Tuno mišrainė su alyvuogėmis

2018-05-31 Autorius Skanūs kąsneliai

Tuno mišrainė su alyvuogėmis

Ingredientai

    Padažui:
    • alyvuogių aliejus: 30 mililitrų
    • bazilikas: pluoštelio
    • druska: pagal skonį

    Recepto paruošimas

  1. 1. Iš pradžių makaronus išverdame bei nupilame skystį. Šparagines pupeles apverdame maždaug 60 sekundžių.
  2. 2. Tuomet sumaišome atvėsintus makaronus su šparaginėms pupelėmis, tunu, alyvuogėmis ir pasmulkintu pomidoru.
  3. 3. Po to bazilikus smulkiai sukapojame bei sumaišome su aliejumi, pagardiname pagal savo skonį druska. Užpilame ant mišrainės. Skanaujame!
Ispaniška bulvių ir tuno mišrainė
(2)
Kani salad - skani krabų mišrainė kitaip
(1)