Šis pyragas toks skanus, kad jį norėsite gaminti kiekvieną dieną: greitas ir paprastas receptas
Šis pyragas toks skanus, kad jį norėsite gaminti kiekvieną dieną: greitas ir paprastas receptas
2022-11-20
Autorius
oskanu.lt
Jums reikės:
2 kiaušinių
50 g cukraus
8 g vanilinio cukraus
50 ml pieno
50 ml aliejaus
10 g kepimo miltelių
110 g kvietinių miltų
100 g abrikosų džemo
Kokoso drožlių
Šiek tiek miltų ir sviesto (kepimo formai aptepti)
Kaip gaminti?
Dubenyje išplakite kiaušinius su cukrumi.
Reklama
Supilkite pieną ir aliejų. Gerai išmaišykite.
Įmaišykite persijotus miltus ir kepimo miltelius.
Reklama
Maišykite, kol tešla taps vienalytė.
Kepimo formą patepkite sviestu ir pabarstykite miltais.
Į kepimo formą supilkite pusę tešlos.
Reklama
Tepkite abrikosų džemo sluoksnį.
Supilkite likusią tešlos dalį.
Reklama
Kepkite 180 laipsnių temperatūroje 30 minučių.
Iškeptą pyragą patepkite vandeniu ir pabarstykite kokoso drožlėmis.
Skanaus!
Pamokėlė vaizdi įraše straipsnio pradžioje.
Tik vienas lavašas, skardinė persikų ir šiek tiek varškės. Pasigaminkite gardų desertą!
Tešlos net nereikės minkyti, o iškeptas desertas tiesiog tirps burnoje.
Šis varškės desertas bus labai švelnus ir tiesiog tirps burnoje. Be to, jį labai lengvai ir greitai galima pagaminti, net nereikės minkyti tešlos!
Sudedamosios dalys:
Varškė – 400 g
Konservuoti persikai – 450 g (didelė skardinė)
Kiaušiniai – 2 vnt.
Cukrus – 80 g
Didelis lavašas – 200 g
Aptepimui:
Kiaušinis – 1 vnt.
Grietinė – 2 šaukštai
Paruošimas:
Į varškę įmuškite du kiaušinius. Suberkite 80 g cukraus ir plakite panardinamuoju maišytuvu iki vientisos masės. Mišinys turi būti panašus į vaikišką varškytę.
Konservuotus persikus, išimtus iš skardinės, supjaustykite mažais gabalėliais. Sudėkite juos į varškės masę ir lengvai išmaišykite.
Gautą varškės masę užtepkite ant lavašo ir tolygiai paskirstykite, palikdami kraštus neužteptus, kad būtų galima lengvai susukti.
Reklama
Užlenkę lavašo kraštus atsargiai susukite į ritinėlį.
Po to paruoškite aptepimą. Į dubenį įmuškite vieną kiaušinį ir įdėkite du šaukštus grietinės. Gerai sumaišykite.
Kepimo formos dugną išklokite kepimo popieriumi, padėkite vyniotinį ir ant viršaus užtepkite paruoštą masę.
Reklama
Kepkite iki 180 laipsnių temperatūros įkaitintoje orkaitėje apie 30 minučių.
Kai desertas bus paruoštas, supjaustykite jį ir valgykite. Jis bus neįtikėtinai minkštas ir labai labai skanus.
Vietoj konservuotų persikų galite naudoti bet kokius kitus vaisius, pavyzdžiui, konservuotas kriaušes ar nektarinus, kurie taip pat yra labai skanūs ir tinka šiam desertui ruošti.
Būtinai pasigaminkite tokį desertą, jums jis labai patiks.
Gero apetito!
Kondensuotas pienas, kiaušiniai ir miltai: greitos spurgytės keptuvėje
Ingredientai
kondensuotas pienas – 280 g,
kiaušiniai – 3 vnt.,
druska – žiupsnis,
miltai – 250 g,
kepimo milteliai – 1 šaukštelis.
Reklama
Gaminimo eiga
Sumaišykite kiaušinius ir druską, tada supilkite kondensuotą pieną ir išmaišykite. Suberkite miltus ir kepimo miltelius. Tešlą perkelkite į konditerinį maišelį.
Įkaitiname keptuvę su aliejumi ir iš konditerinio maišelio išspaudžiame po tešlos gabaliuką – „spurgytę“.
Iškepusius rutuliukus sudėkite ant popierinių rankšluosčių, kad pašalintumėte riebalų perteklių.
