Kaip pasigaminti žuvį tešloje? 30 puikių receptų

2022-12-24 Autorius oskanu.lt

Kaip pasigaminti žuvį tešloje? 30 puikių receptų
Būdų, kaip galima paruošti žuvį tešloje, yra tikrai nemažai, todėl mes siūlome pasirinkti vieną iš šių receptų. Nebijokite eksperimentuoti! 

Kiaušinių ir pieno tešla

Jums reikės: 
  • 3 kiaušinių
  • 0,5 stiklinės pieno
  • 200 g miltų
  • 0,5 arbatinio šaukštelio druskos
  • Maltų juodųjų pipirų (pagal skonį)

Kaip gaminti? 

Reklama
Įmuškite kiaušinius,  įberkite druskos ir maltų juodųjų  pipirų. Išplakite šakute. Pieną šiek tiek pašildykite ir supilkite į kiaušinių masę. Miltus persijokite ir įmaišykite į dubenį su skystais ingredientais. Maišykite, kol mišinys taps vientisa mase. 

Natūralaus jogurto ir žalumynų tešla
Jums reikės: 

  • 200 g natūralaus jogurto
  • 5 petražolių šakelių
  • 0,5 arbatinio šaukštelio smulkintų čiobrelių
  • 5 krapų šakelių
  • 0,5 arbatinio šaukštelio maltų juodųjų pipirų
  • Druskos (pagal skonį)

Kaip gaminti? 

Susmulkinkite žalumynus ir sumaišykite su jogurtu. Suberkite prieskonius ir gerai išmaišykite. 

Šviesaus alaus tešla
Jums reikės: 

  • 3 kiaušinių
  • 250 ml šviesaus alaus
  • 100 g miltų
  • Druskos (pagal skonį)
  • Maltų juodųjų pipirų (pagal skonį)

Kaip gaminti? 
Reklama
Kiaušinius išplakite šakute ir pagardinkite druska bei pipirais. Supilkite alų ir suberkite persijotus miltus. Išmaišykite iki vientisos masės. 

Garstyčių tešla
Jums reikės: 

  • 3 kiaušinių
  • 5 valgomųjų šaukštų miltų
  • 1 valgomojo šaukšto garstyčių
  • 50 ml virinto vandens
  • Druskos (pagal skonį)

Kaip gaminti? 

Įmuškite kiaušinius, įberkite druskos, įpilkite vandens, įdėkite garstyčių ir išplakite. Persijokite miltus ir supilkite į dubenį su kiaušiniais. Kruopščiai išmaišykite. 

Gazuoto vandens tešla
Jums reikės: 

  • 2 kiaušinių
  • 150 ml šalto gazuoto vandens
  • 150 g miltų
  • Druskos (pagal skonį)
  • Maltų juodųjų pipirų (pagal skonį)

Kaip gaminti? 

Įmuškite kiaušinius, įberkite druskos ir pipirų, išplakite. Supilkite vandenį, suberkite persijotus miltus ir maišykite iki vienalytės masės. 

Reklama
Grietinės tešla

Jums reikės: 
  • 3 kiaušinių
  • 100 g grietinės
  • 3 valgomųjų šaukštų miltų
  • 0,5 arbatinio šaukštelio maltos kalendros
  • 0,5 arbatinio šaukštelio česnako miltelių
  • Druskos (pagal skonį)

Kaip gaminti? 

Įmuškite kiaušinius, suberkite prieskonius, išplakite.  Įdėkite grietinės, įberkite miltų ir viską gerai išmaišykite. Paruoštą tešlą palikite pastovėti  5-10 minučių. 
Tešla su citrinos sultimis ir česnaku

Jums reikės: 
  • 3 kiaušinių
  • 4 valgomųjų šaukštų citrinos sulčių
  • 100 ml vandens
  • 4 valgomųjų šaukštų miltų
  • 2 česnako skiltelių
  • 0,5 šaukštelio cukraus
  • Druskos (pagal skonį)
  • Maltų juodųjų pipirų (pagal skonį)

Kaip gaminti? 

