1. Makaronus sudėti į užvirusį pasūdytą vandenį, įpilti kelis šaukštus aliejaus ir išvirti. Kol makaronai verda paruošiame padažą.
2. Lašinukus smulkiai supjaustyti, dėt į keptuvę, kai lašinukai paleidžia savo riebalus sudėti smulkintus svogūno laiškus, kelis kupinus šaukštus pomidorų pastos, norimus prieskonius ir pakepinti.
3. Išvirusius makaronus nusunkti ir sudėti į keptuvę, kur paruoštas padažas.
4. Viską išmaišyti ir dar kelias min palaikyti ant ugnies kad nugaruotų nereikalingas vanduo.
5. Rekomendacija: Daugiau makaronų receptų rasite: Makaronai.
Laura P.
Su kaimiškais lašinukais gavosi puikiai, nereikėjo nei žiupsnelio druskos įdėti. Gaminsim vėl.
Atsakyti
Laura P.
Atsakyti