Skanaus!
Gaminu tris kartus per savaitę. Tortas ,,Napoleonas“ be kepimo: greitai ir lengvai paruošiamas, visada išeina tobulas
Paprastas, klasikinį Napoleoną primenantis pyragas greitai ir lengvai paruošiamas, visada tobulas.
Kaip pagrindą reikia sluoksniuotos tešlos.
Gaminimui jums reikės šių ingredientų:
kukurūzų krakmolas ir miltai po 60 g;
cukrus, 200 g;
vanilino, žiupsnelio druskos;
kiaušiniai, 4 vnt;
pienas, 1 l;
sviestas, 100 g;
sluoksniuotos tešlos, 1 kg;
šaldytos arba be kauliukų šviežios vyšnios, 300 g;
cukraus pudros, 1 a.š;
riebios grietinėlės, 250 g.
Reklama
Gaminimo procesas
Sumaišome krakmolą ir išsijotus miltus, cukrų ir druską, pagal skonį vanilino.
Kiaušinius pertraukiame plaktuvu iki vientisos masės ir supilame į sausą mišinį, gerai išmaišome iki vientisos masės.
Palaipsniui sumaišykite pieną ir masę, dėkite ant viryklės ir virkite grietinėlę ant silpnos ugnies iki tirštumo.
Nukelkite nuo viryklės, supilkite sviestą ir gerai išmaišykite iki vientisos masės.
Palikite atvėsti.
Sluoksniuotą tešlą iškočiokite ir supjaustykite nedidelėmis juostelėmis ir paskleiskite ant kepimo skardos, padengtos pergamentu.
Ruošinius kepame 180 laipsnių temperatūroje apie 15 minučių, pažiūrėkit į savo orkaitę, kad viskas gerai apskrustų. Atvėsinkite.
Reklama
Gerai atvėsusią grietinėlę išplakti su cukraus pudra iki purumo.
Tortui formuoti naudokite stačiakampę formą ir išdėliokite sluoksniuotos tešlos, grietinėlės, šviežių arba šaldytų vyšnių sluoksnius.
Torto viršų aptepkite plakta grietinėle ir papuoškite uogomis.
Tortą uždenkite folija ir padėkite į šaldytuvą nakčiai.
Nuimame plėvelę, formą ir, jei norime, dar papuošiame tortą.
Pasirodo labai subtilus pyragas su ryškiu vyšnių skoniu, skonis subalansuotas, nelabai saldus, su lengvu rūgštumu.
Medaus pyragas su grietine per 15 minučių. Lengviausias ir skaniausias skanaus pyrago receptas
Šiandien yra daugybė klasikinio medaus pyrago gaminimo receptų.
Siūlau jums paprasčiausią ir lengviausią variantą, kuris visada pasirodo puikus ir labai skanus.
Virimui jums reikės šių ingredientų:
medus, 180 g;
sviestas, 160 g;
kiaušiniai, 4 vnt;
žiupsnelis druskos;
soda, 1,5 šaukštelio;
miltai, 250 g;
cukraus, 150 g.
Reklama
Norėdami paruošti kremą, jums reikia :
riebios grietinės, 800 g;
cukraus pudros, 150 g;
vanilinas.
Gaminimo procesas
Sumaišykite medų ir sviestą, pakaitinkite ant viryklės ir maišykite iki vientisos masės.
Supilkite sodą, maišykite, kol putos nusistovi.
Nuimkite indą nuo viryklės ir atvėsinkite.
Kiaušinius išplakti su druska ir cukrumi iki purios masės.
Sumaišykite abi mases, plakite mikseriu iki vientisos masės.
Dalimis supilkite išsijotus miltus ir gerai išplakite iki vientisos masės.
Reklama
Uždenkite kepimo skardą pergamentu ir išpilkite tešlą.
Kepame 180 laipsnių temperatūroje apie 15 – 20 min.
Nupjaukite pyragą ir trintuvu paverskite išpjovas trupiniais.
Biskvitą supjaustykite į 2 dalis ir kiekvieną supjaustykite į 2 pyragus.
Grietinę išplakti su cukraus pudra.
Formuojame pyragą, pyragėlius patepame kremu, aptepame viršų ir šonus bei pabarstome trupiniais.
Tortą dedame į šaldytuvą kelioms valandoms, kad stabilizuotųsi ir impregnuotų.
