šokoladas: 250 gramų (galite pieniška maišyti su juodu)
sviestas: 30 gramų
aguonos (jei norisi su aguoniniu įdaru)
Recepto paruošimas
1. Pastebėjimas: Jei norisi sūrelių plombyro skonio, tada naudojame plombyro skonio varškę.
2. Pastebėjimas: Jei norisi su kondensuotu pienu viduriuke, tuomet dedame dalį varškės masės, užpilame vieną arbatinį šaukštelį kondensuoto pieno bei ant viršaus vėl varškės masės uždedame.
3. Pastebėjimas: Jei patinka su braškėmis - galima naudoti braškių skonio varškę ar tiesiog sutrinti šviežių braškių su cukrumi.
4. Iš pradžių šokoladą su sviestu išlydome karšto vandens vonelėje. Silikoninę formą (jei norisi dailių formų sūrelių, silikoninė forma - tiesio būtina) ištepame šokoladą su teptuku, dedame į šaldytuvą trumpam, kol sustings. Pakartojame dar sykį procedūrą.
5. Tuomet varškę ištriname su cukraus pudra, vaniliniu cukrumi bei minkštu sviestu. Į formą su sustingusiu šokoladu dedame varškės masę, viršų vėl aptepame šokoladu bei dedame atgal į šaldytuvą, kol sustings. Po maždaug kelių valandų jau galite skanauti puikių naminių sūrelių su kavos ar arbatos puodeliu.
6. Pastebėjimas: Vaniliniai ir su aguonomis yra mano mėgiamiausi, todėl šį kartą tokius ir dariau. bet čia kiekvienam pagal skonį. Ir daug sveikiau nei pirkti parduotuvėje.
7. Rekomendacija: Daugiau sūrelių receptų rasite: Sūrelių receptai.
Ilonytė
Šeima eina iš proto dėl sūrelių. Būtinai išbandysiu šį receptą. Tikiuos patiks:))))
Atsakyti
Ilonytė
Atsakyti