Nepaprastai skanios vištienos krūtinėlės receptas! Tai skanus ir sultingas patiekalas, kurį pamėgs visa jūsų šeima!
Nepaprastai skanios vištienos krūtinėlės receptas! Tai skanus ir sultingas patiekalas, kurį pamėgs visa jūsų šeima!
2023-01-09
Autorius
oskanu.lt
Puikus receptas greitiems ir fantastiškai skaniems pietums su vištiena ir grietinėlės padažu iš „YouTube“ kanalo.
Visa jūsų šeima tikrai labai nudžiugs!
Jums reikės:
Vištienos krūtinėlės – 450 g
Druskos – pagal skonį
Juodųjų pipirų – pagal skonį
Saldžios paprikos miltelių – 1/3 šaukštelio
Svogūnų – 1-2 galvučių
Pomidorų – 2-3 vienetų
Padažui:
Kiaušinių – 3 vnt.
Sūrio – 100 g
Druskos – 1/3 šaukštelio
Grietinės – 3 šaukštų
Gaminimo eiga:
Nuplaukite, nusausinkite ir smulkiai supjaustykite vištieną.
Reklama
Smulkiai supjaustykite svogūną ir pakepinkite ant nedidelio kiekio aliejaus, kol jis įgaus rudai auksinę spalvą.
Į dubenį sudėkite vištienos gabaliukus, keptą svogūną, druską ir visus prieskonius.
Reklama
Taip pat sudėkite smulkiai supjaustytus krapus.
Gerai išmaišykite.
Paruoškite dubenį, ištepdami aliejumi ir sudėdami į jį mėsą.
Padažui dubenyje sumaišykite visus ingredientus – su stambia tarka sutarkuokite sūrį ir įmaišykite į mišinį.
Reklama
Visą gautą padažą uždėkite ant mėsos.
Pomidorą supjaustykite žiedeliais.
Uždėkite ant visų ingredientų ir kepkite.
Kepkite 25-30 minučių iki 180 laipsnių temperatūros įkaitintoje orkaitėje.
Linkime gero skonio!
Vištiena tiesiog tirps burnoje: supilkite grietinėlę ant vištienos ir pašaukite į orkaitę 20 minučių
Tai geriausias vištienos gaminimo būdas!
Standartiškai kepama vištiena dažnai būna šiek tiek sausa, tačiau šią problemą galima išspręsti paprastai. Užpilkite šiek tiek grietinėlės ir pašaukite į orkaitę 20 minučių: po vištiena taip pat galima sudėti garnyrą ir sausa mėsa tiesiog tirps burnoje.
Sudedamosios dalys: 3 vištienos krūtinėlės gabalėliai, druska, juodieji pipirai, paprika, 1 svogūnas, augalinis aliejus, 4 bulvės, 200 ml riebios grietinėlės, 2 kiaušiniai, kario prieskoniai ir provanco prieskoninės žolelės, šiek tiek kietojo sūrio bei 1 pomidoras.
Susmulkinkite svogūną plonais žiedeliais, tada supjaustykite bulves plonais griežinėliais ir sudėkite į keptuvę. Po to ant jų sudėkite vištienos gabalėlius. Pasūdykite ir pagardinkite pipirais.
Reklama
Atskirame dubenyje sumaišykite grietinėlę su kiaušiniu ir prieskoniais. Šiuo mišiniu užpilkite vištieną su bulvėmis.
Reklama
Uždenkite keptuvę folija ir 20 minučių pašaukite į 200 laipsnių temperatūros orkaitę. Likus 10 minučių iki kepimo pabaigos, nuimkite foliją, ant vištienos uždėkite pomidorų griežinėlius, pabarstykite sūriu ir vėl pašaukite į orkaitę.
Receptas vaizdo įraše, straipsnio pradžioje.
Šio patiekalo garnyras taip pat yra labai skanus, nes bulvės labai daug įgeria mėsos sulčių.
Skanaus!
Puiki skanių pietų idėja: vištienos krūtinėlė bulvių apvalkale, įdaryta sūriu!
