Kavos likeris - receptas

2020-05-07 Autorius Tortilla Justina

Kavos likeris - receptas

Ingredientai

    • baltas cukrus: 0,5 stiklinės
    • rudas cukrus: 0,5 stiklinės
    • vanduo: 1 stiklinės
    • cinamono lazdelės: 1
    • gvazdikėliai: 3
    • vanilės ankštys: 1
    • malta kava: 0,5 stiklinės
    • degtinė: 1 stiklinės

    Recepto paruošimas

  1. 1. Pirmiausia į vandenį suberkite cukrų, prieskonius ir leiskite užvirti.
  2. 2. Pavirinus maždaug 5 minutes suberkite kavą, dar kartą leiskite užvirti ir išjunkite ugnį.
  3. 3. Atvėsinkite.
  4. 4. Supilkite viską į indą, įpilkite degtinės, sandariai uždarykite (aš pati naudoju stiklainį).
  5. 5. Pastatykite 10 dienų pastovėti.
  6. 6. Paskui iškoškite. Skanaukite!
  7. 7. Rekomendacija: Daugiau likerių receptų rasite: Likerių receptai.
Naminis apelsinų likeris
(4)
Airiška kava su viskiu
(1)