Kiaušinius išplakite su druska ir cukrumi. Išspauskite česnaką, persijokite ir suberkite miltus, supilkite vandenį, sumaišytą su citrinos sultimis, įberkite maltų juodųjų pipirų. Viską gerai išmaišykite. 

Krakmolo tešla

Jums reikės: 

  • 3 kiaušinių
  • 100 g krakmolo
  • 1 arbatinio šaukštelio saulėgrąžų aliejus
  • 100 ml vandens
  • 0,5 arbatinio šaukštelio maltos kalendros
  • Druskos (pagal skonį)
  • Maltų juodųjų pipirų (pagal skonį)

Kaip gaminti? 
Reklama

Kiaušinius sumaišykite su prieskoniais. Supilkite vandenį ir saulėgrąžų aliejų, suberkite krakmolą ir išmaišykite. Masė turi būti vienalytė. 

Kiniška tešla

Jums reikės: 
  • 2 kiaušinių
  • 0,5 stiklinės pieno
  • 2 valgomųjų šaukštų krakmolo
  • 100 g sviesto
  • 5 valgomųjų šaukštų miltų
  • 0,5 arbatinio šaukštelio malto imbiero
  • 1 česnako skiltelės
  • Druskos (pagal skonį)

Kaip gaminti? 

Įmuškite  kiaušinius, įberkite druskos, įpilkite šilto pieno. Viską gerai išplakite.  Suberkite miltus, krakmolą ir imbierą. Ištirpinkite sviestą ir supilkite į tešlą. Suberkite tarkuotą česnaką ir gerai išmaišykite. 

Reklama
Tešla su svogūnais
Jums reikės: 

  • 2 kiaušinių
  • 150 g grietinės
  • 4 valgomųjų šaukštų miltų
  • 1 svogūno
  • 2 česnako skiltelių
  • Druskos (pagal skonį)
  • Maltų juodųjų pipirų (pagal skonį)

Kaip gaminti? 

Įmuškite kiaušinius, įberkite druskos ir pipirų. Įdėkite grietinės, įberkite miltų, išmaišykite. Sutarkuokite svogūną, išspauskite česnaką. Viską gerai išmaišykite. 

Tešla su sūriu, sojų padažu ir prieskoniais
Jums reikės: 

  • 3 kiaušinių
  • 50 ml sojų padažo
  • 100 g kietojo sūrio
  • 120 g miltų
  • 0,5 arbatinio šaukštelio kepimo miltelių
  • Kmynų (pagal skonį)
  • Druskos (pagal skonį)
  • Maltų juodųjų pipirų (pagal skonį)

Kaip gaminti? 

Išplakite kiaušinius su druska. Suberkite kmynus ir  maltus juoduosius pipirus, supilkite sojų padažą ir išmaišykite. Sūrį sutarkuokite smulkia tarka, miltus sumaišykite su kepimo milteliais, supilkite į tešlą. Viską gerai išmaišykite. 

Sūrio tešla
Jums reikės: 

  • 100 g kietojo sūrio
  • 3 valgomųjų šaukštų miltų
  • Druskos (pagal skonį)
  • Maltų juodųjų pipirų (pagal skonį)
Reklama
Kaip gaminti? 

Įmuškite kiaušinius, įberkite druskos ir pipirų, išplakite. Persijokite miltus, suberkite į tešlą. Įberkite tarkuoto sūrio ir viską gerai išmaišykite. 

Baltojo vyno tešla
Jums reikės: 

  • 3 kiaušinių
  • 100 ml baltojo vyno
  • 0,5 arbatinio šaukštelio citrinos žievelės
  • 1 valgomojo šaukšto saulėgrąžų aliejaus
  • 0,5 stiklinės miltų
  • Druskos (pagal skonį)
  • Maltų juodųjų pipirų (pagal skonį)

Kaip gaminti? 

