1. Pirmiausia sutrupinkite meduolius (aš pati tai dariau tiesiog rankomis, tryniau, trupinau bei gavosi purūs trupiniai) galite ir sumalti (pvz.: su kombainu).
2. Grietinę (ji turi būti šalta) barstykite į cukraus pudrą bei išmaišykite gerai, jei trūksta saldumo dėkite dar.
3. Tada į tortinę 24 centimetrų įklokite sviestinio popieriaus, priberkite meduolio trupinių, pilkite grietinės, dėkite smulkintus bananus bei dar truputį užpilkite grietinės (arba galite tiesiog bananų gabaliukus sudėti į grietinę ir tiek), po to vėl meduolių trupiniai, grietinė, bananai, grietinė bei meduolių trupiniai turi būti viršutinis sluoksnis.
4. Uždenkite maistine plėvele arba folija bei dėkite į šaldytuvą bent parai, kuo ilgiau sugebėsite išlaikyti tuo gardesnis bus. Jeigu labai labai skubate, galite bandyti ragauti po 2-3 valandų. Skanaus!
Rūta
O ką galima dėti vietoj bananų? Ir kokioje formoje ar kur darėte?
Atsakyti
WorldRecipes™
Rūta, ką dėti vietoje bananų patarti nelabai galime, nes su kitais vaisiais nebandėme. Čia jau kiekvieno bandymų reikalas ką išmėginti:) O darėme į tortinę (24 cm skersmens), joje susloksniavome:)
Atsakyti
Rūta
Atsakyti
WorldRecipes™
Atsakyti
Audra
Atsakyti