Savaitgalį buvome pas tėvus. Seniai jau buvo jų gimtadieniai ir jie buvo tik pasveikinti telefonu, tad būtinai turėjau nuvežti ir
tortą. O jų mylimiausias -
medaus tortas. Na, bet šiandien ne apie tortus.. Čia mano numylėtas atradimas, jau kažkada bandytos
bulvių kišenėlės, tik šį kartą sugalvojau įdarą ir šiek tiek patarimų, pastebėjimų. Tai dar vienas puikus receptas kaip paruošti vištienos krūtinėlę salotoms, užkandžiams ar įdarams lavašams ar tortilijoms ir panašiai. Na ir šį kartą eksperimentavau su bulvinėmis "kišenėlėmis".
Nors "kišenėlių" receptą jau esu rašiusi, bet šį kartą aš jį supaprastinau, todėl papasakosiu kaip galima lengviau pasigaminti ir gauti neprastesnį rezultatą už aną. Aišku, tada kišenėlės buvo ypatingo skonio, nes gaminau iš virtų bulvių su lupena ir naudojau sūrį, o nuo šio ir apskrudimas gražesnis, bet ir šitas variantas nepaprastas! Jei skubate, tikrai rekomenduoju išbandyti šį receptą, na o jei turite laiko tuomet pabandykite pirmąjį receptą.
Atsakinėjama į Komentarą