Kiaušinius išplakite su žiupsneliu druskos ir pipirų. Įdėkite tarkuotos citrinos žievelės, įpilkite baltojo vyno ir saulėgrąžų aliejaus. Persijokite miltus ir įmaišykite į tešlą. 

Aštri imbiero ir ciberžolės tešla

Jums reikės: 

  • 2 kiaušinių
  • 3 valgomųjų šaukštų miltų
  • 1 valgomojo šaukšto ciberžolės miltelių
  • 0,5 arbatinio šaukštelio imbiero miltelių
  • 150 ml virinto vandens
  • 0,5 arbatinio šaukštelio cukraus
  • Maltos kalendros (pagal skonį)
  • Druskos (pagal skonį)

Kaip gaminti? 
Reklama
Išplakite kiaušinius. Palaipsniui sudėkite visus ingredientus, maišykite iki vientisos masės. 

Kolos tešla

  • 1 stiklinės kolos
  • 180 g miltų
  • 0,5 arbatinio šaukštelio sodos
  • Druskos (pagal skonį)
  • Maltų juodųjų pipirų (pagal skonį)

Kaip gaminti? 

Sumaišykite visus sausus ingredientus, supilkite kolą ir plakite iki vientisos masės. 

Tešla su grietine, aitriąja paprika ir česnaku
Jums reikės: 

  • 3 kiaušinių
  • 100 g grietinės
  • 2 valgomųjų šaukštų miltų
  • 1 arbatinio šaukštelio aitriosios paprikos miltelių
  • 2 česnako skiltelių
  • Druskos (pagal skonį)

Kaip gaminti? 

Išplakite kiaušinius. Įberkite druskos ir aitriosios paprikos miltelių, išmaišykite. Įdėkite grietinės, suberkite persijotus miltus ir viską gerai išmaišykite. 

Tamsaus alaus tešla
Jums reikės: 

  • 3 kiaušinių
  • 150 ml tamsaus alaus
  • 50 ml virinto vandens
  • 3 valgomųjų šaukštų miltų
  • 0,5 arbatinio šaukštelio kario
  • Druskos (pagal skonį)
  • Maltų juodųjų pipirų (pagal skonį)
Reklama
Kaip gaminti? 

Suplakite kiaušinius, įberkite druskos ir maltų juodųjų pipirų. Supilkite vandenį ir alų, išmaišykite ir palikite kelias minutes pastovėti. Persijokite miltus, suberkite į tešlą. Viską gerai išmaišykite. 

Sūrio tešla su grietine ir kepimo milteliais

Jums reikės: 
  • 3 kiaušinių
  • 100 g kietojo sūrio
  • 3 valgomųjų šaukštų miltų
  • 100 g grietinės
  • 0,5 arbatinio šaukštelio kepimo miltelių
  • Druskos (pagal skonį)
  • Maltų juodųjų pipirų (pagal skonį)

Kaip gaminti? 

Įmuškite kiaušinius, įberkite druskos ir maltų juodųjų pipirų. Supilkite grietinę, suberkite smulkiai tarkuotą sūrį. Miltus sumaišykite su kepimo milteliais ir pamažu suberkite į tešlą. Viską gerai išmaišykite.

Prancūziška alaus tešla

Jums reikės: 
  • 3 kiaušinių
  • 250 ml šviesaus alaus
  • 200 g miltų
  • 1 valgomojo šaukšto saulėgrąžų aliejaus
  • Druskos (pagal skonį)
  • Maltų juodųjų pipirų (pagal skonį)
Reklama
Kaip gaminti? 

Atskirkite kiaušinių baltymus nuo trynių.  Baltymus išplakite su druska iki standžių putų. Persijokite miltus, sumaišykite su maltais juodaisiais pipirais. Supilkite kiaušinių trynius, alų ir saulėgrąžų aliejų, išmaišykite. Į masę įmaišykite išplaktus baltymus. 