Išbandykite šią skanią vištienos krūtinėlę pagal „YouTube“ kanale pateiktą receptą. Šis patiekalas tikrai skanus ir paįvairins jūsų mitybą!
Jums reikės:
600 g vištienos krūtinėlės
100 g brie sūrio
2 bulvių
4 kiaušinių
Druskos, maltų juodųjų pipirų pagal skonį
200 g paprastų miltų
30 ml augalinio aliejaus
Reklama
Gaminimo eiga:
Bulves nulupkite ir sutarkuokite stambia tarka.
Įmuškite vieną kiaušinį.
Pagardinkite mišinį druska ir pipirais, ir išmaišykite.
Šį bulvių mišinį sudėkite ant lentelės, suformuodami kelis paplotėlius.
Reklama
Į dubenį įmuškite likusius tris kiaušinius, pagardinkite druska ir suplakite šakute.
Miltus persijokite į antrą dubenį.
Vištienos krūtinėlę įpjaukite ir atverskite, padarydami išklotinę.
Sūrį supjaustykite plonais gabalėliais.
Uždėkite jį ant mėsos ir uždenkite kita vištienos dalimi.
Reklama
Tada įdarytus vištienos kepsnelius uždenkite maistine plėvele.
Išmuškite mėsos plaktuku.
Reklama
Tada mėsą apvoliokite miltuose, po to kiaušinių masėje.
Dėkite paruoštus vištienos kepsnelius ant bulvinio blyno ir uždenkite antru bulvių sluoksniu.
Taip paruoštus gabalėlius dėkite tiesiai į įkaitintą keptuvę su aliejumi.
Kepkite iš abiejų pusių, kol apskrus.
Reklama
Patiekite su mėgstamu garnyru arba salotomis.
Linkime gero skonio!
Papildomas receptas
Išbandykite pridėtame vaizdo įraše antrąjį pateiktą receptą, jei norite švelnios ir traškios vištienos krūtinėlės.
Šeima bus sužavėta!
Reklama
Jums reikės:
300 g skrudintos duonos
3 kiaušinių
raudonosios paprikos
600 g vištienos krūtinėlės
druskos, maltų juodųjų pipirų, česnakų miltelių pagal skonį
smulkintų krapų
50 ml citrinos sulčių
50 ml augalinio aliejaus
Gaminimo eiga:
Susmulkinkite skrebučius ir paskrudinkite trupinius sausoje keptuvėje.
Dubenyje įmuškite kiaušinius, suberkite raudonąją papriką ir išplakite.
Vištienos krūtinėlę pagardinkite druska ir pipirais, pabarstykite džiovintu česnaku ir sumaišykite su smulkintais krapais, citrinos sultimis ir aliejumi.
Apvoliokite išplaktame kiaušinyje, skrudintos duonos džiūvėsėliuose ir apkepkite iš abiejų pusių, kol apskrus.
Reklama
Padėkite ant popierinių rankšluosčių ir patiekite.
Mėgaukitės!
Neįtikėtina, bet ši pica tikrai paruošiama per 10 minučių! Ji gaunasi labai skani ir puri.
Puiki idėja pusryčiams ar greitai vakarienei pagal šį „YouTube“ kanalo receptą.
Išbandykite ir rezultatas jus tikrai nustebins!
Jums reikės:
Kiaušinio – 1 vnt.
Sijotų miltų – 6 šaukštų
Grietinės – 6 šaukštų
Druskos – žiupsnelio
Bet kokių ingredientų, kuriuos galite uždėti ant picos viršaus:
Pavyzdžiui:
Salamio – 50-60 g
Sūrio – 70-80 g
Pomidoro – 0,5 vnt
Kečupo – 1,5 šaukšto
Neprivaloma:
Alyvuogių
Grybų
Dešros
Reklama
Gaminimo eiga:
Sumaišykite kiaušinį, grietinę ir druską.
Maišykite iki vientisos masės.
Įberkite 6 šaukštus sijotų miltų.
