Vištienos mėsa visada skani su bet kuriomis daržovėmis.
Todėl šiame recepte naudoju šviežias daržoves, daug žalumynų, viskas labai gardu ir aromatinga.
Norėdami gaminti maistą, jums reikia šių ingredientų:
- vištienos krūtinėlė, 1 vnt;
- paprikos, 4 vnt;
- pomidoras, 1 gabalas;
- grietinės, 2 šaukštai;
- sūrio, 100 g;
- druska, pipirai, prieskoniai;
- vandens, 70 ml;
- augalinis aliejus, 1 valgomasis šaukštas.
Gaminimo procesas
Supjaustykite mėsą į mažus gabalėlius ir kepkite augaliniame aliejuje iki auksinės rudos spalvos.
Supjaustykite pipirus į 2 dalis, nuimkite stiebus ir supjaustykite viršų į kepimo indą.
Mėsą sumaišykite su druska, pipirais, prieskoniais, miltais, grietine ir troškinkite apie 2 minutes.
Įdarą įdėkite į pipirus, pabarstykite tarkuotu sūriu ir išdėliokite pomidorų griežinėlius.
Kepame 200 laipsnių temperatūroje apie 30 minučių.
Gatavus pipirus pabarstykite smulkintu česnaku ir krapais, patiekite su bet kokiais padažais.
Vištienos mėsa gali būti pakeista kumpiu arba virta mėsa, dešrelėmis ar dešrelėmis. Pasirinktinai galite pridėti keptų grybų.
Vakarienės gaminimas viename patiekale! Paruošimui skiriu 10 minučių, visa kita atliks orkaitė
Toks kvapnus ir skanus vištienos faršo ir ryškiai kreminio skonio bulvių pyragas gali būti ne tik kasdienis, bet ir šventinis patiekalas.
Norėdami gaminti maistą, jums reikia šių ingredientų:
- bulvės, 900 g;
- maltos vištienos, 750 g;
- svogūnas, 3 vnt;
- druska, pipirai, prieskoniai, sausas česnakas, 1 šaukštelis.
Norėdami paruošti jums reikalingą įdarą :
- grietinė, 200 g;
- 100 ml vandens;
- kiaušiniai, 2 vnt;
- druska, pipirai, prieskoniai, žolelės.
Gaminimo procesas
Nulupkite bulves ir supjaustykite jas 5 mm storio griežinėliais.
Supjaustykite svogūną pusžiedžiais.
Imame faršą ar kalakutieną, pagardiname druska, pipirais, bet kokiais prieskoniais, smulkintomis žolelėmis, česnaku.
Norėdami pilti, paimkite grietinę arba grietinėlę su bet kokiu riebalų kiekiu, sumaišykite su vandeniu, kiaušiniais, druska, pipirais ir bet kokiais jūsų pasirinktais prieskoniais.
Patarimas : padažas turi būti visiškai lygus, todėl naudokite maišytuvą arba šluotelę.
Kepimo indą sutepkite augaliniu aliejumi.
Dalį faršo paskleidžiame dugnu tolygiai.
Pusę svogūno paskleidžiame sutampančiais apskritimais.
Mes taip pat paskleidžiame bulvių sutapimus, druską ir pipirus.
Pakartokite visus sluoksnius ir užpilkite padažu.
Mes padengiame formą folija ir išsiunčiame į orkaitę, kurią pašildome iki 180 laipsnių.
Mes kepame 40 minučių, tada nuimame foliją ir kepame dar 20 minučių, kol pagels.
Patiekdami galite patiekalą pabarstyti smulkintomis šviežiomis žolelėmis, rūkyta paprika.