Karabinierius

2017-10-17 Autorius oSkanu.lt

Karabinierius

Ingredientai

    • 40 ml tekilos,
    • 30 ml „Galliano“,
    • 15 ml „Cointreau“,
    • 85 ml šviežių apelsinų sulčių,
    • 5 ml žaliųjų citrinų sulčių,
    • 1 kiaušinio trynys,
    • žaliosios citrinos griežinėlis,
    • 2 vyšnelės (1 raudona ir 1 žalia).

    Recepto paruošimas

  1. 1. Tai tikrai puikus vaisinis kokteilis su tekila. Kiaušinio trynys ir apelsinų sultys padaro šį gėrimą idealiai tinkantį paskanauti vietoje nespėtų suvalgyti pusryčių.
  2. 2. Gerai suplakite sudedamąsias kokteilio dalis ir supilkite į Kolinzo taurę, kurioje yra grūsto ledo. Taurę papuoškite žaliosios citrinos griežinėliu ir vyšnelėmis.
Malibu kokteilis
(1)