Išmaišykite tešlą, kad joje neliktų gumulėlių.
Reklama
Ant įkaitintos keptuvės užpilkite šiek tiek aliejaus ir supilkite į ją tešlą.
Išlyginkite, kad tešla būtų tolygiai pasiskirsčiusi ant keptuvės.
Reklama
Uždenkite dangčiu ir kepkite ant vidutinės ugnies dar apie 2 minutes.
Kai iškeps iš vienos pusės, apverskite.
Tada picą aptepkite kečupu ir uždėkite įvairaus įdaro.
Kepkite dar keletą minučių po uždengtu dangčiu, kol sūris ištirps.
Galite patiekti ant stalo!
Linkime gero skonio!
Dar niekada nevalgėte taip skaniai paruoštų bulvių. Puikus tarkuotų bulvių ir kumpio receptas!
Skanus patiekalas iš tarkuotų bulvių, kumpio ir kiaušinių. Ideali greita vakarienė pagal „YouTube“ kanalo vaizdo įrašą.
Jums reikės:
4 bulvių
4 kiaušinių
Svogūnų laiškų
120 g kumpio
Druskos ir pipirų
2 šaukštų miltų
Alyvuogių aliejaus
Gaminimo eiga:
Reklama
Bulves nulupkite ir smulkiai sutarkuokite – pavyzdžiui, galite naudoti bulvių skutiklį.
Tada taip paruoštas bulves sudėkite į šaltą vandenį.
Leiskite šiek tiek pamirkti, kad iš bulvių pasišalintų krakmolas.
Tuo tarpu supjaustykite kumpį ir svogūnų laiškus.
Reklama
Kiaušinių baltymus ir trynius atskirkite.
Trynius sudėkite į dubenį, kurį prieš tai patepkite aliejumi.
Reklama
Tada nusausinkite bulves.
Į bulvių masę sudėkite baltymus (nebūtina sudėti visus 4, dėkite jų tiek, kad masė būtų tinkamos konsistencijos).
Taip pat suberkite kumpį, svogūnų laiškus, miltus, druską, pipirus ir išmaišykite.
Reklama
Keptuvėje įkaitinkite aliejų.
Bulvių mišinį sudėkite taip, kad viduryje būtų suformuota skylė.
Reklama
Leiskite šiek tiek apkepti ir į vidurį įmuškite kiaušinio trynį.
Kepkite iš vienos pusės, apverskite ir leiskite apkepti iš kitos pusės.
Reklama
Jei norite skystesnio trynio, pirmiausia iškepkite bulvių masę ir tik tada į vidurį įdėkite trynį, tada apversti nereikia.
Reklama
Linkime gero skonio!
Vaizdo medžiaga straipsnio pradžioje.
Neįprasti, bet labai skanūs čeburekai su kopūstais ir malta mėsa
Ar kada nors bandėte kepti čeburekus be įprastos tešlos? Pasirodo, viskas yra įmanoma: jei šaldytuve turite kopūstą ir maltos mėsos, paruošti čeburekus galėsite be jokio vargo.
Jums reikės:
1 kopūsto
500 g maltos mėsos
1 morkos
1 svogūno
1 šaukštelio druskos
Maltų juodųjų pipirų ir kitų prieskonių (pagal skonį)
Tešlai: 4 kiaušinių, 2 valg. š. miltų, druskos ir maltų juodųjų pipirų (pagal skonį).
Smulkiai supjaustykite arba sutarkuokite svogūną, apkepkite augaliniame aliejuje.
Suberkite tarkuotas morkas, pakepinkite.
Apkeptas daržoves įmaišykite į maltą mėsą, įberkite druskos ir kitų prieskonių.
Reklama
Ant pusės kopūsto lapo uždėkite porą šaukštų faršo, paskleiskite labai plonu sluoksniu. Uždenkite antrąja lapo puse.
Reklama
Sumaišykite kiaušinius, miltus, druską ir pipirus.
Paruoštą „čebureką“ panardinkite tešloje ir dėkite į įkaitintą keptuvę su trupučiu aliejaus.