Aštri majonezo ir kiaušinių tešla

Jums reikės: 
  • 2 kiaušinių
  • 3 valgomųjų šaukštų majonezo
  • 2 valgomųjų šaukštų miltų
  • 0,5 arbatinio šaukštelio kario
  • 2 česnako skiltelių
  • 0,5 arbatinio šaukštelio saldžiosios paprikos miltelių
  • Druskos (pagal skonį)

Kaip gaminti? 

Įmuškite kiaušinius, įberkite druskos, kario ir saldžiosios paprikos miltelių, išplakite. Įdėkite majonezo, įberkite persijotų miltų. Išspauskite česnaką. Viską gerai išmaišykite. 

Tešla su majonezu ir sūriu

Jums reikės: 
  • 3 kiaušinių
  • 80 ml majonezo
  • 100 g kietojo sūrio
  • 4 valgomųjų šaukštų vandens
  • 100 g miltų
  • Druskos (pagal skonį)
  • Maltų juodųjų pipirų (pagal skonį)

Kaip gaminti? 

Įmuškite kiaušinius, įberkite druskos ir maltų juodųjų pipirų, išplakite. Įpilkite vandens, įberkite tarkuoto sūrio, įdėkite majonezo. Palaipsniui berkite persijotus miltus, viską gerai išmaišykite. 

Reklama
Kefyro tešla
Jums reikės: 

  • 2 kiaušinių
  • 1 stiklinės kefyro
  • 2 valgomųjų šaukštų krakmolo
  • 0,5 arbatinio šaukštelio mairūno
  • 2 valgomųjų šaukštų miltų
  • Druskos (pagal skonį)

Kaip gaminti? 

Išplakite kiaušinius, supilkite kefyrą, suberkite mairūną ir druską. Šiek tiek paplakite, tada suberkite persijotus miltus ir krakmolą. Viską gerai išmaišykite. 

Liesa tešla
Jums reikės: 

  • 200 g miltų
  • 1 arbatinio šaukštelio sodos
  • 200 ml virinto vandens
  • 2 česnako skiltelių
  • 0,5 arbatinio šaukštelio anyžių
  • Druskos (pagal skonį)

Kaip gaminti? 

Sumaišykite sausus ingredientus, įberkite smulkiai tarkuoto česnako, įpilkite vandens. Viską gerai išmaišykite. 

Tešla be kiaušinių
Jums reikės: 

  • 200 g miltų
  • 1 valgomojo šaukšto krakmolo
  • 0,5 arbatinio šaukštelio sodos
  • 1 stiklinės vandens
  • Druskos (pagal skonį)
  • Maltų juodųjų pipirų (pagal skonį)

Kaip gaminti? 

Sumaišykite sausus ingredientus. Palaipsniui supilkite vandenį. Viską gerai išmaišykite. 
Reklama
Tešla su degtine
Jums reikės: 

  • 4 kiaušinių
  • 2 valgomųjų šaukštų degtinės
  • 4 valgomųjų šaukštų miltų
  • 1 valgomojo šaukšto augalinio aliejaus
  • Druskos (pagal skonį)
  • Maltų juodųjų pipirų (pagal skonį)

Kaip gaminti? 

Įmuškite kiaušinius, išplakite, įberkite druskos ir maltų juodųjų pipirų. Persijokite miltus, įmaišykite į tešlą. Supilkite saulėgrąžų aliejų, degtinę  ir vandenį, maišykite iki vientisos masės. 

Tešla su pienu ir majonezu

Jums reikės: 
  • 3 kiaušinių
  • 50 ml pieno
  • 3 valgomųjų šaukštų majonezo
  • 100 g miltų
  • Druskos (pagal skonį)
  • Maltų juodųjų pipirų (pagal skonį)

Kaip gaminti? 

