Aitrūs sparneliai su pelėsinio sūrio padažu - šis pikantiškas vištienos patiekalas su dviejų rūšių padažais yra idealus pasirinkimas mėgstantiems derinti skonius. Traški orkaitėje kepta vištiena padengta aromatingu medaus, pomidorų ir aštraus padažo mišiniu, kuris suteikia intensyvų, saldžiarūgštį skonį. Mėsai išryškinti papildomai pateikiamas pelėsinio sūrio padažas – kreminis, turtingo skonio ir puikiai derantis prie vištienos, sukuriantis subtilų kontrastą. Šis patiekalas gali būti patiekiamas su traškiomis daržovių lazdelėmis, kurios praturtina visą valgymo patirtį šviežumu ir spalva.
Redaktorės Vaidos komentaras - toks patiekalas yra puikus pasirinkimas kai reikia pamaitinti minią. Darbo nėra daug, o paruošto maisto kiekis didelis. Jeigu nemėgstate pelėsinio sūrio, vietoj jo galima patiekti česnakinį jogurto su majonezu padažą.