Reklama
Gerai apkepkite iš abiejų pusių ant vidutinės ugnies.
Skanaus!
Visą gaminimo procesą galite pamatyti šiame vaizdo įraše, šio recepto pradžioje.
Kopūsto griežinėlius išdėliojame ant kepimo skardos ir dedame į orkaitę
Paprasta daržovė tapo skanesnė už mėsą.
Kopūstai retai patiekiami kaip atskiras patiekalas, dažniau galite juos sutikti salotose ir sriubose.
Tačiau išmokysime šią paprastą daržovę gaminti taip, kad ji taptų skanesnė už mėsą: visą kopūsto galvą supjaustome apskritimais ir pašauname į orkaitę.
Reklama
Keturioms porcijoms prireiks kilogramo kopūsto, augalinio aliejaus (geriau aukščiausios kokybės pirmojo spaudimo alyvuogių aliejaus), druskos ir absoliučiai bet kokių prieskonių, čia atsiveria platus laukas eksperimentams.
Galite apsiriboti paprastais juodaisiais pipirais, net ir su jais kopūstai bus skanūs.
Reklama
Geriau rinktis mažo dydžio galvutę, taip patogiau ir greičiau iškeps.
Nuo kopūsto nulupkite viršutinius lapus ir supjaustykite storais, maždaug 3 centimetrų griežinėliais.
Reklama
Kepimo skardą išklokite kepimo popieriumi, lengvai patepkite aliejumi.
Išdėliokite kopūstus, kiekvieną apskritimą pabarstykite pasirinktais prieskoniais ir gausiai užpilkite alyvuogių aliejumi.
Dėkite į iki 190 laipsnių temperatūros įkaitintą orkaitę 45 min.
Patiekiant tokius kopūstus daugiau nieko nereikia. Jis išlieka skanus ir atšalęs.
Skanaus!
Močiutė iš kaimo pasidalino užkandžio receptu, kurį visada patiekia ant stalo ir kainuoja centus
Paprastas, bet skanus užkandis iš pomidorų, kiaušinių ir žolelių su česnaku.
Gaminimui jums reikės šių ingredientų:
– virti kiaušiniai, 3 vnt;
– krapai ir petražolės, žalieji svogūnai krūvoje;
– pomidorai, 2 vnt;
– česnakai, 2 gvazdikėliai;
– druskos ir pipirų;
– majonezas, 2 šaukštai
Reklama
Gaminimo procesas
Išvirkite kiaušinius, atvėsinkite ir tris ant vidutinės trintuvės.
Pomidorus supjaustykite plonais griežinėliais.
Smulkiai supjaustykite žalumynus.
Smulkiai supjaustykite česnaką arba permeskite per spaudą.
Sumaišykite kiaušinius, žoleles, česnaką, majonezą, druską pagal skonį ir pipirus.
Šiuo užtepu aptepame pomidorų apskritimus ir patiekiame.
Patarimas: šį patiekalą galima paįvairinti įvairiais priedais.
Pavyzdžiui, labai skanu į masę įmaišyti tarkuoto kietojo sūrio ar lydyto sūrio, taip pat labai skanu gaunasi su varške, tereikia masę pasūdyti.
Jei mėgstate įvairius skonius, įdėkite smulkiai pjaustytų raugintų agurkų.
Reklama
Žuvies įdarų mėgėjams siūlome paimti bet kokią aliejuje konservuotą žuvį, susmulkinti šakute ir sumaišyti su tarkuotu kiaušiniu, krapais, žaliais svogūnais ir šią skanią masę uždėti ant pomidorų.
Taip pat gaunama originaliai su keptais pievagrybiais, tik mes juos kepame sausoje keptuvėje kol išgaruos skystis ir sumaišome su krapais, kiaušiniu ir majonezu.
Greičiausi pyragėliai iš visų, kokius tu gaminai! Nei miltų, nei varginančio minkymo
Tokie pyragėliai gaminami labai greitai ir jums prireiks produktų, kurių visada turite.
