Mėsa patale iš svogūnų, pomidorų ir sūrio, daug prieskonių – skanu, pasirodo sultinga ir minkšta, labai aromatinga.
Norėdami gaminti maistą, jums reikia šių ingredientų:
– vištienos filė, 600 g;
– svogūnai ir pomidorai, 1 – 2 vnt.
– virti kiaušiniai, 3 vnt;
– pipirai, paprika, žolelės, po 1 arbatinį šaukštelį;
– žalumynai pagal skonį;
– sūris, 150 g;
– česnakai, 2 – 3 skiltelės;
– majonezas, 2 šaukštai;
– augalinis aliejus, 1 valgomasis šaukštas.
Gaminimo procesas
Mėsą nuplauname ir nusausiname popieriniais rankšluosčiais.
Supjaustykite plonomis, ilgomis juostelėmis ir išplakite.
Pabarstykite druska, pipirais, žolelėmis, paprika ir kitais prieskoniais, sutepkite augaliniu aliejumi ir viską gerai patrinkite.
Palikite mėsą marinuotis 20 minučių.
Svogūną supjaustome pusžiedžiais, pomidorus – gabaliukais, supjaustome žalumynus.
Mes sumaišome daržoves ir žoleles.
Įpilkite tarkuotų kiaušinių, česnako, perleisto per presą, ir 50 g tarkuoto sūrio.
Minkykite masę.
Kepimo skardą patepkite augaliniu aliejumi ir išdėliokite mėsą, ant viršaus – daržovių, kiaušinių ir sūrio sluoksnį.
Pabarstykite tarkuotu sūriu (likę 100 g).
Kepame 200 laipsnių temperatūroje apie 20 minučių.
Patarimas : į „kailį“ taip pat galite įdėti paprikos gabalėlių, taip pat galite pjaustyti grybus.
Patys tobuliausi kiaulienos suktinukai su grybais ir sūriu
Suktinukai yra sultingi viduje, turtingos skonio puokštės, kurioje yra kriaušių, grybų ir vyno natų.
Norėdami gaminti maistą, jums reikia šių ingredientų:
– kiaulienos sprandinė, 500 g;
– pievagrybiai, 300 g;
– svogūnas, 1 vnt;
– raudonas vynas, pusė taurės;
– sūris, 150 g;
– kriaušės, 1 – 2 vnt;
– druskos ir pipirų pagal skonį.
Gaminimo procesas
Supjaustykite mėsą pailgomis riekelėmis, gerai išplakite jas, druską, pipirus ir pabarstykite mėgstamais prieskoniais.
Grybus supjaustome plonais griežinėliais, svogūnus – plonais pusžiedžiais, kriaušes – gabalėliais, o sūrį – kubeliais.
Kepkite svogūną, kol pusė išvirs, suberkite grybus ir troškinkite 10 minučių.
Kai masė atvės, sumaišykite ją su grybais.
Ant kiekvieno karbonado tepame įdarą, ant jo – sūrio kaladėlę ir susukame ritinėlį, pritvirtiname dantų krapštuku ar siūlu.
Įkaitinkite orkaitę iki 180 laipsnių ir kepkite suktinukus 10 minučių, išimkite kepimo skardą, pabarstykite mėsą vynu ir vėl padėkite į orkaitę 15 minučių.
Patiekite ir skanaukite!