Reklama
Pats kvapniausias medaus pyragas, šis pyragas taps jūsų mėgstamiausiu desertu.
Jei šaldytuve yra varškės – aš ruošiu mėgstamiausias „lengvas“ bandeles prie arbatos: dalinuosi receptu
Šie pyragai-bandelės jums tikrai patiks. Jie yra erdvūs, purūs, minkšti, labai aromatingi.
Aš dažnai kepu šį bandelę pusryčiams, vaikai mėgsta į mokyklą pasiimti bandeles.
Norėdami gaminti maistą, jums reikia šių ingredientų:
pieno, 200 ml;
cukrus, 4 šaukštai;
žiupsnelis druskos;
sausos mielės, 1,5 šaukštelio;
kiaušinis, 1 vnt + baltymai;
augalinis aliejus, 3 šaukštai;
miltų, apie 500 g.
Reklama
Įdarui jums reikia :
varškės, 350 g;
trynys, 1 vnt;
cukraus, 2,5 šaukštai;
vanilino, žiupsnelio druskos;
kiaušinis, 1 vnt tepimui.
Gaminimo procesas
Pieną pašildome iki šilto ir sumaišome su cukrumi ir mielėmis.
Palikite masę 10 minučių, kad suaktyvintų mieles.
Varškę derinkite su druska ir cukrumi, vanile pagal skonį, tryniu.
Minkykite masę iki vientisos masės.
Patarimas : jei varškė yra riebi, pirmiausia ją išspauskite, kad kepant nepradėtų plisti įdaras.
Galite įdėti porą šaukštų manų kruopų, tada įdaras nebus skystas.
Reklama
Į pieną su mielėmis įpilkite kiaušinio ir baltymų, augalinio aliejaus, sumaišykite.
Dalimis supilkite persijotus miltus ir minkykite minkštą tešlą.
Uždengiame ir pastatome šiltoje vietoje 1 – 1,5 valandos.
Padalinkite tešlą į 2 dalis ir kiekvieną susukite į 4 mm storio sluoksnius.
Mes paskirstome įdarą ant kiekvieno sluoksnio, tolygiai paskirstome ir suvyniojame tankius ritinius.
Kepimo skardą uždenkite pergamentu.
Kiekvieną ritinį supjaustome 6 – 8 griežinėliais ir dedame ant kepimo skardos, supjaustome.
Reklama
Tepkite plaktu kiaušiniu, uždenkite ir palikite 10 minučių.
Kepame apie 40 minučių 180 laipsnių temperatūroje.
Varškės įdarą galite pakeisti bet kuriuo kitu arba į varškę įdėti džiovintų vaisių.
O kai bandelės atvės, jas vis tiek galite užpilti tirpintu šokoladu.
Obuolių pyragas vos per 7 minutes. Dar niekada nesu pagaminusi kepinių taip greitai
Šis obuolių pyrago receptas dabar yra mano mėgstamiausias, todėl jį gaminu kiekvieną savaitgalį.
Vos per 7 minutes galite paruošti skanius, subtilius ir aromatingus naminius pyragus arbatai ar net patiekti ant šventinio stalo, gražiai dekoruodami.
Pyragui reikalingi produktai:
- vienas kg obuolių; - 300 ml pieno; - Viena stiklinė manų kruopų; - Viena stiklinė miltų; - Viena stiklinė cukraus; - Žiupsnelis cinamono; - 50 g sviesto.
Reklama
Pereinama prie gaminimo:
pirmiausia paruoškite įdarą.
Nuplaukite obuolius, supjaustykite žievelę ir sutarkuokite.
Lengviausias būdas tai padaryti – trinti vaisius ratu, kad jūsų rankose liktų tik šerdis.
Jei turite plonų odelių obuolių, galite juos laikyti.
Perkelkite obuolius į šalį.
Supilkite visą stiklinę visų aukščiau išvardytų sausų ingredientų į dubenį.
Sumaišykite juos.
Reklama
Į kepimo indą įdėkite kepimo popierių ir įpilkite 1/3 gauto sauso mišinio.
Tada paskleiskite pusę tarkuotų obuolių.
Vaisius užpilkite puse likusio mišinio.
Dabar vėl eilė obuoliams.
Į obuolius taip pat galite įdėti cinamono.
Ir paskutinis sauso mišinio sluoksnis.
Tai turėtų sukelti tris mišinio sluoksnius ir du obuolių sluoksnius.
