Blynai su šviežiomis žolelėmis yra puikus priedas prie įvairių patiekalų ir salotų.
Galima naudoti vietoj duonos ir lavašo, suvynioti skirtingus įdarus.
Norėdami gaminti maistą, jums reikia šių ingredientų:
- kefyro, 200 ml;
- soda, 1 šaukštelis;
- kiaušiniai, 2 vnt;
- žiupsnelis druskos;
- augalinis aliejus, 2 šaukštai;
- miltų, 5 šaukštai;
- bulvės, 4 vnt;
- krapai, krūva.
Gaminimo procesas
Kefyrą sumaišome su soda.
Suplakite kiaušinius su druska.
Sumaišykite kiaušinius ir kefyrą, užpilkite augaliniu aliejumi.
Supilkite miltus ir minkykite tešlą iki vientisos masės.
Smulkiai supjaustykite gerą krapų kekę ir sumaišykite su tešla.
Trys bulvės ant sutarkuojamos rupios tarkos ir pagal skonį sumaišomos su druska ir pipirais.
Mes šildome augalinį aliejų ir plonu sluoksniu paskleidžiame tarkuotas bulves, supilkite tešlą su krapais plonu sluoksniu ant viršaus.
Kepkite po dangčiu ant silpnos kaitros, apverskite ir kepkite kitą pusę.
Dedami ant lėkštės vis tiek galite aplieti tirpintu sviestu.
Skaniai patiekite su karštais padažais, šviežių daržovių salotomis, žuvies ir mėsos užkandžiais. Viskas puikiai tinka.
Skaniausi pyragėliai ir įdaras, apie kurį žino nedaugelis žmonių! Minkštos tešlos pyragėliai

Sultingi, purūs ir minkšti pyragėliai, įdaryti ryžiais ir marinuotais agurkais.
Aš dažnai gaminu užkandžių pyragus iškyloms ir savaitgaliams, jie yra labai populiarūs mano šeimoje.
Norėdami paruošti tešlą, jums reikia šių ingredientų:
- miltų, 400 g;
- sausų mielių, 7 g;
- apie 350 ml vandens;
- druskos, 1 arbatinis šaukštelis;
- cukraus, 1 valgomasis šaukštas
Norėdami paruošti jums reikalingą įdarą :
- ryžių, 70 g;
- marinuoti agurkai, 450 g;
- svogūnai, 2 – 3 vnt.
Gaminimo procesas
Virkite ryžius pasūdytame vandenyje, atvėsinkite.
Smulkiai supjaustykite svogūną ir kepkite, kol suminkštės.
Trys agurkai ant stambios trintuvės.
Sumaišykite ryžius, svogūną ir agurkus.
Patarimas : į įdarą taip pat galite pridėti gerą kekę smulkiai supjaustytų krapų, keptų grybų.
Miltus persijokite ir sumaišykite su cukrumi ir druska, mielėmis.
Pirmiausia užpilkite 300 ml šilto vandens ir, jei tešla pasirodys per tiršta ir netrins iki vientisos masės, supilkite dar šiek tiek vandens.
Uždenkite tešlą ir palikite šiltoje vietoje, kol ji bus tinkama.
Mes formuojame pyragus su įdaru ir kepame karštame augaliniame aliejuje iš abiejų pusių ant silpnos ugnies.
Pyragėliai skanūs karšti ir šalti. Kitą dieną aš tik šiek tiek pakepinu ištirpintame svieste ir jie tampa dar skanesni.