Varškės tinginys su juodaisiais serbentais (be kondensuoto pieno)

Autorius apie receptą

Labai pamilau šį varškės tinginio receptą. Uogos jam priduoda nuostabaus skonio. Bėkit gaminti ir lepintis jau dabar!

Ingredientai

    • sausainiai: 400 gramų (aš naudoju "Gaidelio")
    • varškė: 500 gramų
    • minkštas sviestas: 140 gramų
    • cukrus: 160 gramų
    • juodieji serbentai: 500 gramų

    Recepto paruošimas

  1. 1. Pirmiausia sausainius sulaužykite gabaliukais.
  2. sausainiai sulaužyti gabaliukais
  3. 2. Tada minkštą sviestą ištrinkite su cukrumi iki purumo, sudėkite varškę ir gerai ištrinkite mikseriu.
  4. 3. Atsargiai įmaišykite uogas bei sausainius.
  5. 4. Palikite pastovėti kambario temperatūroje maždaug 30 minučių.
  6. 5. Kokią nors formą arba dubenį šiek tiek patepkite aliejumi, sukrėskite masę ir lengvai paspauskite šaukštu, kad neliktų tarpų.
  7. 6. Dėkite į šaldytuvą, idealiausia, kad pastovėtų per visą naktį.
  8. 7. Prieš patiekdami, išverskite ant lėkštės arba padėklo. Skanaukite!

Atsiliepimai

Pumpkin cinnamon rolls - cinamoninės bandelės su moliūgu
(1)
Neriebus meduolis be medaus su uogiene
(12)