patiekalas

Pabandykite išvirti žuvies troškinį, jis labai greitai iškepa, tačiau artimieji ilgai padėkos už šį patiekalą. 

Kepimui galite pasiimti bet kokią žuvį.

Receptui jums reikės :

  • žuvies filė – 800 gr;
  • ryžiai – 100 gr;
  • kiaušiniai – 4 vnt;
  • grietinė – 100 gr;
  • svogūnai – 1 vnt;
  • maltų juodųjų pipirų.
Reklama
Filė praleidžiame per mėsmalę. 

Ryžius nuplauname ir verdame iki minkštumo pasūdytame vandenyje. 

Kepkite svogūnus augaliniame aliejuje iki skaidrumo, tačiau į receptą galite pridėti žalių svogūnų. 

Kiaušinius sumaišykite su druska.

Atskirame dubenyje sumaišykite filė su ryžiais ir svogūnais, išmaišykite ir druską. 

Įpilkite grietinės ir kiaušinių. 
Reklama

Mes viską sumaišome. 

Ant kepimo skardos, suteptos augaliniu aliejumi, tolygiai padėkite žuvų masę.

Patarimas: Prieš siųsdami troškinį į orkaitę, viršuje patepkite jį grietine.

Kepimo laikas . Troškinti troškinį reikia 35 minučių. 

Orkaitę reikia įkaitinti iki 180 laipsnių. 

Neišimkite troškinio iš orkaitės, palikite ją dar 5-10 minučių. 

Jis bus prisotintas sultimis ir bus minkštas ir sotesnis.

Galite patiekti tiek karštą, tiek šaltą, supjaustydami troškinį porcijomis.