Kotletai yra švelnūs ir minkšti, viduryje – skanus įdaras.
Norėdami gaminti maistą, jums reikia šių ingredientų:
– vištienos filė, 300 g;
– lydytas sūris, 1 vnt.
– kiaušinis, 1 vnt;
– majonezas, 2 šaukštai;
– druska, pipirai ir prieskoniai pagal skonį;
– miltai, 1 valgomasis šaukštas;
Gaminimo procesas
Mėsą supjaustome smulkiais gabalėliais, sutarkuojame sūrį, žalumynus, jei paimsite, taip pat smulkiai supjaustykite, supjaustykite česnaką.
Sumaišome visus ingredientus, druską ir pipirus, dedame mėgstamus prieskonius.
Mes šildome augalinį aliejų ir kepame kotletus iš abiejų pusių.
Patarimas: jei nesate tikri dėl savo keptuvės, pirmiausia kotletus apvoliokite džiūvėsėliuose ir tada apkepkite. Į faršą galite įdėti žalumynų, smulkiai supjaustytų pievagrybių ir rūkytos paprikos.
Dar niekada nebuvo geresnio skonio! Naujas receptas vietoj nuobodžių kotletų
Tokie vištienos kotletai su varškės sūriu, jogurtu ir česnaku yra ne tik labai skanūs, bet ir aromatingi. Galima patiekti su įvairiausiais garnyrais, salotomis ir užkandžiais.
Norėdami gaminti maistą, jums reikia šių ingredientų:
- vištienos šlaunelės, 8 vnt;
- jogurto, 120 g;
- varškės sūrio, 100 g;
- sūris, 3 – 4 vnt.
- druska, pipirai, prieskoniai, žolelės;
- česnako, 1 skiltelės.
Gaminimo procesas
Nupjaukite mėsą nuo kaulo, nuimkite odelę ir išmuškite ją iš abiejų pusių, kaip ant karbonado.
Druska ir pipirai, pabarstykite mėgstamais prieskoniais. Mes paliekame marinuotis.
Įdarui maišytuve sumaišykite grietinę arba jogurtą, varškę, krapus ir petražoles, česnaką.
Kepimo indą patepkite augaliniu aliejumi.
Ant kiekvieno karbonado dėkite įdaro ir susukite suktinukus.
Mes įdedame ritinius į formą, padengiame folija.
Kepame 180 laipsnių temperatūroje apie 30 minučių.
Likus 5 minutėms iki kepimo, išimkite formą, nuimkite foliją ir paskleiskite sūrio griežinėlius ant ritinių.
Mes kepame.
Patiekiant pabarstykite smulkintomis žolelėmis. Galima patiekti su įvairiais naminiais padažais,
garnyrais ir salotomis.