1. Iš pradžių įkaitiname orkaitę iki 200 laipsnių temperatūros.
2. Tuomet kiaušinius gerai išplakame su cukrumi, palaipsniui suberiame miltus bei gerai išmaišome. Kepimo skardą (aš naudojau su nepridegančia danga, bet tikriausiai galite ir paprastoje kepimo skardoje), patepame ją sviestu arba aliejumi bei pilame maždaug pora šaukštų tešlos, ją gražiai paskleidžiame, kad gautųsi apvalus blynelis, maždaug visur vienodo storio (kepkite po vieną vaflį, nes išėmus labai greitai kietėja, kol vieną vaflį sulenki, antrą lenkiant jau pradeda skylinėti kraštai). Dedame į orkaitę bei kepame maždaug 6-7 minutes, kol kraštai dailiai parus. greitai išimame iš orkaitės, su medine mentele atsargiai atkabiname vaflį nuo kepimo skardos, dedame į lėkštę bei susukame į tūbelę. Kadangi bus tikrai labai karšta, kol sukietės (tai truks itin greitai) galite prilaikyti kokiu nors stalo įrankiu, pvz. šakute arba peiliu. Taip iškepame visus vaflius (gausis maždaug 7-8 vafliai, priklausomai kokio dydžio kepama).
3. Pasiruošiame grietinėlę, ją išplakame su cukrumi iki standumo (galite įdėti grietinėlės standiklio).
4. Po to imame konditerinį maišelį su žvaigždutės formos antgaliu, sukrečiame į jį plaktą grietinėlę bei įpurkškiame į kiekvieno vaflio vidų. Papuošiame migdolų drožlėmis. Mėgaujamės!
5. Pastebėjimas: Jeigu žinotumėt kaip čia viskas skanu, jau dabar bėgtumėt gaminti ir į virtuvę.:)
6. Rekomendacija: Daugiau vaflių receptų rasite: Vafliai.