Įmuškite kiaušinius, įberkite druskos ir maltų juodųjų pipirų, išplakite. Įpilkite pieno, įdėkite majonezo. Persijokite miltus ir palengva berkite į tešlą. Viską gerai išmaišykite. 
Reklama
Krakmolo tešla

Jums reikės: 
  • 4 kiaušinių
  • 1 stiklinės kefyro
  • 6 valgomųjų šaukštų kukurūzų krakmolo
  • 3 valgomųjų šaukštų džiūvėsėlių
  • Mairūno ar kitų prieskonių (pagal skonį)
  • Druskos (pagal skonį)
  • Maltų juodųjų pipirų (pagal skonį)

Kaip gaminti? 

Suplakite kiaušinius ir sumaišykite su kefyru, mairūnu, druska ir maltais juodaisiais pipirais. Suberkite krakmolą ir džiūvėsėlius. Viską gerai išmaišykite. 


Tešla su pomidorų padažu
Jums reikės: 

  • 3 kiaušinių
  • 3 valgomųjų šaukštų pomidorų padažo
  • 2 česnako skiltelių
  • 3 valgomųjų šaukštų miltų
  • Druskos (pagal skonį)
  • Maltų juodųjų pipirų (pagal skonį)

Kaip gaminti? 

Įmuškite kiaušinius, įberkite druskos ir pipirų, išplakite. Įdėkite pomidorų padažo, išspauskite česnaką. Persijokite miltus, palaipsniui berkite į tešlą. Viską gerai išmaišykite. 

Grietinės ir aštraus pomidorų padažo tešla

Jums reikės: 

  • 4 kiaušinių
  • 120 g grietinės
  • 5 valgomųjų šaukštų aštraus pomidorų padažo
  • 100 g miltų
  • 1 valgomojo šaukšto miltų
  • 2 česnako skiltelių
  • Maltos kalendros (pagal skonį)
  • Druskos (pagal skonį)

Kaip gaminti? 

Įmuškite kiaušinius, įberkite druskos ir kalendros. Įdėkite grietinės, pomidorų padažo ir smulkinto česnako. Persijotus miltus sumaišykite su krakmolu, suberkite į gautą masę ir gerai išmaišykite. 

Krabų lazdelės sūrio tešloje: puikiai tiks iškylai ar užkandžių stalui


Kaip pasigaminti žuvį tešloje? 30 puikių receptų

Ingredientai:

  •     krabų lazdelės – 1 pakelis,
  •     sūris – 50 gramų
  •     kiaušiniai – 2 vnt.,
  •     majonezas – 2 šaukštai,
  •     česnakas – pagal skonį.

Gaminimo būdas:

Atšildykite krabų lazdeles. Tešlos gaminimas: sutarkuokite sūrį smulkia tarka, įmuškite 2 kiaušinius, sudėkite majonezą ir įdėkite smulkinto česnako pagal skonį.

Krabų lazdeles pamirkykite tešloje ir apkepkite aliejuje iš visų pusių. Atvėsinkite ir patiekite.

Skanaus! 

Traškios lazdelės per 10 minučių. Svarbiausias ingredientas – kefyras


Kaip pasigaminti žuvį tešloje? 30 puikių receptų

Traškios lazdelės bus puikus užkandis bet kokia proga. Galite jų pasigaminti, jei darote vakarėlį, tačiau jos taip pat tiks ir žiūrint filmą su savo mylimuoju. 

Ingredientai:
  • kefyras – 1 stiklinė
  • kiaušiniai – 2 vnt.
  • miltai – 450 g
  • soda – 1 arbatinis šaukštelis
  • druska – 1 arbatinis šaukštelis
  • sūris – 100 g
  • svogūno laiškai – 60 g.

Reklama

Gaminimas:
Dubenyje sumaišykite kefyrą, druską, kiaušinius, tarkuotą sūrį, susmulkintus svogūno laiškus ir miltus. 

Tada minkome tešlą. 

Iškočiokite tešlą ant miltais apibarstyto stalo ir supjaustykite maždaug centimetro storio juostelėmis. 

Apkepkite juosteles įkaitintame aliejuje, kol iš abiejų pusių jos bus auksinės rudos spalvos. 

