Patiekalas pasirodo labai skanus ir neįprastas. Jums tikrai patiks skanūs faršo kotletai, įdaryti bulvėmis.
Norėdami gaminti maistą, jums reikia šių ingredientų:
- maltos vištienos, 600 g;
- svogūnas, 1 gabalas;
- druskos, 1 arbatinis šaukštelis;
- pipirų mišinys;
- kiaušinis, 1 vnt;
- manų kruopos, 2 šaukštai;
- karis, rūkyta paprika, sausas česnakas, pipirai.
Norėdami paruošti jums reikalingą įdarą:
Gaminimo procesas
Sumalkite svogūną virtuviniu kombainu arba įprasta tarka ir sumaišykite su vištienos faršu, įpilkite prieskonių.
Pagal skonį galite pridėti prieskonių. Druska pipirai.
Įpilkite kiaušinį ir suminkykite, įpilkite manų kruopų ir sumaišykite rankomis.
Patarimas: galėsite labai gerai sumaišyti masę rankomis, kad manų kruopomis gerai išbrinktų.
Mes paliekame 20 minučių.
Bulvių košę sumaišykite su tarkuotu sūriu ir smulkintomis žolelėmis.
Mes formuojame mažus, tarsi piršto formos kotletus, su bulvių koše su sūriu.
Mes sudrėkiname rankas ir iš faršo padarome plokščią pyragą, į vidurį įkišame pirštą ir bulves, susmeigiame kraštus ir suformuojame kotletus.
Kepame tokius kotletus ne tik iš abiejų pusių, bet ir iš galų.
Galite gaminti bet kokį įdarą pagal savo skonį, tai gali būti grybai su sūriu, lydytas sūris ir kt.
Aš suvynioju faršą į ritinį ir užšaldau! Neįprastas, bet labai skanus patiekalas
Mes rekomenduojame gaminti šiandien.
Receptas yra pats paprasčiausias, ir tuo įsitikinsite patys.
Ingridientai:
- maltos mėsos -500 gramų;
- svogūnas – 1 gabalas;
- sūrio -150 gramų;
- kiaušinis – 1 gabalas;
- druska pipirai.
Įdaras:
- pienas – 1 stiklinė;
- kiaušiniai – 2 vnt;
- miltai – 10 šaukštų. šaukštai, druska.
Paruošimas
Patiekaluose maltai mėsai svogūną sutarkuokite smulkia tarka, įmuškite kiaušinį, įberkite druskos ir pipirų.
Mes sumaišome.
Stalą keliais sluoksniais uždenkite maistine plėvele, uždėkite visą maltą mėsą ant plėvelės stačiakampio formos.
Ant sūrio patrinkite stambų tarka, stengdamiesi, kad sūris nenukristų ant kraštų.
Plėvelės pagalba apvyniokite ritinį.
Mes tik padedame šiam procesui plėvelę, bet jos nevyniojame.
O jau suformuotą ritinį suvyniokite į maistinę plėvelę.
Indą dedame į šaldiklį 4 valandoms.
Paruoškime tešlą
Į pieną įberkite kiaušinių, druskos, pipirų ir išplakite.
Įpilkite miltų palaipsniui.
Maišykite taip, kad neliktų gumuliukų.
Po kelių valandų mes išimame iš kameros ritinį ir supjaustome maždaug 1 centimetro gabalėliais.
Kiekvieną gabalėlį suvyniokite į tešlą ir kepkite augaliniame aliejuje iki auksinės rudos spalvos iš abiejų pusių ant vidutinės ugnies.
Būtinai uždenkite dangčiu, todėl mėsa gerai iškeps.
Paprastas ir maistingas receptas. Pabandyk tai!patiekalą.