Šis pyragaičių kremas gaunasi lengvas ir neriebus. Labai riebių sviestinių kremų aš asmeniškai nelabai mėgstu, tad stengiuosi gaminti lengvesnius. Pamėginkite, esu tikra, kad ir Jums patiks.
1. Iš pradžių visus ingredientus, skirtus kremui, sudėkite į didelį dubenį, gerai išmaišykite, dėkite į dar didesnį indą su vandeniu bei kaitinkite. Kaitindamos plakite šluotele.
2. Kai jau masė sutirštės, nukelkite dubenį su kremu ir plakitetoliau, kol vėsdamas dar labiau sutirštėja.
3. Po to į atvėsusį kremą įplakite sviestą. Plikytus pyragaičius įpjaukite, įdarome kremu bei aplaistykite glajumi.
4. Glajui citrinos sultis ištrinkite su miltiniu cukrumi (miltinio cukraus dėkite tiek, kol gausite apytirštį glajų).
5. Pasidarykite puodelį kvapnios mėgstamos kavos ir bėkite skanauti!
6. Rekomendacija: Daugiau pyragaičių receptų rasite: Pyragaičiai.