Sudėkite iškeptas lazdeles ant popierinio rankšluosčio, kad susigertų aliejaus perteklius. 

Patiekite su įvairiais padažais. 


Reklama


Paprastas naminio sviesto receptas: tereikia vieno ingrediento ir parduotuvėje jo daugiau nebepirksite!


Kaip pasigaminti žuvį tešloje? 30 puikių receptų

Išbandykite šį receptą iš „YouTube“ kanalo ir pasigaminkite skanų sviestą tiesiog namuose. 

Procedūra yra labai paprasta ir sviestas bus pigesnis negu parduotuvėje! 


Reklama
Jums reikės:

  • 2 l grietinėlės (30 %)
  • Elektrinio maišytuvo
Pasirinktinai:
  • Žiupsnelio druskos

Gaminimo eiga:

  1. Supilkite grietinėlę į didelį dubenį.
  2. Pradėkite plakti maišytuvu.
  3. Iš pat pradžių plakite nedideliu greičiu.
  4. Kai mišinys pradės keisti struktūrą – pagreitinkite plakimą.
  5. Sutirštėjusią grietinėlę nuo puodo šonų nuimkite ir įdėkite į indo vidurį.
  6. Baigiant plakti sviesto masė turi atsiskirti nuo skysčio.
  7. Per sietelį skystį perkoškite į paruoštą dubenį.
  8. Tada sviesto masę su sieteliu pamerkite į dubenį su šaltu vandeniu.
  9. Gerai išplaukite.
  10. Rankomis gerai išspauskite likusį skystį.
  11. Iš sviesto suformuokite norimą formą.
  12. Padėkite jį ant maistinės plėvelės ir suvyniokite.
  13. Padėkite į šaldytuvą vienai valandai.
  14. Kai sviestas sustings, gardų naminį sviestą galėsite naudoti.
  15. Iš dviejų litrų grietinėlės turėtumėte paruošti maždaug 770 g sviesto.
  16. Gero apetito!
  17. Be sviesto, taip pat galite pasigaminti skanaus naminio sūrio.
Reklama
Puikus naminio sūrio receptas, kuriam tereikia 2 ingredientų!

Reklama

Viskas, ko reikės, rasite namuose. 

Jums reikės:

  • 2 litrų didesnio riebumo pieno
  • 60 ml acto
  • Šiek tiek citrinos sulčių (nebūtina, sūrį galima gaminti ir be jų)
  • Druskos ir pipirų pagal skonį
Jei mėgstate sūresnį sūrį, įberkite daugiau druskos, o jei nesate tikri kiek jos reikia, jos galite įberti vėliau. 
Gaminimo eiga:

  1. Į puodą supilkite pieną.
  2. Nenaudokite ilgai galiojančio pieno, geriausia naudokite kuo šviežesnį pieną.
  3. Įberkite druskos ir gerai išmaišykite.
  4. Nuolat maišydami kaitinkite pieną.
  5. Tačiau pienas neturi užvirti, kai pasirodo burbuliukų, išjunkite liepsną.
  6. Įpilkite acto ir, jei norite, lašelį citrinos sulčių ir išmaišykite – pamatysite, kaip susidarys išrūgos.
  7. Dabar pasiruoškite sietelį ir išklokite jį sūrmaišiu.
  8. Supilkite puodo turinį ir išspauskite kuo daugiau skysčio, sandariai užriškite sūrmaišį ir taip pat šaukštu išspauskite skystį.

Gerai paslėkite ir bent 1 valandą palaikykite šaldytuve. 

Tada galėsite paragauti. 

Linkime gero skonio!

Vaizdo instrukcijas taip pat rasite video paspaudę čia.

Reklama


Kefyras su linų sėmenimis. Priežastys, kodėl verta tai gerti kasdien!


Kaip pasigaminti žuvį tešloje? 30 puikių receptų

Jau iki 25 metų mūsų kūnas sukaupia daug nereikalingų dalykų, ir šis „rezervas“ kiekvieną dieną tik didės. 

