Įdaryti kruasanai su parūkytos antienos filė

Autorius apie receptą

Tokia sūdyta-parūkyta antienos filė (Kitchen-me prekės ženklo), kurią įsigijau parduotuvėje, vienareikšmiškai nusipelno visu didžiausių mano pagyrų - be galo skani, išsiskirianti natūraliu skoniu, o natūralus dūmas leidžia išlaikyti subtilias skonines savybes. Įkelsiu nuotrauką žemiau. Pasigaminame ir nustebiname tiek save, tiek svečius, nes ši filė tinka įvairiems gurmaniškiems patiekalams, su įvairiais sūriais bei salotomis. 

Ingredientai

    • sūdyta-parūkyta antienos filė: ~80 gramų
    • kruasanai: 6 (naudojau pirktinius, bet galima ir savo išsikepti)
    • sultenės salotos: ~30 gramų (arba kitos mėgstamos)
    • pomidorai: 12 griežinėlių
    Padažui:
    • majonezas: 3 valgomųjų šaukštų
    • grietinė: 3 valgomųjų šaukštų
    • Dižono garstyčios: 1 arbatinio šaukštelio
    • pjaustyti švieži krapai: žiupsnelio
    • druska

    Recepto paruošimas

  1. 1. Štai nuotrauka antienos, kurią naudojau.
  2. sūdyta - parūkyta antienos filė
  3. 2. Kruasanus perpjauname išilgai ir patepame pasiruoštu padažu (padažui visus nurodytus ingredientus sumaišome tarpusavyje)
  4. 3. Tada dedame po 2 pomidoro griežinėlius, sultenės salotas, išdėliojame antienos filė ir uždengiame kita kruasano pusele. Skanaujame!
  5. įdaryti kruasanai su antiena
  6. 4. Rekomendacija: Daugiau kruasanų receptų rasite: Kruasanų receptai.

Atsiliepimai

Kreminė antienos ir žirnių Sriuba
(1)
Tavo pica su salotomis ir karštai rūkyta antiena arba vištiena
(1)
Kepta antis su kmynais
(3)
Antis, marinuota sūryme
(8)
Antienos ir vištienos kukuliukai su pievagrybių padažu
(1)