Avižiniai sausainiai su spalvotais saldainiukais - labai patiko šis receptas!

Autorius apie receptą

Šiandien pamačiau, kad namie yra užsilikusiu spalvotų saldainiukų ir prisiminiau, kad turiu išsisaugojusį šį receptą. Nusprendžiau, kad atėjo laikas jį išmėginti. Sakyčiau, kad tikrai pavyko puikiai ir tai buvo mano skaniausi iki šiol gaminti avižiniai sausainiai.

Ingredientai

    • kambario temperatūros sviestas: 0,5 puodelio (118 mililitrų)
    • rudas cukrus: 1 puodelio (236 mililitrų)
    • kiaušiniai: 1
    • vanilės ekstraktas: 1 arbatinio šaukštelio
    • kepimo milteliai: 1 arbatinio šaukštelio
    • smulki druska: 1 arbatinio šaukštelio
    • maltas cinamonas: 1 arbatinio šaukštelio
    • miltai: 1 puodelio (236 mililitrų)
    • avižiniai dribsniai: 1,5 puodelio (350 mililitrų)
    • spalvoti saldainiukai: 250 gramų (tokių kaip m&m‘s)

    Recepto paruošimas

  1. 1. Iš pradžių sviestą išsukite kartu su cukrumi iki purios masės.
  2. 2. Tuomet įmuškite kiaušinį.
  3. 3. Suberkite visus prieskonius bei kepimo miltelius.
  4. 4. Paeiliui įmaišykite miltus, avižinius dribsnius bei saldainiukus.
  5. 5. Kepimo skardelę išklokite su kepimo popieriumi.
  6. 6. Drėgnomis rankomis suformuokite apvalius avižinius sausainukus.
  7. 7. Kepkite orkaitėje, įkaitintoje iki 180 laipsnių temperatūros maždaug 20 minučių. Lepinkitės!
  8. 8. Rekomendacija: Daugiau avižinių sausainių receptų rasite: Avižiniai sausainiai.
Avižiniai sausainiai su spalvotais saldainiukais - labai patiko šis receptas!

Atsiliepimai

Sausainukai su cinamonu
(7)