Dėl didelio toksinų ir riebalų sluoksnių apkrovos organizmas greičiau sensta, visų pirma kenčia virškinimo traktas, širdies ir kraujagyslių sistema bei oda. 

Norint to išvengti, yra daugybė būdų valyti kūną. Siūlome vieną metodą: į mitybą įtraukti gėrimą, kuris veikia kaip skrandžio šluota. 

Yra tik du reikalingi ingredientai – kefyras ir linų sėmenys. 

Valomasis gėrimas

Ne pienas ir ne jogurtas, o kefyras. Iš visų pieno produktų tik jame yra bakterijų, kurios žarnyne sugeba sukurti draugišką florą. 
Reklama
Linų sėmenyse yra omega-3 riebalų rūgščių, kurios tirpdo akmenis ir gydo gleivines. 

Tačiau tik sveikos arba stambiai sumaltos sėklos veikia kaip skrandžio šluota. Išbrinkę jos suteikia sotumo jausmą ir tuo pačiu valo žarnyno sieneles. 


Reklama
Liekninantis gėrimas

Kefyras su linų sėmenimis stimuliuoja kūną numesti svorio, reguliuoja cholesterolio kiekį kraujyje ir normalizuoja lipidų apykaitą. 

Norint efektyviai išvalyti virškinamąjį traktą, atnaujinti kūną ir numesti svorio, nepaprastai svarbu gerti gėrimą pagal specialią programą, kurią rasite straipsnio pabaigoje. 

Šis metodas bus svarbus tiems, kurie pastebi šias sveikatos komplikacijas: 


Reklama
  • uždegiminiai kvėpavimo sistemos procesai
  • uždegiminiai virškinimo trakto procesai (gastritas, opos)
  • kolitas
  • urogenitalinės sistemos ligos
  • antsvoris

Kūno detoksikacijos kursas
Programa skirta 21 dienai. Jei ilgą laiką neatlikote bendro skrandžio valymo, gydytojai rekomenduoja tai pakartoti po 2 savaičių. Ir norint išlaikyti efektą, reikia kartoti kursą kas pusmetį. 

  • Pirmoji savaitė: pusryčiams išgerkite 100 ml kefyro su 3 šaukšteliais linų sėmenų (jas prieš pat naudojimą geriau susmulkinti).
  • Antroji savaitė: 100 ml kefyro su 6 šaukšteliais linų sėmenų pusryčiams.
  • Trečia savaitė: 150 ml kefyro su 9 šaukšteliais linų sėmenų pusryčiams.

Reklama

Įpraskite išgerti stiklinę karšto vandens 40 minučių anksčiau, kad pažadintumėte kūną (kaip žinote, ankstų rytą mūsų kūnas dar nėra pasirengęs virškinti maisto, todėl jam reikia pagalbos). 

Atminkite, kad tai turėtų būti vieninteliai jūsų pusryčiai! 

Kefyras su sėklomis nakčiai tokio efektyvumo nesuteikia, geriau pasilepinkite baltymų vakariene iš vištienos krūtinėlės ar kiaušinių. 

Česnakų vanduo pagal močiutės receptą: išgydo tūkstantį ligų




Tinktūra, kuri išgelbės jus nuo daugelio sveikatos problemų (įskaitant insultą!)! 
Mažai tikėtina, iki šiol česnako savybės, kurios padeda organizmui stiprinti imuninę sistemą ir kovoti su peršalimu, buvo jums paslaptis. Tačiau tuo jo privalumai nesibaigia! 

Reklama
Jums reikės tik keleto skiltelių česnako ir šiek tiek vandens, kad išvengtumėte daugelio sveikatos problemų. Taigi kaip gauti maksimalią naudą iš česnako? 
Ogi riekia pasigaminti tinktūrą, dar vadinamą česnakų vandeniu! 

