Iš nurodytų ingredientų kiekio išeina apie 60 - 70 naminių sausainių ežiukų, o glajaus reikėtų šiek tiek daugiau, nes paskutiniams pritrūko. Papildomai reikėtų maždaug dar 1/3 dalies visų glajui produktų.
1. Iš pradžių kiaušinių trynius ištrinkite su minkštu sviestu, sudėkite likusius produktus ir gerai išmaišykite.
2. Iš paruoštos tešlos suformuokite apvalius sausainiukus ir juos iškepkite orkaitėje.
3. Iškepusius sausainiukus aptepkite glajumi, kurį ruošiame taip: visus glajui skirtus produktus sudėkite į puodą ir virkite maišydami maždaug 3 minutes.
4. Sausainiukus dažykite glajuje ir apvoliokite sutrupintuose vafliuose. Skanaus!
5. Rekomendacija: Daugiau sausainių receptų rasite: Sausainiai.
Daiva
Dar į vidų įdėjus spanguolių gaunas saldu su gaivia rūgštele
Atsakyti
C
kokioje temperatūroje geriausiai kepti? Kiek laiko
Atsakyti
Daiva
Atsakyti
C
Atsakyti