Paruošimui jums reikalingi tokie ingredientai:
– bagetė 1 vnt
– pievagrybiai 200g
– kietasis sūris 100 g
– grietinė 3 valgomieji šaukštai
– svogūnas 1 vnt
– česnakas 1 skiltelė
– druska ir juodieji pipirai pagal skonį
– saulėgrąžų aliejus 50 ml
Pjaustome bagetę riekutėmis (5-7 cm ilgio) ir atsargiai išimame minkštimą taip, kad apačioje liktų duonos dugnas.
Reklama
Grybus nuplauname, nuvalome ir pjaustome nedideliais gabalėliais.
Svogūnus ir česnakus irgi smulkiname.
Kepame grybus su svogūnais kol bus gatavi, dedame česnakus, druską ir pipirus, grietinę ir esant pageidavimui, sukapotus krapus.
Masę gerai išmaišome.
Reklama
Skardą sutepame aliejumi ir išdėliojame bagetę. Imame kiekvieną gabalėlį ir pripildome įdaro. Stambiai sutarkuojame sūrį ir pabarstome įdaro viršų.
Orkaitę įkaitiname iki 180 laipsnių ir kepame skanėstą 5-7 min, kol riekutės parus, o sūris išsilydys.
Reklama
Įdarui jūs galite paimti dešrą – rūkytą ar virtą, kumpį, virtus kiaušinius ir žuvies ar kepenėlių paštetą.
Skaniai ir sultingai gausis, jei jūs į įdarą įdėsite smulkiai sukapotą šviežią pomidorą ar raugintą agurką – tai suteiks pikantiškumo ir naujų skonio natų.
Teisinga tešla yra pagrindinis dalykas: aš jums papasakosiu, kaip paruošti greitus ir purius pyragėlius be mielių
Tešla yra labai minkšta ir lanksti, puikiai tinka įvairiems įdarams.
Aišku, tokius pyragus kepsime keptuvėje, bet jie taip pat nuostabiai gaunasi su uogiene, įdaras neišplis.
Norėdami gaminti maistą, jums reikia šių ingredientų:
kefyras, 250 ml;
grietinė, 50 ml;
miltų, 400 g;
trynys, 1 vnt;
druskos ir cukraus po 1 arbatinį šaukštelį;
soda, pusė šaukštelio;
augalinis aliejus, 1 valgomasis šaukštas.
Reklama
Gaminimo procesas
Mes imame produktus kambario temperatūroje.
Kefyrą sumaišykite su grietine, druska ir cukrumi, augaliniu aliejumi ir tryniu.
Patarimas: pabandykite paimti riebų kefyrą ir grietinę, būtent jie suteikia pyragams puošnumo ir oro, švelnumo.
Miltus persijokite ir dalį sumaišykite su soda ir supilkite į tešlą, sumaišykite.
Dabar dalimis suberkite likusius miltus ir užminkykite tešlą. Jūs galite turėti šiek tiek daugiau miltų, kad tešla nebūtų lipni.
Uždenkite tešlą ir palikite 30 minučių.
Pagaminkite įdarą pagal savo skonį, galite bulvių košę ar troškintus kopūstus, kiaušinius su žaliais svogūnais ir kt.
Reklama
Mes sutepame rankas augaliniu aliejumi ir formuojame pyragus.
Iš šio tešlos tūrio gausite 10 vnt.
Kepkite pyragus iš abiejų pusių įkaitintame augaliniame aliejuje.
Garsūs lenkiški sausainiai: kaip aš juos gaminu! Greiti „Mazurka“ sausainiai prie arbatos
Sausainių ypatumas yra jų paruošimo paprastumas, labiausiai paplitęs produktų rinkinys ir puikus rezultatas.
Kai biskvitas atvės, turėsite švelnią morengą su džiovintų vaisių gabalėliais.
Norėdami gaminti maistą, jums reikia šių ingredientų:
kiaušiniai, 3 vnt;
cukraus, 180 g;
miltų, 160 g;
kepimo miltelių, 1 arbatinis šaukštelis;
vanilinas;
riešutų ir džiovintų vaisių pagal skonį, po 1 stiklinę.