Visą tai užpilkite pienu ir daug, daug kartų pradurkite šakute.
Ant pyrago uždėkite sviesto gabalėlių.
Reklama
Įkaitinkite orkaitę iki 180 °.
Dėkite pyragą maždaug 55 minutėms.
Paruoštą pyragą atvėsinkite ir patiekite.
Ir torto nereik: valgai ir verki iš malonumo! Rastas skaniausias varškės pyrago receptas
Labai minkštas ir subtilus varškės pyragas su ryškiu citrusinių vaisių aromatu ir skoniu.
Jis paruošiamas greitai ir visada būna labai skanus.
Norėdami gaminti maistą, jums reikia šių ingredientų:
sviesto, 100 g;
cukraus, 100 g;
kiaušiniai, 2 vnt;
miltų, 250 g.
Norėdami paruošti jums reikalingą įdarą :
apelsinai, 2 vnt;
cukraus, 70 g.
Reklama
Norėdami paruošti užpildą, jums reikės :
varškės, 400 g;
kiaušiniai, 1 vnt;
cukraus, 90 g;
riebios grietinės, 100 g.
Gaminimo procesas
Minkštą sviestą sumalkite su cukrumi iki vientisos masės.
Įpilkite kiaušinių ir sumalkite masę.
Supilkite pasėtus miltus ir minkykite tešlą iki vientisos masės.
Mes suvyniojame jį su folija ir 30 minučių siunčiame į šaldytuvą.
Nuplautus apelsinus nuplaukite ir supjaustykite gabaliukais, sumalkite maišytuve iki tyrės.
Į keptuvę suberkite citrusinių vaisių masę ir sumaišykite su cukrumi, kepkite 10 minučių ant silpnos ugnies.
Varškę sumaišykite su kiaušiniu ir grietine, cukrumi, pertraukite panardinamuoju maišytuvu.
Reklama
Formą uždengiame pergamentu, tepame tešlą ir paskirstome rankomis, formuojame aukštas puses.
Ant dugno dėkite apelsinų masę, ant viršaus – varškę, pabarstykite apelsino žievele.
Kepame apie 40 minučių 180 laipsnių temperatūroje.
Pyragą atvėsinkite formoje, išimkite ir supjaustykite porcijomis.
Reklama
Pagal skonį galite patiekti su bet kokia citrusinių vaisių uogiene ar marmeladu, jis bus dar skanesnis ir aromatingesnis.
Kiekvieną dieną aš kepu prie arbatos šį pyragą. Skanus ir greitai paruošiamas
Minkštas, subtilus, aromatingas pyragas, kuris paruošiamas labai greitai ir paprastai.
Pagal skonį į įdarą galite pridėti uogų, džiovintų vaisių gabalėlių, riešutų ir kt.
Norėdami gaminti maistą, jums reikės šių ingredientų:
– kiaušiniai, 2 vnt;
– miltų ‚350 g;
– sviestas, 100 g;
– atidarytuvas ‚1 arbatinis šaukštelis;
– cukraus ‚150 g;
– pasūdykite žiupsnelį.
Norėdami paruošti jums reikalingą įdarą:
– kieta 500 g;
– cukrus ir razinos po 100 g;
– vanilinis cukrus pagal skonį;
– kiaušiniai, 2 vnt.
Reklama
Gaminimo procesas
Kiaušinius sumaišykite su druska, cukrumi, minkštu sviestu, masę išplakite maišytuvu.
Miltus perkošiame ir sumaišome su atidarymo priemone, dalimis įdedame į masę ir išminkome tešlą.
Tešlą paskleidžiame ant stalo ir minkome rankomis.
Padalinkite tešlą į 2 dalis. Kiekvieną dedame į maišelį ir 50 minučių išsiunčiame į šaldytuvą.
Varškę sumaišykite su likusiais ingredientais, išskyrus razinas, ir pertraukite maišytuvu.
Supilkite razinas ir suminkykite masę iki vientisos masės.
Kepimo skardą uždenkite pergamentu (arba forma) ir vieną tešlos dalį patrinkite stambia tarka.
Mes jį išlyginame ir išdėstome įdarą.
Reklama
Ant viršaus įtrinkite antrą tešlos dalį.
Orkaitės įkaitinimas – 180 laipsnių, kepimo laikas nuo 40 iki 50 minučių, bet čia jau žiūrite į savo orkaitę, jei pyrago viršus auksinis, išimkite.
