Dešros parduotuvėje nebepirksite, jei bent kartą išbandysite šį mėsos užkandį: tai padaroma per kelias minutes

2021-07-29 Autorius oskanu.lt

Dešros parduotuvėje nebepirksite, jei bent kartą išbandysite šį mėsos užkandį: tai padaroma per kelias minutes
Jau seniai ieškojau įsigytos dešros pakaitalo. Ir tas, su kuriuo gaminant maistą mažiau vargo. Radau įdomų receptą ir dabar juo dalinuosi su jumis.

Norėdami gaminti maistą, jums reikia šių ingredientų:

  • vištienos šlaunelės, 1,2 kg;
  • druska, raudona paprika, 1 arbatinis šaukštelis;
  • pipirai, sausas česnakas per pusę šaukštelio;
  • prieskonių pagal savo skonį.
Reklama
Gaminimo procesas

Išpjaukite mėsą iš kaulų ir supjaustykite mažais gabalėliais.

Pagardinkite mėsą druska, pipirais ir kitais prieskoniais, kuriuos visada naudojate vištienos mėsai. 

Gerai išmaišykite rankomis – visi prieskoniai turėtų būti gerai įsigerti į mėsą.

Patarimas : šiame patiekale geriau naudoti džiovintą česnaką, nes šviežias gali patiekalui suteikti skonį, kuris nedera prie mėsos.

Ant stalo išklojame folijos lakštą ir išklojame mėsą dešros pavidalu, sandariai uždarome ir sandariai suvyniojame į foliją.

Mes taip pat paimame foliją ir suvyniojame ritinį, kad būtų patikimai ir stipriai.

Reklama
Mes įdedame jį į formą ir 1,5 valandos išsiunčiame į orkaitę, jau pašildytą iki 180 laipsnių.

Išimdami iš formos, ritinėlis neišlankstome, bet uždedame priespaudą (pakanka 1 kg) ir atvėsiname.

Mes dedame į šaldytuvą 6 valandoms, tada nuimame foliją ir supjaustome porcijomis.

Jei norite nustebinti savo svečius, kepkite tokią mėsą. Paprasta, bet skanu


Dešros parduotuvėje nebepirksite, jei bent kartą išbandysite šį mėsos užkandį: tai padaroma per kelias minutes

Orkaitėje kepta mėsa su obuoliais yra labai originali ir skani. 

Tokie karbonadai yra dar geresni nei su ananasais – obuolio skonis ir jo aromatas daro užkandį labai skanu, su saldžiarūgštėmis natomis. 

Produktų skaičių nustatykite patys.

Norėdami gaminti maistą, jums reikia šių ingredientų:

  • bet kokia mėsa;
  • sūris;
  • obuoliai;
  • druska, pipirai, prieskoniai.
Reklama
Gaminimo procesas

Mėsą nuplauname ir nusausiname popieriniais rankšluosčiais, supjaustome griežinėliais ir išplakame.

Druska, pipirai, pabarstykite įvairiais prieskoniais.

Trys sūriai ant rupios trintuvės.

Nulupkite obuolius ir supjaustykite griežinėliais.

Kepimo indą patepkite augaliniu aliejumi ir padėkite mėsą.

Tepkite grietine arba majonezu, aptepkite obuolių griežinėliais.

Kepame 180 laipsnių temperatūroje apie 30 – 40 minučių.

Pabarstykite sūriu ir kepkite, kol ištirps.

Reklama
Patiekdami galite pabarstyti šviežiomis žolelėmis, pridėti įvairių padažų. Tai puikiai dera su įvairiais garnyrais, tik su žaliais žirneliais.