Reklama
Gaminimo procesas
Kiaušinius plakite mikseriu iki putų ir dalimis suberkite cukrų, plakdami nesustodami, kol gausis tiršta masė.
Supilkite persijotus miltus su kepimo milteliais ir plakite mikseriu.
Supilkite į gabalus susmulkintus riešutus ir džiovintus vaisius, sumaišykite.
Formą (aš paėmiau 30 x 22 cm) padengiame pergamentu.
Tešlą paskleidžiame, išlyginame mentele formos.
Kepame orkaitėje, įkaitintoje iki 180 laipsnių, apie 20 minučių, tačiau patikrinkite pasiruošimą iešmu.
Reklama
Atvėsusį biskvitą supjaustykite porcijomis, galite papildomai pabarstyti cukraus pudra.
Į tešlą galite įdėti aguonas arba gaminti ją tik su aguonomis kartu su kitais priedais.
Pasirodo ir labai skanu.
Jokios žalos figūrai! Mažo kaloringumo varškės sausainiai su obuoliais
Nuotraukoje neatsispindi ne tik skanėstas, bet ir pats gardumas.
Norėdami gaminti maistą, jums reikia šių ingredientų:
– obuoliai, 1 – 2 vnt;
– miltai, 250 g;
– žiupsnelis druskos;
– cukrus, 10 šaukštelių;
– cinamono milteliai pagal skonį;
– kefyras arba jogurtas, 100 g;
– varškė, 250 g.
Reklama
Gaminimo procesas
Kefyrą ar jogurtą sumaišykite su varške, druska ir cukrumi ir pertraukite masę maišytuvu.
Miltus persijokite ir suberkite į masę, minkykite minkštą tešlą.
Jei norite, nulupkite obuolius ir supjaustykite griežinėliais.
Padalinkite tešlą į porcijas, kiekvieną susukite į sluoksnį, ant krašto uždėkite uogienę ir suvyniokite riestainį.
Kepimo skardą uždenkite pergamentu ir išdėliokite riestainius, uždenkite rankšluosčiu ir palikite 20 minučių.
Tepkite plaktu kiaušiniu.
Įkaitinkite orkaitę iki 180 laipsnių ir kepkite apie 20 minučių.
Reklama
Gatavas bandeles pabarstykite milteliais.
Patarimas : galite paimti 3 g sausų mielių. Jei nesate tikri dėl mielių kokybės, palikite mišinį 15 minučių.
Sviestas turi būti kambario temperatūros.
Tešlą labai gerai išminkykite, nekramtykite jos miltais.
Labai paprasta, sausainiai su įdaru. Tiesiog dovana darbo ir švenčių dienomis: kepiniai prie arbatos
Labai originalūs ir gražūs neįprastos formos sausainiai.
Iš lengviausių ir pigiausių produktų rinkinių paruošti taip lengvai, kaip kriaukles.
Galite pasigaminti ant šventinio stalo ir tiesiog iškepti prie arbatos.
Norėdami gaminti maistą, jums reikia šių ingredientų:
grietinė, 130 g;
cukraus, 40 g;
atšaldyto sviesto, 110 g;
trynys, 1 vnt;
miltų, apie 350 g;
kepimo miltelių, 1 arbatinis šaukštelis;
ciberžolės žiupsnelis pasirinktinai spalvos;
žiupsnelio druskos ir vanilino;
uogienė arba konservai pagal skonį.
Reklama
Gaminimo procesas
Išsijotus miltus sumaišykite su druska ir cukrumi, vanile ir kepimo milteliais, ciberžole.
Supilkite kubeliais supjaustytą sviestą į masę ir sumalkite iki trupinių būsenos.
Įpilkite grietinės ir trynio, minkykite minkštą tešlą.
Tešlą dedame į maišelį ir 40 minučių išsiunčiame į šaldytuvą.
Supjaustykite tešlą į 15 dalių.
Pabarstykite stalą miltais.