Atvėsinkite formoje ir išimkite, supjaustykite porcijomis ir patiekite.
Patarimas : pagal savo skonį į savo įdarą galite pridėti įvairių užpildų – citrusinių vaisių žievelės, džiovintų vaisių, vaisių gabalėlių, uogų.
Pyragas „Plombyras“. Desertas per 15 minučių be orkaitės ir be sausainių
Pyragas pasirodo skanus, jis padaromas greitai ir nieko nereikia kepti.
Palepinkite ką nors saldaus ir pamiršite kalorijas.
“Grietinėlė”
Taigi, ko mums reikia:
Kremas:
2 dideli kiaušiniai
150 g cukraus
žiupsnelis druskos
žiupsnelis vanilino
2 šaukštai krakmolas
500 g riebios grietinės (nuo 20%)
50g sviesto
Reklama
Trupininis:
250g miltų
70g cukraus
150g sviesto
Pradėkite nuo kremo:
Jei kiaušinėliai maži, paimkite tris.
Puode sumaišykite kiaušinius, cukrų, druską, vaniliną ir krakmolą.
Viską sumaišykite plakikliu iki vientisos masės.
Kai viskas sumaišoma, įpilkite grietinės ir vėl sumaišykite.
Reklama
Mes išsiunčiame puodą į ugnį ir, nuolat maišydami, virkite grietinėlę.
Tai turėtų pasirodyti kaip kremas.
Patarimas! Jei turite puodą ne storu dugnu, geriau virkite grietinėlę vandens vonelėje, kad ji nesudegtų.
Tirštėjant kremui, nukelkite nuo ugnies, įpilkite slyvų ir aliejaus, sumaišykite ir perkelkite į kitą dubenį, kad greitai atvėstų.
Tuo tarpu mes paruošime pyragus, tačiau jie nebus gana įprasti.
Dubenyje sumaišykite persijotus miltus ir cukrų ir įpilkite tarkuotų slyvų aliejaus.
Maišykite rankomis, kol gausite mažą trupinį.
Reklama
Dabar šį trupinį reikia kepti keptuvėje.
Mes ant ugnies dedame sausą keptuvę, išpilame trupinius, geriau kepti dalimis, kad gautumėte gražią spalvą ir nieko nedegtų.
Ji labai greitai kepa. Tiesiog maišykite, kol pamatysite auksinę spalvą.
Ir viską suberkite į dubenį – leiskite atvėsti.
Dabar paruoškime formą:
Uždenkite formą maisto plėvele.
Tortą paskirstome sluoksniais:
Ant formos dugno šiek tiek grietinėlės, tada trupinių ir taip toliau: grietinėlės – trupinio, kol baigsis ingredientai.
Atokiausias sluoksnis turi būti trupinys.
Viską uždengiame folija ir išsiunčiame į šaldytuvą mažiausiai 5 valandoms.
Skonis kaip Napoleono – subtilus ir kreminis. Niekas neatspės, iš ko jis pagamintas!
Su obuoliais, ar su bananais. Keptuvėje – minkštas, erdvus pyragas – tešla su vienu kiaušiniu
Tokį greitą ir paprastą pyragą pagaminsite iš minimalaus produktų rinkinio.
Įdaras taip pat gali būti pagamintas iš obuolių ar bananų.
Reklama
Norėdami gaminti maistą, jums reikia šių ingredientų:
kiaušinis, 1 vnt;
cukraus, 100 g;
kefyras, 50 ml;
sviesto, 30 g;
žiupsnelis druskos;
miltų, 250 g;
kepimo miltelių, 10 g;
bananai, 2 vnt;
cukraus karamelei, 1 valgomasis šaukštas.
Reklama
Gaminimo procesas
Keptuvę patepkite gabalėliu sviesto ir pabarstykite cukrumi.
Tepame banano riekeles.
Kiaušinį sumaišykite su druska ir cukrumi, maišykite plakikliu, kol cukrus ištirps.
Supilkite kefyrą ir ištirpintą sviestą.
Miltus sumaišykite su kepimo milteliais ir persijokite, suberkite į masę ir suminkykite tešlą.
Užpilkite tešlą ant bananų ir išlyginkite mentele.
Uždenkite ir kepkite 15 – 20 minučių iš vienos pusės.
Plokštute apverskite jį ant pergamento ir su juo įdėkite į keptuvę.
Reklama
Uždenkite dangčiu ir kepkite dar 10 – 15 minučių kitoje pusėje.