Reklama
Sudėtis:
Pora skiltelių česnako
2-3 griežinėliai citrinos

Reklama
0,5 šaukštelio alyvuogių aliejaus
220 ml šilto vandens

Reklama
Paruošimo būdas:
Supjaustykite česnaką peiliu ir suberkite į puodelį. Sudėkite kitus ingredientus. 
Po 15 minučių tinktūra bus paruošta. Teliko nukošti, o tada jau bus visiškai paruošta. 

Reklama
Česnakai yra vienas iš efektyviausių kovos su mikrobais būdų. Jis efektyviai valo kraujagysles ir skrandį bei atsikrato parazitų. 
Citrina yra ne mažiau vertinga. Ji duoda mums vitaminų kompleksą, padeda atsikratyti toksinų ir riebalų. 

Reklama
Citrusiniuose vaisiuose gausu kalio – tai apsaugo nuo širdies ligų, prisideda prie teigiamo nervų sistemos poveikio. Žmonės, kurie valgo citrinas, yra mažiau linkę susirgti – tai įrodyta. 
Jei reguliariai vartosite šią tinktūrą, širdies ligų rizika gerokai sumažės. Vaistas yra gerai kraujo krešulių prevencijai. Dėl česnako mažėja kraujospūdis ir cholesterolio kiekis. 

Reklama
Naudodami šį receptą apsaugosite nuo skrandžio infekcijų, sumažinsite sąnarių skausmą. Kepenys ir inkstai taps sveikesni. 
Atkreipkite dėmesį, kad tinktūros poveikis yra gana stiprus, todėl neturėtumėte gerti kasdien. Pakanka gerti du kartus per savaitę, po vieną stiklinę. 

Reklama
Geriausia – pusvalandis prieš pusryčius. Be to, šis gėrimas degina kalorijas ir sukelia nedidelį apetito praradimą. 

Mitybos planas su virtu kiaušiniu, kuris padės jums per 14 dienų numesti iki 11 kg svorio!




Virti kiaušiniai yra laikomi maisto produktais, kurie Jums siūlo sveikus pusryčius. 

Reguliariai naudodami juos per 2 mėnesius prarasite daugiau nei 10 kg. 

Tai dieta, kurioje yra riebalų deginančių produktų, kurie leis jūsų maistui ir įdomumui.

Jūs greitai atsikratysite papildomų svarų, tačiau turite prisiminti, kad reikia gerti daug vandens.4
Reklama

Kiekviena diena turėtų prasidėti kiaušiniais, o per dieną jūs turėtumėte vartoti nedideles porcijas „liesos“ baltymų.

Ją galite rasti maisto produktuose, pvz., Kiaušiniuose, viščiukuose ir žuvyse. 

Taip pat galite įtraukti greipfrutą, brokolius, grybus ir špinatus.

Štai kaip atrodys jūsų diena:

  • Pusryčiai: 2 virti kiaušiniai ir 1 greipfrutas
  • Pietūs: brokoliai ir 1/2 kepta vištienos krūtinėlė
  • Vakarienė: žalios salotos ir 1 porcija žuvies
Reklama
Venkite alkoholio, nes jis leidžia dehidratuoti ir gausite daug toksinų. 

Alkoholis pašalina vandenį iš jūsų ląstelių ir sukelia potraukį dėl nesveiko maisto. 

Tai iš tikrųjų lemia svorio padidėjimą

Taip pat turėtumėte vengti gazuotų gėrimų ir cukraus

Gerkite daug žaliosios arbatos ir vandens, nes jie yra nuostabūs, kad pašalintų toksinus iš savo kūno ir drėkintų.

Venkite kepti maisto produktai

Valgykite daug skanių „liesų“ baltymų. Cukraus ir riebalų kiekis turėtų būti minimalus. 
Reklama

Būtų geriau, jei galėtumėte ją visiškai pašalinti Jei pradėsite jausti pykinimą, turite nedelsiant nutraukti vartojimą. 

Jūs turite būti labai kantrūs, kai kalbate apie svorio netekimą.