Kiekvieną tešlos gabalėlį susukame į plokščią 4 mm storio pyragą, iš vienos pusės padarome pjūvį, išdėliojame įdarą ir suvyniojame į kūgį (su įpjova tai labai paprasta).
Reklama
Uždenkite kepimo skardą pergamentu ir išdėliokite sausainius.
Kepimo skardą dedame į šaldytuvą 10 minučių – kepdami kūgiai gerai išlaikys formą.
Patarimas : kaip įdarą rinkitės bet kokią tirštą uogienę, džiovintus vaisius su aguonomis ir kt.
Kepame 180 laipsnių temperatūroje apie 10 – 15 minučių, kol pagels.
Jei norite, atvėsusius sausainius taip pat galite pabarstyti cukraus pudra.
Reklama
Tai ruošia visi mano kaimynai. Greitas ir lengvas desertas prie arbatos
Lavašas, be abejo, yra universalus produktas, į kurį galite įvynioti viską, ko norite.
Tai apskritai yra recepto idėja, nes galima naudoti bet kokį įdarą.
Man patinka gaminti desertus, kurie užima minimalų laiką.
Jei šaldytuve yra pitos duonos, tuomet jūs vakarieniaujate ar užkandžiaujate. Visada šaldytuve turiu pakuotę lavašo.
Jums reikės:
Lavašas 6 vnt. apvalus
Virtas kondensuotas pienas 1 skardinė
Riešutai 200 gr.
Kiaušinis 1 vnt. (tepimui)
Reklama
Desertui naudosiu riešutų mišinį, jūs naudojate tuos, kurie jums patinka.
Paliksiu keletą riešutų papuošimui, likusius sumalsiu trintuve.
Reklama
Imame lavašą ir sutepame (mano atveju) virtu sutirštintu pienu.
Reklama
Ant viršaus pabarstykite smulkintais riešutais ir susukite į vamzdelį.
Reklama
Dabar įdėkite gautą ritinį į kitą pita duoną ir susukite, antrą pita duoną sutepkite kondensuotu pienu tik iš vienos pusės, kad ji laikytųsi kartu.
Reklama
Aš pagaminau 3 tokius suktinukus.
Mes dedame juos į kepimo skardą.
Reklama
Patepkite kiaušiniu, jei norite, papuoškite riešutais viršuje.
Reklama
Mes dedame į orkaitę, įkaitintą iki 190 laipsnių, aš kepiau 10 minučių, kol šviesiai parudavo.
Reklama
Gaunami sultingu vidumi, traškia išore desertai. Skonis šiek tiek panašus į baklavą.
Šaldytuve visada turiu varškės. Parodysiu, kokį skanumėlį ruošiu prie arbatos
Mano šeimoje visi labai mėgsta įvairius varškės kepinius ir aš visada įsitikinu, kad šis produktas buvo šaldytuve.
Noriu jums pasiūlyti paprastą ir lengvą varškės sausainių receptą, kuris visada būna puikus.
Norėdami gaminti maistą, jums reikia šių ingredientų:
varškės, 250 g;
sviesto, 180 g4
žiupsnelis druskos4
soda, pusė šaukštelio;
miltų, 250 g;
cukraus, apie 150 g pagal jūsų skonį.
Reklama
Gaminimo procesas
Geriausia imti sausą varškę, jei jūsų labai drėgna, leiskite jai nutekėti ir gerai išspausti.
Galite iš anksto užšaldyti, tada atitirpinti ir išspausti serumą marle.
Varškę sumaišykite su sviestu, druska ir soda, minkykite iki vientisos masės.
Miltus persijokite ir į masę suberkite porcijas, minkykite minkštą tešlą.
Patarimas: turėtumėte pridėti miltų dalimis, kad nepabarstytumėte ir neužkimštumėte tešlos, kitaip kepant ji nukris.
Reklama
Tešlą dedame į maišelį ir dedame į šaldytuvą 30–40 minučių.
Padalinkite tešlą į 3 dalis ir kiekvieną susukite į apskritimą, iki 3 mm storio.