Įdėkite pyragą į lėkštę, atvėsinkite ir pabarstykite cukraus pudra.
Teisinga tešla yra pagrindinis dalykas: aš jums papasakosiu, kaip paruošti greitus ir purius pyragėlius be mielių
Tešla yra labai minkšta ir lanksti, puikiai tinka įvairiems įdarams.
Aišku, tokius pyragus kepsime keptuvėje, bet jie taip pat nuostabiai gaunasi su uogiene, įdaras neišplis.
Norėdami gaminti maistą, jums reikia šių ingredientų:
kefyras, 250 ml;
grietinė, 50 ml;
miltų, 400 g;
trynys, 1 vnt;
druskos ir cukraus po 1 arbatinį šaukštelį;
soda, pusė šaukštelio;
augalinis aliejus, 1 valgomasis šaukštas.
Reklama
Gaminimo procesas
Mes imame produktus kambario temperatūroje.
Kefyrą sumaišykite su grietine, druska ir cukrumi, augaliniu aliejumi ir tryniu.
Patarimas: pabandykite paimti riebų kefyrą ir grietinę, būtent jie suteikia pyragams puošnumo ir oro, švelnumo.
Miltus persijokite ir dalį sumaišykite su soda ir supilkite į tešlą, sumaišykite.
Dabar dalimis suberkite likusius miltus ir užminkykite tešlą. Jūs galite turėti šiek tiek daugiau miltų, kad tešla nebūtų lipni.
Uždenkite tešlą ir palikite 30 minučių.
Pagaminkite įdarą pagal savo skonį, galite bulvių košę ar troškintus kopūstus, kiaušinius su žaliais svogūnais ir kt.
Reklama
Mes sutepame rankas augaliniu aliejumi ir formuojame pyragus.
Iš šio tešlos tūrio gausite 10 vnt.
Kepkite pyragus iš abiejų pusių įkaitintame augaliniame aliejuje.
Garsūs lenkiški sausainiai: kaip aš juos gaminu! Greiti „Mazurka“ sausainiai prie arbatos
Sausainių ypatumas yra jų paruošimo paprastumas, labiausiai paplitęs produktų rinkinys ir puikus rezultatas.
Kai biskvitas atvės, turėsite švelnią morengą su džiovintų vaisių gabalėliais.
Norėdami gaminti maistą, jums reikia šių ingredientų:
kiaušiniai, 3 vnt;
cukraus, 180 g;
miltų, 160 g;
kepimo miltelių, 1 arbatinis šaukštelis;
vanilinas;
riešutų ir džiovintų vaisių pagal skonį, po 1 stiklinę.
Reklama
Gaminimo procesas
Kiaušinius plakite mikseriu iki putų ir dalimis suberkite cukrų, plakdami nesustodami, kol gausis tiršta masė.
Supilkite persijotus miltus su kepimo milteliais ir plakite mikseriu.
Supilkite į gabalus susmulkintus riešutus ir džiovintus vaisius, sumaišykite.
Formą (aš paėmiau 30 x 22 cm) padengiame pergamentu.
Tešlą paskleidžiame, išlyginame mentele formos.
Kepame orkaitėje, įkaitintoje iki 180 laipsnių, apie 20 minučių, tačiau patikrinkite pasiruošimą iešmu.
Reklama
Atvėsusį biskvitą supjaustykite porcijomis, galite papildomai pabarstyti cukraus pudra
Į tešlą galite įdėti aguonas arba gaminti ją tik su aguonomis kartu su kitais priedais.
Pasirodo ir labai skanu.
Jokios žalos figūrai! Mažo kaloringumo varškės sausainiai su obuoliais
Nuotraukoje neatsispindi ne tik skanėstas, bet ir pats gardumas.
Norėdami gaminti maistą, jums reikia šių ingredientų:
– obuoliai, 1 – 2 vnt;
– miltai, 250 g;
– žiupsnelis druskos;
– cukrus, 10 šaukštelių;
– cinamono milteliai pagal skonį;
– kefyras arba jogurtas, 100 g;
– varškė, 250 g.
Reklama
Gaminimo procesas
Kefyrą ar jogurtą sumaišykite su varške, druska ir cukrumi ir pertraukite masę maišytuvu.
Miltus persijokite ir suberkite į masę, minkykite minkštą tešlą.
Jei norite, nulupkite obuolius ir supjaustykite griežinėliais.