Troškinta mėsa. Bet kokia tokiu būdu virta mėsa yra minkšta ir tirpsta burnoje

2021-09-03 Autorius oskanu.lt

Troškinta mėsa. Bet kokia tokiu būdu virta mėsa yra minkšta ir tirpsta burnoje
Galite pabandyti virti bet kokią mėsą, ir ji visada bus minkšta ir sultinga. 

Aš virsiu šonkaulius – jie šiame padaže išeina ypač nuostabiai.

Norėdami gaminti maistą, jums reikia šių ingredientų:

  • kiaulienos šonkauliukai, 2 kg;
  • 2 morkos ir svogūnai;
  • česnako, 6 gvazdikėlių;
  • sausas raudonas vynas, 150 ml;
  • 300 ml vandens;
  • pomidorų pastos, 1 valgomasis šaukštas;
  • pomidorai savo sultyse, 400 g;
  • druskos, 1,5 šaukštelio;
  • lauro lapas, 2 vnt;
  • pipirai, paprika, Provanso žolelės;
  • miltai.
Reklama
Gaminimo procesas

Supjaustykite svogūną ir morkas kubeliais, smulkiai supjaustykite česnaką.

Supjaustykite šonkaulius, nuplaukite ir nusausinkite popieriniais rankšluosčiais ir apvoliokite miltuose.

Šildykite augalinį aliejų ir kepkite šonkaulius iš abiejų pusių iki auksinės rudos spalvos. 

Kaitra turėtų būti didelė, o kepimo laikas turėtų būti minimalus.

Kepkite svogūną iki gražios auksinės spalvos, įpilkite morkų, išmaišykite ir troškinkite 2 minutes.

Dabar į daržoves įpilkite pomidorų pastos ir troškinkite dar 2 minutes.
Reklama
Supilkite vyną ir vandenį, sumaišykite.

Įpilkite pomidorų sultyse, prieskonių pagal savo skonį, aromatinių žolelių.

Įdėkite česnaką ir panardinkite šonkaulius į padažą.

Formą uždengiame dangčiu ir troškiname 180 laipsnių orkaitėje apie 2,5 valandos.

Mes patiekiame tokius šonkaulius su bet kokiais garnyrais ir salotomis.