Dešrelės bemielėje tešloje su kefyru ir sūriu - gamintos keptuvėje

2022-01-22 Autorius Ką suvalgyti?

Dešrelės bemielėje tešloje su kefyru ir sūriu - gamintos keptuvėje
Kartas nuo karto taip norisi visiškai paprasto naminio maisto. Jokių mandrų receptų, jokių ingredientų, kurių reiktų ieškoti parduotuvėse, o viskas būtų šalia. Kartais tam labai tinka dešrelės. Šis patiekalas bus būtent toks. Labai paprastai paruošiamas, tikrai pavyks kiekvienam virtuvės naujokui. Patiekalas tikrai gaunasi labai skanus. Jis tinka pietums ar vakarienei. Jo savikaina itin maža, tad labai patiks mėgstantiems taupyti savo virtuvėje. Mėginam! 

Ingredientai

    • mėgstamos dešrelės: 3
    • kiaušiniai: 2
    • miltai: 2 šaukštų
    • kefyras: 1 puodelio (tinka ir pienas, vanduo arba grietinė)
    • sūris (nėra būtina, jei neturite, bet labai tinka)
    • druska
    • pipirai
    • kiti pamėgti prieskoniai

    Recepto paruošimas

  1. 1. Pirmiausia į dubenį įmuškite kiaušinius.
  2. 2. Juos paprieskoniuokite (druska, pipirai, kiti mėgstami prieskoniai, čia labai tinka rozmarinas). Įpilkite turimą skystimą. Aš naudojau kefyrą. Ir tada gerai išmaišykite.
  3. 3. Įdėkite miltus ir dar kartą išmaišykite. Jeigu naudosite sūrį, jį sutarkuokite ir taip pat įmaišykite. Tešla turėtų būti tirštesnė nei blynams.
  4. 4. Tuomet į tešlą sudėkite perpus ir dar kartą perpus perpjautas dešreles.
  5. 5. Įkaitinkite keptuvę ir kepkite tarsi paprastus blynus, tai yra šaukštu kabinkite tešlą su viena dešrelėmis dalimi ir blyną dėkite į keptuvę.
  6. 6. Kepkite kol gražiai apskrus.
  7. 7. Patiekite su mėgstamu pomidorų padažu, majonezu arba kitu pamiltu pagardu. Skanaukite!
  8. 8. Rekomendacija: Daugiau dešrelių receptų rasite: Dešrelių receptai.