Soti mišrainė su pupelėmis, marinuotais agurkais, porais ir kumpiu

Autorius apie receptą

Aš su labai dideliu pasimėgavimų valgau tokią mišrainę su pupelėmis ir kumpiu ir vieną mielai, tarsi užkandi. šią mišrainę valgau ir vieną, kaip užkandį. Ji tikrai gaunasi labai soti. Šios mišrainės dar labai seniai paragavau pas draugę, man taip patiko, kad paprašiau recepto, užsirašiau ir dabar lepinu tiek save, tiek savo šeimą.

Ingredientai

    • marinuoti agurkai: 1 litro
    • porai: 1
    • baltos konservuotos pupelės: 1 skardinės
    • raudonos konservuotos pupelės: 1 skardinės
    • karališkos konservuotos pupelės: 1 skardinės
    • karšto rūkymo kumpis: 300 gramų
    • druska: žiupsnio
    • majonezas: pagal skonį

    Recepto paruošimas

  1. 1. Iš pradžių pupeles supilkite į kiauraindį ir leiskitie skysčiui nusivarvėti.
  2. 2. Tuomet agurkus ir filė supjaustykite šiaudeliais, o porą tiesiog smulkiais gabaliukais.
  3. 3. Tada išmaišykite pupeles su kumpiu, agurku ir poru.
  4. 4. Pagal savo skonį pagardinkite druska.
  5. 5. Galiausiai išmaišykite su mėgstamu majonezu, patiekite ir skanaukite!

Atsiliepimai

Kani salad - skani krabų mišrainė kitaip
(1)
Balta mišrainė rusiškai pagal Beatą
(2)