šokoladas: ~200 gramų (tinka tiek pieniškas, tiek juodasis)
Recepto paruošimas
1. Iš pradžių kokoso drožles sumaišykite su cukraus pudra. Sviestą ištirpinkite bei sumaišykite su grietinėle ir romo esencija. Sviesto masę sumaišykite kartu su kokosų mase.
2. Tuomet šokoladą ištirpinkite ant garų vonelės, iš kokoso masės formuokite rutuliukus bei juos šakučių pagalba pamirkykite šokolade (galite pačius kokoso rutuliukus prieš mirkydamos šokolade palaikyti šaldytuve, kad sutvirtėtų).
3. Tada saldainius dėkite į šaldytuvą, kad apstingtų šokoladas (jeigu itin nekantraujate jau po keletos minučių galite lepintis). Skanaujame!
4. Rekomendacija: Daugiau saldainių receptų rasite: Saldainiai.