Aš gaminau jau 3 dienas: pasirodo skaniau nei visi kebabai. Ne vištiena, o auksas

2021-08-11 Autorius oskanu.lt

Aš gaminau jau 3 dienas: pasirodo skaniau nei visi kebabai. Ne vištiena, o auksas
Minkšta, labai sultinga ir aromatinga vištiena originaliame ir rafinuotame padaže su žolelėmis. 

Jis tinka prie bet kokių garnyrų, kartu su salotomis ir kitais užkandžiais.

Norėdami gaminti maistą, jums reikia šių ingredientų:

  • vištienos šlaunelės, 7 vnt;
  • svogūnas, 1 gabalas;
  • sojų padažas, 150 ml;
  • prieskoniai ir pipirų, prancūziškų žolelių, sauso česnako, vištienos mėsos prieskoniai;
  • alus, 0,5 puodelio;
  • augalinis aliejus, 1 valgomasis šaukštas.
Reklama
Gaminimo procesas

Vištienos šlauneles nuplauname ir nusausiname popieriniais rankšluosčiais.

Ant kiekvienos šlaunelės darome pjūvius ir pagal skonį įberiame druskos ir visų prieskonių, užpilame augaliniu aliejumi, labai gerai išmaišome ir paliekame marinuotis 2 valandas.

Patarimas: kuo ilgiau mėsa marinuojama, tuo ji tampa švelnesnė.

Supjaustykite svogūną kubeliais ir kepkite augaliniame aliejuje. 

Atidėkite jį iš keptuvės.

Įdėkite kulšeles į keptuvę ir kepkite jas po dangčiu ant silpnos ugnies, kartais pavartydami.

Supilkite padažą, ant viršaus uždėkite svogūną, uždenkite ir troškinkite dar 15 minučių.

Reklama
Kojas patiekiu bulvių koše ir užpilu viską su padažu, kuriame virta mėsa.

Vištos krūtinėlė! Dar vienas skanus ir paprastas receptas, tuo pačiu TOBULAS


Aš gaminau jau 3 dienas: pasirodo skaniau nei visi kebabai. Ne vištiena, o auksas

Vištienos mėsą galima virti įvairiais būdais.

 Siūlome dar vieną skanų ir paprastą receptą.

Norėdami gaminti maistą, jums reikia šių ingredientų:

– sūris, 150 g;
– česnakai, 2 – 3 skiltelės4
– krapai pagal skonį;
– pipirai ir druska, majonezas pagal skonį;
– daržovių aliejus.
Reklama
Gaminimo procesas

Mėsą supjaustykite gabaliukais ir gerai išplakite iš abiejų pusių.

Padažui pagal skonį sumaišykite smulkintus krapus, smulkintą česnaką ir smulkintas žoleles, druską ir pipirus.

Šiuo padažu sutepkite mėsą.

Trys sūriai ant rupios trintuvės ir pabarstykite karbonadu, uždenkite antrą karbonadą.
Reklama

Formą patepkite sviestu, išdėliokite mėsą, viršų patepkite padažu ir pabarstykite sūriu. 

Uždenkite formą folija.

Įkaitinkite orkaitę iki 180 laipsnių ir kepkite 20 minučių.

Be sūrio, į karbonadus taip pat galite įdėti ananasų gabalėlių – tada mėsa bus dar sultingesnė ir aromatingesnė. Arba kepti grybai.