Tradicinė pomidorų ir baziliko bruschetta - brusketa

2021-11-18 Autorius Gamina Vanagai

Tradicinė pomidorų ir baziliko bruschetta - brusketa
Tikriausiai pati tradiciškiausia, bet tuo pačiu pati skaniausia bruschetta. Vos tik mano virtuvėje atsiranda tikri naminiai pomidorai, tie mėsingi ir kvepiantys, einu gaminti šio užkandžio. Kadangi aš labai mėgstu pomidorus, tai man tokia brusketa su bazilikais yra iš fantastikos srities. Atrodo, kad galėčiau skanauti kasdien! Būtinai pamėginkite ir Jūs, jau šiandien!             

Ingredientai

    • balta duona (ciabatta)
    • "mėsingi" pomidorai: 2
    • česnakas: 1 skiltelės
    • bazilikų lapeliai: 1 saujos
    • parmigiano sūris
    • vytintas kumpis (nėra būtina)
    • šviežias alyvų aliejus: kelių šaukštų
    • balzamikas: 2 valgomųjų šaukštų
    • druska: žiupsnio
    • grūsti pipirai

    Recepto paruošimas

  1. 1. Pirmiausia duoną paskrudinkite skrudintuve arba keptuvėje su lašeliu alyvų aliejaus.
  2. 2. Tada pomidorus supjaustykite mažais kubeliais (nusunkite išbėgusį skystį), česnaką ir baziliką taip pat susmulkinkite.
  3. 3. Dėkite druskos, pikite aliejų ir balzamiką, sumaišykite.
  4. 4. Viską dėkite ant skrudintų riekelių, jei atrodo per sausa, galite dar pašlakstyti kvapniu aliejumi.
  5. 5. Pabaigai ant viršaus patarkuokite parmigiano ir užgrūskite juodųjų pipirų.
  6. 6. Šalia patiekite keletą griežinėlių vytinto serrano kumpio (jei naudosite). Skanaus!
  7. 7. Rekomendacija: Daugiau brusketų receptų rasite: Brusketų receptai.
Varškės pica su faršu
(2)