Karamelinis pyragas su traškiu paviršiu

Ingredientai

    Traškiam paviršiui:
    • sviestas: 70 gramų
    • miltai: 6 šaukštų
    • cukrus: 4 šaukštų
    • vanilinis cukrus: 4 šaukštelių
    Pagrindiniai tešlai:

    Recepto paruošimas

  1. 1. Traškus paviršius: Visus nurodytus ingredientus trinkite tarp pirštų kol gausis trupiniai. Juos dėkite į šaldytuvą, kol pasigaminsite pagrindinę tešlą.
  2. 2. Pagrindinė tešla: Rududu išsukite su sviestu bei tryniais (kombainu arba mikseriu su peiliu). Tada sudėkite miltus su kepimo milteliais ir vaniliniu cukrumi (arba vanilės esencija). Išplakite baltymus bei įmaišykite į tešlą per du kartus.
  3. 3. Po to į kepimo formą pilkite tešlą, ant jos užbarstykite pasiruoštus trupinius iš šaldytuvo bei kepkite maždaug 30-35 minutes iki 180 laipsnių temperatūros įkaitintoje orkaitėje. Mėgaukitės:)
  4. 4. Rekomendacija: Daugiau karamelinių pyragų receptų rasite: Karameliniai pyragai.

Atsiliepimai

Vokiškas varškės pyragas
(4)
Paprastas aguonų pyragas
(16)
Beatos šokoladinis pyragas su rududu
(3)
Amerikietiškas pekano riešutų pyragas
(1)
Varškės ir persikų pyragas su rikota
(2)