Jogurtinis tortukas | Receptas

2017-10-17 Autorius Odeta Kudopčenkienė - Samčio užrašai

Jogurtinis tortukas | Receptas

Ingredientai

    • jogurtas: 900 gramų
    • saldintas sutirštintas pienas: 1 skardinės
    • želatina: 50 gramų
    • citrinos sultys: iš 0,5 vnt.
    • konservuoti persikai: 3 puselės
    • "Selgos" sausainiai: 2 pakeliai

    Recepto paruošimas

  1. 1. Pradžioje želatiną išbrinkiname vandenyje. Jogurtą kartu su saldintu sutirštintu pienu bei citrinos sultimis lengvai paplakame. Sudedame susmulkintus persikus.
  2. 2. Tuomet išbrinkintą želatiną, įstatę į karšto vandens vonelę, ištirpiname bei atvėsiname iki kambario temperatūros. Supilame į jogurto masę bei gerai išplakame. Sausainius sulaužome (nelabai smulkiai) bei sudedame į jogurto masę, išmaišome.
  3. 3. Tada visą šią masę supilame į tortinę bei dedame į šaldytuvą visai nakčiai.
  4. 4. Galiausiai puoškiame pagal fantaziją ir skanaujame!

Tobuli Receptai

Labai gardus tortukas :) Rekomenduojame visiems!
Atsakyti
Šoko-bananinis tortas
(7)
Morenginis tortas su kavos kremu ir datulėmis
(3)
Tortas su Bailey's likeriu ir kava
(5)
Špinatų tortas su pertepimu ir glajumi pagal Beatą
(8)
Šokolado ir citrusinių vaisių tortas
(3)
Žaliasis sūrio tortas
(6)